Jump to content

Tawerna cup 4 [ Pes2010 , Tekken 6]

Recommended Posts

Posted (edited)

Jak w temacie ,termin na 100 % zaklepany , kto był na poprzedniej edycji ten wie co jest grane ;) Więcej szczegółów wkrótce . Prawdopodobnie po 4 stanowiska na każdą grę . Teraz tak -> Potrzebne będą nam same płytki z grami tekken 6 i pes 2010 tyle tylko że jak ktoś powie że przyniesie grę to ma być bo inaczej ma przej.ebane. Solo ,Gajda ,Nevan mogę liczyć na wasze konsole (z grami )?Zadzwońcie do mnie najlepiej żeby się dogadać bo ja nie mam do nikogo numeru. Może ktoś jeszcze jest w stanie dostarczyć sprzęt ? Jak co pisać tu . Pozdro szejset

lista

1.zajman

2.oscar

3.solo

4.gajda

5.aki

6.tundra

7.solo

8.frizen

9.junior forumowy troll

10.mace

11.benek

12.k

13.Matt-JF Alisa fan

14.Devil PRO

15.punisher

16.oTOMo

17.Kiełbasa

18.Soul

19.Obi

20.kkp

21.Yun

22.Gagarin

rezerwa

1.sepkong

Edited by zajman
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zajman, jezeli nie wydarzy sie jakas mocna losowa sytuacja, to przeciez nie musisz pytac ; -) Bede + konsola + gra itd , mam nadzieje, ze tym razem przekaze Ci plecak z konsola bardziej swiadomie ;- D.

Posted

Łdz też się pojawi ( ja na bank) mam nadzieję że Velu i reszta ekipy też będą.

Jeśli będę miał tekkena 6 to oferuję konsole + grę :P

No i zajman pamiętaj o soczku dla mnie :P

Posted (edited)

Jeżeli mi nic nie wypadnie to też wpadne z Konsola i tekkenem ech tylko żeby nie było takiego picia jak ostatnio bo inaczej znowu nie dotrwam do końca turnieju  :P POTIONY RULEZ  :nuke:  :D

Edited by >BeneK<
Posted

Jeżeli mi nic nie wypadnie to też wpadne z Konsola i tekkenem ech tylko żeby nie było takiego picia jak ostatnio bo inaczej znowu nie dotrwam do końca turnieju  :P POTIONY RULEZ  :nuke:  :D

Oj spokojnie Beny :P Ważne żebyś szminkę zabrał'a maleńka xD Potiony Rulez ale bez fanfar się nie liczą xD

Posted (edited)

Jeżeli mi nic nie wypadnie to też wpadne z Konsola i tekkenem ech tylko żeby nie było takiego picia jak ostatnio bo inaczej znowu nie dotrwam do końca turnieju :P POTIONY RULEZ :nuke::D

Oj spokojnie Beny :P Ważne żebyś szminkę zabrał'a maleńka xD Potiony Rulez ale bez fanfar się nie liczą xD

Spokojnie mały wezmę szminke bo przecież czym byś usta malował?? :teehee: Chyba , że od potionów by się troszke zabarwiły na niebiesko :thumbsup:

Edited by >BeneK<
Posted

dobra to już koniec bo odbiegamy od tematu xD.....a będe raczej na 100% bo akurat mam wolne od szkoływ te dni pozdro dla całej ekipy z poprzedniego zlotu :)

Posted (edited)

Dobra ku.rwa nie spamować alkomaty je.bane;] Co już planowany zlot u Nevana? Czy sam Aleksander się wypowie?

Edited by zajman
Posted

Jaki zlot jaki zlot. Jak Demon będzie to znowu rundkę po mieście z kuflami się zrobi. Odezwij się do mnie na PW zajman bo trzeba ustalić kwestię zaopatrzenia.