schabek 5 297 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 jak masz rachunek za jakas gre na ps3 to oni ci sami dadza he, no właśnie sęk w tym ze nie mam bo raczej ich nie kolekcjonowałem, a ostatnio same używki. A jak kupie GoW3 w wersji platinium w markecie to taki paragonik tez da rade? :] a moze sprzeda mi ktoś paragon za 20? heheh Mogę Ci sprzedać paragon za 20zł jak chcesz. Ale to paragon po grze, którą kupiłem w Muve za zniżkę, nie wiem czy to Ci przeszkadza. Czy w związku z bezvaciem w MM i Media Expert gry też są tańsze? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 jak masz rachunek za jakas gre na ps3 to oni ci sami dadza he, no właśnie sęk w tym ze nie mam bo raczej ich nie kolekcjonowałem, a ostatnio same używki. A jak kupie GoW3 w wersji platinium w markecie to taki paragonik tez da rade? :] a moze sprzeda mi ktoś paragon za 20? heheh Mogę Ci sprzedać paragon za 20zł jak chcesz. Ale to paragon po grze, którą kupiłem w Muve za zniżkę, nie wiem czy to Ci przeszkadza. Czy w związku z bezvaciem w MM i Media Expert gry też są tańsze? zgadza się, WSZYSTKO jest -vat, wczoraj zakupilem giere w MM, czekam na kod teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Do kiedy jest to bezvacie? Bo bym może jakąś gierkę sobie kupił jak w środę będę w MM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) To "bezvacie" było 30.04 i 02.05 - już po promocji. E: W Media Expert jest to dzisiaj (04.05.2011) Edytowane 4 Maja 2011 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A jak jest z dodatkami do L.A. Noire? Bo biorę z muve i że dużo nie płacę to bym sobie domówił jeszcze gdzieś jakieś DLC i Soundtrack tylko pytanie czy wie ktoś czy da radę kupić osobno te 'dodatki' ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A jak jest z dodatkami do L.A. Noire? Bo biorę z muve i że dużo nie płacę to bym sobie domówił jeszcze gdzieś jakieś DLC i Soundtrack tylko pytanie czy wie ktoś czy da radę kupić osobno te 'dodatki' ? Też wziąłem "gołą" wersję z muve, proponuję poczekać do premiery, może to dodatkowe śledztwo i garnitury wrzucą na PSN do kupienie ze składki Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Było nieraz ;p, WSZYSTKIEEE bonusy dorzucane do pre orderów pojawią w psstore (chyba, że PSN nigdy już nie zacznie działać) po premierze L.A. Noire. Nie wiadomo dokładnie kiedy i jak szybko ale ma być to krótszy czas niż przy RDR (rok zanim pojawiły się dodatki z pre orderów). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ProSpekt 0 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam Gdzie waszym zdaniem będzie najlepiej złożyć pre order na L.A Noire ? by otrzymać gre w dniu premiery,albo gdzie wy złożyliście zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ultima to raczej pewniak, Muve jako sklep cenegi (wydawca) też powinien dostarczyć na premierę. Empik z tego co dzwoniłem i z tego co pisze przy zamówieniu ma mieć już w czwartek - 19 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProSpekt 0 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Miejmy nadzieje ze nie będzie problemów z dostępnością gry jak to było choćby z RDR'em a propo Ultimy,to rok temu własnie u nich zamawiałem RDR'a,i z tego co pamiętam miałem w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) jak masz rachunek za jakas gre na ps3 to oni ci sami dadza Może być rachunek z gry kupionej w MM? Jeśli to oczywiście jeszcze aktualne. Przeczytaj ten temat http://www.psxextreme.info/topic/95126-kompania-graczy/page__st__180 i niech wszystkie pytania zwiazane z KG trafiają tam. /Square Edytowane 9 Maja 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dla zainteresowanych: sklep komputek (rownież poprzez Allegro) sprzedaje Dirta 3 w pre orderze za 183,90zl z wysylką. Wysyłka chyba najwcześniej ze wszystkich, bo prawdopodobnie 19 maja. Można im zaufać bo GT5 faktycznie wysyłali wcześniej niż inni. Poza tym gadałem z gościem od nich przez gg i jest to raczej pewne. Normalnie premiera jest 24 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Ołrajt gra zakupiona. Teraz tylko poczekać te kilka dni i ... nie będę wychodził z chaty do końca miesiąca (bo ostatnia kasę wydałem właśnie na LA). A można wiedzieć gdzie już zakupiłeś? Już dzisiaj czytałem, że rzekomo już można kupić L.A. Noire. Edytowane 17 Maja 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Dobra informacja dla preorderowców ze zniżką z muve.pl. Wysyłka L.A. Noire odbędzie się jutro! Czyli w piątek kurier zapuka do waszych domków :potter: E: no no racja. poje.bały mi się dni tygodnia Edytowane 17 Maja 2011 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jeżeli wysyłka będzie jutro, to powinno być na czwartek, skoro dzisiaj jest wtorek . Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ultima nie wystawiła na razie żadnych edycji specjalnych czy bundli Infamousa 2. Ale do zwykłych wersji dorzucają soundtrack i dlc (moc i skórkę Kesslera): http://www.ultima.pl/nieslawny_2_infamous_2_pl_ang_bonusy/i10092/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Peszkaa 24 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 http://allegro.pl/la-noire-la-noire-jak-nowa-bcm-i1621445109.html widac ze la noire juz gdzies w gdyni sprzedaja skoro juz ktos uzywke wystawia Cytuj Odnośnik do komentarza
Dallas 8 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) A w życiu. A w każdym razie w to wątpie. Po Prostu jest licytacja na 9dni. Premiera za 3 dni czyli że do końca licytacji ktoś w nią pogra przez 5 dni - ba może nawet zaliczy calaka i sprzeda być może nawet w tej samej cenie co nową Edytowane 18 Maja 2011 przez Dallas Cytuj Odnośnik do komentarza
Peszkaa 24 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 tylko zobacz zdjecie gry jest bez folii Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Zamawiał ktoś preordera LA Noir z Empik.com? Jaki macie termin wysyłki? Bo dziś złożyłem, przyszedł mail, że wysyłka 24.05.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ja, tym 24 się nie sugeruj Empik tak poje.banie ma/informuje. Wejdź na zamówienie i będzie data odbioru 20 a jeszcze zanim wejdziesz na zamówienie widnieje data odbioru 19... Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ultima nie wystawiła na razie żadnych edycji specjalnych czy bundli Infamousa 2. Ale do zwykłych wersji dorzucają soundtrack i dlc (moc i skórkę Kesslera): http://www.ultima.pl..._bonusy/i10092/ Gdzie niby są te bonusy opisane, bo ja nie mogę tego znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Spójrz na zdjęcia na samym dole. Edytowane 18 Maja 2011 przez CritiCalz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Muve wysłało dzisiaj preordery L.A. Noire. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) No, mi właśnie wysłali potwierdzenie. A to znaczy, że... kupiłem dwie gry ze zniżką 50%. Tydzień temu Brink a teraz L.A. Noire Edytowane 18 Maja 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi