Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Widział ktoś już InFamous 2 w MM albo Empik? Konkretnie chodzi mi czy ktoś widział w Szczecinie, no ale jak widział gdziekolwiek to tam też powinno być.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 313,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

W Szczecinie też pusto. Ale gościu gadał że jutro dostają towar, a w poniedziałek mają wystawić na półki.

Opublikowano

Już nigdy więcej nie zamówię preordera. Mogłem za 150 zł sobie wyrwać ze sklepu niedaleko mnie, a tak dałem ponad 200 -_- Zakładam, że po zapłacie nie można już anulować zamówienia w ultimie?

Opublikowano

Już nigdy więcej nie zamówię preordera. Mogłem za 150 zł sobie wyrwać ze sklepu niedaleko mnie, a tak dałem ponad 200 -_- Zakładam, że po zapłacie nie można już anulować zamówienia w ultimie?

Można.

Opublikowano

Oczywiście że można. Podajesz nr. zamówienia, a oni anulują i przelewają kaskę na z powrotem na twoje konto.

BTW. na allegro zamówiłem za 153zł :whistling:

Opublikowano

No tylko problem jest taki, że mam napisane że zamówienie zostało już zrealizowane. Nawet przyznali mi numer paczki, a na ich stronie jest napisane że po wysyłce już nie można anulować. Zadzwonię tam jutro z rana i zobaczymy co powiedzą.

Opublikowano

bo po wysylce nie mozesz ale przed wysylka tak

Opublikowano

Można się było spodziewać, że cena iNfamousa będzie bardzo niska, jedynkę kupiłem tydzień po premierze za 120 zł, z dwójką widzę będzie podobnie;)

Opublikowano
  • Autor

Widział już ktoś Infamous 2 w jakichś sklepach typu empik, media expert i podobne?

Opublikowano

W Szczecinie w MM i u Roberta (Play&Go) pusto , będę również wdzięczny za jakieś info , z chęcią bym dzisiaj zakupił .

Opublikowano

W kaliskim MM mają stand reklamowy iF2 ale samej gry jeszcze nie ma więc nawet obsługa nie była w stanie mi powiedzieć jaka cena będzie. Mam dzwonić po 17:00 - być może już będzie coś wiadomo.

E: Nie ma - "może być lada dzień"... :down:

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

W kaliskim MM mają stand reklamowy iF2 ale samej gry jeszcze nie ma więc nawet obsługa nie była w stanie mi powiedzieć jaka cena będzie. Mam dzwonić po 17:00 - być może już będzie coś wiadomo.

A nie przewidują może jakiegoś Bundla PS3 + inFamous 2?

Opublikowano

Zamawiał ktoś z allegro z allgames? Dostaliście jakieś info o wysyłce?

Opublikowano

dopiero jutro bądź pojutrze bedą miec

gdzie w Poznaniu dostane już infamous 2?

Edytowane przez Square

Opublikowano

a widział ktoś już na pułkach Duke'a ? Po tylu latach czekania i choćby to był najgorszy chłam muszę kupić :D

Opublikowano
  • Autor

Infamous 2. W empiku w Elblągu jest edycja specjalna za 239zł i gra z padem za 299zł. Skoro na takim za(pipi)u jest już gra, to w całej polsce z całą pewnością gra jest już na półkach.

Opublikowano

więc zadzowniłem do empiku w Poznaniu i jeszcze nie mają takze mimo ze na takim wygnajewie już jest to u nas nie ma:( może ktoś z Poznania czyta to:D i już kupił gdzies?

Opublikowano

Kaliski MM inFamous 2 (info po tel.):

• 189zł - zwykła edycja

• 279zł - z padem (czerwony lub niebieski)

E: Ofkoz już są - można brać xD (troche zje/bałem bo piwo wypiłem a tak to już pewnie bym jechał xD)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

W Poznanskim MM jutro od 9 uslyszałem jak zadzwoniłem(dodzwoniłem sie wkoncu)

Opublikowano
  • Autor

więc zadzowniłem do empiku w Poznaniu i jeszcze nie mają takze mimo ze na takim wygnajewie już jest to u nas nie ma:( może ktoś z Poznania czyta to:D i już kupił gdzies?

Haaa Poznań wymiękł przy 130 tysięcznej wsi. Pozdrawiamy PŃ ;d

Jutro jeszcze wpadne do sony centre i media expert, może edycja z padem bedzie chociaz tą dyche tańsza. :)