Posted October 24, 200915 yr Fajne ujecia, fajne malowanie, fajne tapetki,itp Hello Kocie wykonane przez kogos ja tylko kupilem kupilem na auto, ktos inny to zrobil Misie sa wszedzie More Than Meets the Eye wheele Forza 3: Piller Driller (takedown z Berna) Punisher Punisher v2 Nowe sposob wyswietlania osiagniec Potem wrzuce reszte, pierw musze wyslac je na strone. Edited October 24, 200915 yr by Scorp1on
October 24, 200915 yr Te zdjęcie z Honda, i chyba Focusem świetne,odrazu na myśl przyszedł mi Burnout,trzeba mieć Golda żeby wrzucać zdjęcia? Edited October 24, 200915 yr by Poscok
October 24, 200915 yr Author Porcja 2 aczif drag szifting - drifting Hot Pursit 4 Hot Pursit 4 Karac i brac do niewoli tapetka tapeta v2
October 25, 200915 yr Bardzo fajnie pobawiłeś się filtrami przy tym Golfie. Wygląda bardzo realistycznie. Gratz.
October 25, 200915 yr Author Gdzie znajduje sie ten hangar? Jak spojrzalem na tego Golfa to sobie pomyslalem, chyba ktos pomylil tematy, bardzo fajnie wyglada
October 25, 200915 yr Bardzo fajnie pobawiłeś się filtrami przy tym Golfie. Wygląda bardzo realistycznie. Gratz. Gdzie znajduje sie ten hangar? Jak spojrzalem na tego Golfa to sobie pomyslalem, chyba ktos pomylil tematy, bardzo fajnie wyglada dzięki Hangar jest do ściągnięcia,jeżeli ktoś kupił grę poza granicami Polski jest to tor testowy... dokladnie wyglada tak http://www.youtube.com/watch?v=IHSoIrRRMOI&feature=player_embedded Edited October 25, 200915 yr by poli_x
October 25, 200915 yr Na zdjęciu nr 3 trochę autopromocji - oba loga znajdują się na moim storefroncie i są darmowe. Enjoy ;] GT: Razgriz PL Edited October 25, 200915 yr by Raz
October 26, 200915 yr Na początek nic szczególnego, nie bawiłem się jeszcze za bardzo w fotografa. Świetna fura na magicznym torze, cudownie się śmigało
October 27, 200915 yr Moje pierwsze zabawy z "Trybem Zdjec" ;] Citroen C4 VTS Citroen C4 VTS Citroen C4 VTS VW Scirocco VW Scirocco VW Scirocco Edited October 29, 200915 yr by dempsej
October 27, 200915 yr Bonusowe malowanie za złożenie preordera: w GAME (tez takowe posiadam) a tu fotka z cyklu Ken Block Edited October 27, 200915 yr by poli_x
October 28, 200915 yr Kolejna porcja. Dzisiaj zamiast jezdzic robilem fotki, photomode wciaga... szkoda, ze jest troche ograniczone, nic nowego w stosunku do forzy 2, licze za w GT5 bedzie lepiej . No i kompresja jpg zasysa. Anyway, oto fotki: Edited October 29, 200915 yr by dempsej
October 30, 200915 yr Come on - wrzucajcie, bo mi glupio pisac posta pod postem Tutaj troche mojej zabawy z autem specjalnie kupionym do photo mode jap car, jap track, 70's look ;] n-joy!
October 30, 200915 yr Propsy dla Ciebie. Świetne fotki. Ja może zaraz swoje wrzucę nie umywają się do Twoich, ale jeszcze będę się bawił
October 30, 200915 yr dempsej, fajna Zetka druga fotka od końca mi przypadła do gustu najbardziej Tutaj moja Giulia GTA: