Opublikowano 20 marca 201015 l ^lol. ja z racji wklepania 48h triala na xbl, podrzucam zdjątko z forzy. szkoda że nie da się na silverze wrzucać zdjęć, to już jest imo przesada.. sl black na nurburgringu gp. Edytowane 20 marca 201015 l przez hooki
Opublikowano 27 marca 201015 l robiłeś fotki telewizora? przy Golfie to nawet dodało uroku, wygląda jak stara fotka z lat tego GTI
Opublikowano 27 marca 201015 l robiłeś fotki telewizora? przy Golfie to nawet dodało uroku, wygląda jak stara fotka z lat tego GTI innej opcji nie mam wina MTU w necie i brak golda.
Opublikowano 30 marca 201015 l bigdaddy jest parę perełek. szkoda, że nie masz jak zrobić uploadu z gry
Opublikowano 31 marca 201015 l bigdaddy jest parę perełek. szkoda, że nie masz jak zrobić uploadu z gry nom, fajne niektore, szkoda ze nie masz live'a...albo i lepiej, bo te szumy dodaja im uroku i realizmu ;] moje dzisiejsze (odkurzylem nieco forze
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l post pod postem, but what the hell Twingo RS stylizowane na Twingo RS Gordini
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Świetne zdjęcia panowie, chyba i ja zrobię porządek na moim Forza koncie i wrzucę parę fot.
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l ja okazyjnie, bo na święta dali "niby gold" dla wszystkich - a i czasu na granie trochę więcej.. przy nastepnych okazjach (ew. 48h trialu) coś dorzucę.
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l dzięki chłopaki za miłe słowa mam jeszcze trochę zdjęć, kiedyś je dodam. @dempsej - również kozackie foty robisz, hooki - fajne ujęcie na silnik z góry.
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l Bigdaddy moge rzucic Ci trial 48 zebys zuploadowal fotki, bo niektore prezentuja sie kapitalnie.
Opublikowano 10 kwietnia 201015 l Bigdaddy moge rzucic Ci trial 48 zebys zuploadowal fotki, bo niektore prezentuja sie kapitalnie. dzięki ale pozostaje mi jeszcze problem z MTU jak wyżej pisałem, mam za niską wartość dla XBL ;/
Opublikowano 20 czerwca 201014 l porównanie aut: z lewej GT5 z prawej FM3 ferrari w pułapce: jak wyżej: db9: i kolejna bzdura Edytowane 20 czerwca 201014 l przez maciekww28
Opublikowano 24 czerwca 201014 l Najlepsza jest fotka GT5 vs. FM3. Od razu widać, że ta Meganka(?)z GT wygląda olśniewająco.
Opublikowano 24 czerwca 201014 l Najlepsza jest fotka GT5 vs. FM3. Od razu widać, że ta Meganka(?)z GT wygląda olśniewająco. Mozna sie smiac, ale jak sie napatrzylem na screeny z GT5, to teraz ile razy siadam do photomode w F3, to nie moge nic ustrzelic, co by mnie satysfakcjonowalo . Rzecz rozbija sie o oswietlenie, w Forzie jest dosc.. plastikowe, trzeba sie troche pobawic ustawieniami (swoja droga mogli dorzucic cos od czasow F2 <_<), zeby uzyskac w miare 'naturalny' efekt.