Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borderlands

Featured Replies

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Solucja dla tych co mają problemy z CD Keyami do DLC w Borderlands GOTY.     Borderlands GOTY (podstawka chyba też, ale tu pewien nie jestem) ma tę piękną przypadłość, że w LIBRARY nie pokazuje nam

• Zależy czego oczekujesz od gierki. Mi się tam przyjemnie dziobie potworki, wali hedszoty do wrogów i zdobywa nowe bronie Co do fabuły to niestety szaleństwa nie ma. Jest taka sobie.

• Gra jeszcze w tą grę ktoś z forum? Ostatnio sobie sprawiłem i z chęcią zagrałbym co-opa. Będę po 3 maja. Dopiero zaczynam i nie wiem ocb.

Opublikowano

Promocja na steamie, "goły" Borderlands o ile dobrze pamiętam 5 ojro.

Hehe dobre Shankor ; d

Lepiej planować wcześniej : )

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Gram razem z zorganizowaną grupą, wszyscy przechodzimy grę od początku, każdy inną klasą. Gra absolutnie rewelacyjna, w multi całkowicie rozwija skrzydła. Całe szukanie skrzynek z broniami, robienie zadań, bajka. Warto wydać na nią to 60 zł.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No dobra. Czas upłynął. GRAMY! Ruther, naprawiłeś kompa? Napisz mi co i jak zrobić żeby się połączyć z Tobą, albo daj namiary na ogarniętych ludzi. :thumbsup:

Opublikowano

Teraz miałem odwyk, a mam chwilę i chcę pograć w BL, bo BF:BC2 już mam opanowane do perfekcji. :whistling:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po przejsciu gry dwa razy i wszystkich DLC za żadne skarby już tego bym nie ruszył :D

btw podtytuł tego topicu jest z dupki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O ja. Po przejściu DLC z zombiakami (który był, moim zdaniem świetny), odpaliłem Mad Moxxi... i jest straszna kaszana. Zero fabuły, trzy areny z falami wrogów. Dlatego też, przeskoczyłem do Secret Armory... Zobaczymy co z tego będzie. Rik, jakby co to mnie łap na steamie.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Ja będę w domu pewnie dopiero pod koniec tygodnia, więc jeśli nie chce ci się czekać to graj

Opublikowano

Solucja dla tych co mają problemy z CD Keyami do DLC w Borderlands GOTY.

Borderlands GOTY (podstawka chyba też, ale tu pewien nie jestem) ma tę piękną przypadłość, że w LIBRARY nie pokazuje nam wszystkich CD Keyów dotyczących gry. Uniemożliwia do odpalenie 2 z 4 DLC do gry (dwa pierwsze DLC wymagają aktywacji, drugie dwa DLC są już zintegrowane z CD Keyem podstawki więc tu nie ma problemu). Owe keye pokazują się tylko raz przy pierwszym odpaleniu gry i tyle, potem próżno ich szukać poprzez Borderlands -> View CD Key.

No więc jak uruchomić DLC The Zombie Island of Dr. Ned oraz Mad Moxxi's Underdome Riot?

Zaczynamy na pulpicie:

- klikamy START

- w Szukaj/Uruchom wpisujemy regedit

- podążamy ścieżką: HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Valve --> TestApp

Tutaj znajdują się wszystkie CD Keye naszych gier ze Steam.

TestApp40940 - Mad Moxxi's Underdome Riot

TestApp8990 - The Zombie Island of Dr. Ned

Klikamy na pożądaną przez nas pozycję, kopiujemy CD Key zawarty w okienku jakie nam wyskoczy. Teraz mamy dwie metody aktywacji - podczas loadingu danego DLC w trakcie grania lub stricte w Windowsie.

Metoda Windows'owska:

- odnajdujemy folder gdzie mamy zainstalowany Steam

- steamapps

- common

- borderlands

- Binaries

- i odpowiednio foldery DLCSetup (The Zombie Island) oraz DLCSetup 2 (Mad Moxxi's)

- wklejamy odpowiedni CD Key który wcześniej skopiowaliśmy sobie w rejestrze

Teraz powinno wszystko działać bez problemu. Proszzzz moje Ty drogie Steamowe Community. Co byście samemu nie musieli się przekopywać przez multum topiców na forach wszelakich i rwać włosów z głowy ;)

Opublikowano

Mnie działało bez problemów i pojawiało się za każdym uruchomieniem, dopóki sobie nie odznaczyłem :P

Opublikowano

@Shakira

A fora steamowe mają posty datowane na 2008 na ten temat nawet ;)

Myślałem, że mnie szlag trafi jak się z tym borykałem.... no ale jak to Border mówi - ain't no rest for the wicked ;)

Edytowane przez Kazuun

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra w to ktoś jeszcze? Opłaca się kupować, czy dać sobie spokój i poczekać na drugą część?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jednak gram. Jak ktoś ma tunngle. To możemy razem porać. Moj 14 poziomowy Bogdan czeka na drużynę.

• 1 rok później...