Guest Kyo Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 (edited) Brąz: Cherry Complete Training, Camp Taccoa First In-Last Out Complete St. Mere Eglise - Pathfinder 1 Hot LZ Complete St. Mere Eglise - Pathfinder 2 Longest Day Complete St. Mere Eglise, France (Day) Operation Overlord Complete Normandy, Route N13 Winter's Hero Complete Breacourt Manor, France (Day) High Hopes Complete Bavarian Alps, Germany Exfil Complete Strasshoff, Germany The Recce Complete Benouville, France (Night) Peagasus Complete Benouville, France (Day) Dambusters Complete Eder Dam, Germany Lorry Escape Complete Truck Ride to Airfield Wheels Up Complete Airfield Escape (Day) Dam the Tallboyz Complete Battleship Tirpitz (Night) Cold Day in Russia Complete Volga River, Stalingrad (Day) Meat Grinder Complete Red Square, Stalingrad (Day) Death Tracks Complete Trainstation Sewer Rats Complete Stalingrad Sewers (Day) Ring the Tank Complete Pavlov's House (Day) The Worker's War Complete Warsaw, Factory (Day) The People's Battle Complete Warsaw Railyards (Day) Steel on Target Complete Oder River Country (Day) Glorious Liberation Complete Oder River Town (Day) Tank Breaker Finish Hurtgen Rocket's Red Glare Finish Rocket Flag Over Reichstag Finish Berlin Srebro: Old Glory Complete the Americans Missions Union Jack Complete the British Missions Victory Banner Complete the Russians Missions Veteran Complete the Game on Regular Difficulty Survivor Complete a mission without dying or Loading a Checkpoint Pea Shooter Complete a mission using only a pistol and No Melee Attacks Złoto: War Hero Complete the Game on Veteran Difficulty Hard Charger Complete the Game on Hardened Difficulty Bulletproof Complete a mission without taking any Damage Golden Club Complete a mission using only Melee Attacks Gunslinger Get Kills using a Pistol, Rifle, Submachine Gun and a Gernade in a mission without dying Platyna: Dutiful Soldier Unlock All Other Trophies Edited November 11, 2009 by Kyo Poprawiona nowa lista. Quote
Fenikz 89 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 nie ma nawet za veterana i widac ze dali checkpointy, w oryginalnej wersji mozna bylo sejwowac kiedy się chciało platyna na jedno podejscie, do tego latwiutki Quote
Guest Kyo Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 nie ma nawet za veterana i widac ze dali checkpointy, w oryginalnej wersji mozna bylo sejwowac kiedy się chciało platyna na jedno podejscie, do tego latwiutki Platyna? Quote
Guti 2 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 nie ma nawet za veterana i widac ze dali checkpointy, w oryginalnej wersji mozna bylo sejwowac kiedy się chciało platyna na jedno podejscie, do tego latwiutki Platyna? Tak. Ten spis co tu wkleiłeś już jakiś czas po necie krąży i jest to fake, albo zmienili w ostatniej chwili. http://www.ps3trophies.co.uk//showthread.php?t=38614 No i gadałem ze znajomym, i powiedział, że to prawda, jest platyna. Sam nie mogłem sprawdzić przez compare bo synchronizacja mi nie działa. Quote
Fenikz 89 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 (edited) lol, to na co wklejacie niepotwierdzone trofea?... jednak bedzie za veterana, ale i tak latwe Edited November 11, 2009 by alexx-1 Quote
Guest Kyo Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 (edited) Bullshit - zczytywałem je. Teraz też widzę że "nowa" lista jest. lol, to na co wklejacie niepotwierdzone trofea?... Jakie niepotwierdzone? Z wyszukiwarki z serverów Sony to co miałem potwierdzać? Kupić grę czy jak? Trzeci raz raz takie coś widzę. Wcześniej zmieniali tylko Dead Space i potem Age of Booty. BTW: Jak ja "lubię" ja ktoś lol'uje... Edited November 11, 2009 by Kyo Quote
PitchBlack 1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 moze mnie ktos uswiadomic gdzie jest do sciagniecia ta gra? w pss nie moge jej znalezc, zapewne o czyms nie wiem... ;| Quote
lothronik 254 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 (edited) Usnęli ją, ponieważ okazało się, że ktoś wrzucił ją na PS Store przez pomyłkę - miała być dostępna tylko dla osób, które kupiły specjalną edycję MW2 i otrzymali kod. Dopiero jak podnieta MW2 minie, CoD Classic wróci na PSS. Edited November 15, 2009 by lothronik Quote
Słupek 2123 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 (edited) Tak się składa że, dzisiaj z 15 minut szukałem Cod-a. Myślałem że, przenieśli go gdzieś czy coś, opcja search nie pomagała. A tu czytam że, usunęli ale zonk. No nic trzeba mieć nadzieję że, ją wrzucą znowu. Edited November 15, 2009 by SłupekPL Quote
RON!N 2 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Prościutkie osiągnięcia. Za pierwszym razem zdobywa się prawie 70% osiągnięć i 2-3 złote na deser Quote
Guest RejdenForce Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Prościutkie osiągnięcia. Za pierwszym razem zdobywa się prawie 70% osiągnięć i 2-3 złote na deser Polecam veterana, potem napisz co myslisz!!! Quote
PawciosS 5 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Veteran Complete the Game on Regular Difficulty War Hero Complete the Game on Veteran Difficulty Hard Charger Complete the Game on Hardened Difficulty Jeśli ktoś nie wie, to chciałbym przypomnieć że za przejście gry na Veteranie dostaje się tylko trophy War Hero, więc jeśli ktoś ma ochotę na Platynę, to musi przejść grę 3 razy. Quote
RON!N 2 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Veteran Complete the Game on Regular Difficulty War Hero Complete the Game on Veteran Difficulty Hard Charger Complete the Game on Hardened Difficulty Jeśli ktoś nie wie, to chciałbym przypomnieć że za przejście gry na Veteranie dostaje się tylko trophy War Hero, więc jeśli ktoś ma ochotę na Platynę, to musi przejść grę 3 razy. A przypadkiem nie jest tak że jednokrotne przejście gry na najwyższym poziomie nie odblokuje osiągnięć za przejście gry na niższych poziomach? Quote
winner 183 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jakieś głupie by to było Normalnie na początku możesz sobie wybrać poziom jaki chcesz. Co nie zmienia faktu iż zdobycie platyny jest czasochłonne (nie trudne, ale trzeba dłużej przysiąść) Quote
froncz piotrewski 1732 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Veteran jest naprawdę trudny, zwłaszcza przez fakt, że checkpointy są bardzo rzadko rozmieszczone. Quote
schabek 5319 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Veteran Complete the Game on Regular Difficulty War Hero Complete the Game on Veteran Difficulty Hard Charger Complete the Game on Hardened Difficulty Jeśli ktoś nie wie, to chciałbym przypomnieć że za przejście gry na Veteranie dostaje się tylko trophy War Hero, więc jeśli ktoś ma ochotę na Platynę, to musi przejść grę 3 razy. Prawda to? Quote
Guti 2 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Veteran Complete the Game on Regular Difficulty War Hero Complete the Game on Veteran Difficulty Hard Charger Complete the Game on Hardened Difficulty Jeśli ktoś nie wie, to chciałbym przypomnieć że za przejście gry na Veteranie dostaje się tylko trophy War Hero, więc jeśli ktoś ma ochotę na Platynę, to musi przejść grę 3 razy. Prawda to? Prawda. Quote
Guest mevek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 hej. czy ja dobrze widze i sa juz dostepne trophy dla gier z PS_one ? debrze rozumiem? Quote
tomaszz04 6 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 hej. czy ja dobrze widze i sa juz dostepne trophy dla gier z PS_one ? debrze rozumiem? Źle widzisz . Podobno sony rozważa taką możliwość ale jest to tylko plotka. I Call of Duty Classic nie jest grą z PSone . Quote
sprite 1784 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ale sieka jest z tym Veteranem. Czasami jedną misję trzeba po parędziesiąt razy powtarzać <_< Quote
winner 183 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 No bywa... potem sobie z Hardenedem i Regularem poradzisz od strzała jeżeli jeszcze ich nie przeszedłeś (mi weteran zajął jakieś 30h, a 2 niższe zrobiłem w 15...) 1 1 Quote
sprite 1784 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Teraz mam misje w Pavlov's house. Czytałem, że to najtrudniejsza misja w grze. No i mają rację...Niektóre momenty już po paręnaście razy powtarzałem Quote
MaroS 289 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 nie jest taka trudna jest pewne ułatwienie w tej misji (ostatnia część kiedy odpieramy atak niemców) Quote
sprite 1784 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 nie jest taka trudna jest pewne ułatwienie w tej misji (ostatnia część kiedy odpieramy atak niemców) Właśnie przeszedłem tą misję 8) Co do tego ułatwienia to wiedziałem, że jest takowe od początku. Najlepsza miejscówka to czekania na atak Niemców btw :] Quote
Recommended Posts