Opublikowano 17 listopada 200915 l Szukam kogoś do przejścia całego spec ops'a, najlepiej na weteranie. Chętni dodawać mnie do przyjaciół- JakobekS13
Opublikowano 12 grudnia 200915 l Szukam dziś wieczorem kogoś z mikrofonem do gry w spec-ops na veteranie Jak kto chce to niech mi wyslę pw albo prośbę o dodanie na XBL.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l To samo, też szukam ludzi do spec opa, dowolny poziom tr., zainteresowani kontakt GT albo gg Edytowane 21 grudnia 200915 l przez Nitro619
Opublikowano 29 grudnia 200915 l też szukam kogoś do special ops na veteranie, mam zrobione wszystkie do weź i uciekaj (snatch and grab) w charlie mój GT to murzynello
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Gra jest za(pipi)ista. Na razie nie brałem się za Spec Opsy, ale jak ogarnę trochę co i jak to gram
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Kurcze trochę się zawiodłem gra jest dobra ale nie wiem czy lepsza od jedynki, i w ogóle jakaś za łatwa nie chwaląc się poziom Veteran przeszedłem w jeden dzień ;/ A pro po byłby ktoś chętny na zagranie zemną w misje specjalne ? jak tak to niech pisze na gg,PW, lub na XBL : VividerAxis :] Edytowane 29 stycznia 201015 l przez kamilpolpak
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Jak tam nowe mapy bo nikt nic nie piszę. Wczoraj wyszło 5 nowych map do MW2, szczerze to dowiedziałem się przez przypadek o tym. Nie sądziłem że tak szybko wypuszczą drugą paczkę map. Widziałem jedynie filmiki na gametrailer i muszę przyznać, że wyglądają bardzo dobrze. dwie mapy z COD4 - Vacant - Strike Akurat te dwie mapki lubiłem w COD4 więc cieszy mnie ich obecność. 3 nowe mapy: - Carnival - Trailer Park - Fuel (chyba najlepsza mapa z tego co widać na filmikach) ktoś nabył już nowe mapy i może coś o nich napisać? Ja zaopatruję się w nie jutro prawdopodobnie.
Opublikowano 23 lipca 201014 l jak ktos chetny na spec ops najlepiej veteran to pisac, dodawc mnie do znajomych
Opublikowano 24 lipca 201014 l Mam zamiar kupić oba mappacki, ale na playlistach w pięknym polskim wydaniu są tylko 2 żółte tryby dla "odrodzenia" -> pewnie chodzi o nowe Resurgence Pack, a czy po zakupie "pakietu stymulacyjnego" pojawią sie playlisty na 1szą paczkę czy mapy będą kompletnie bez użyteczne ? EDIT: ok, już wiem, przewijają sie z podstawowymi mapami na wszystkich playlistach Edytowane 25 lipca 201014 l przez murphy16
Opublikowano 7 września 201014 l Od pewnego czasu zamierzam zagrać prywatny mecz z jakże szanownymi userami tego forum. Otóż w tym celu postanowiłem żebyście mnie dodali na xboxie Jeśli się uda to mecze odbyły by się w tą sobotę od godz. 19:30 to godz. 23:30. Mój nick na xboxie : SIIK BOZZ Co do umiejętności to może to być każda osoba byle by nie kampiła w jednym kącie z tubą przez 10 minut. UWAGA! Nie jest wymagany żaden map pack. A i jeszcz jedna rzecz. Będziemy grać w Team Deathmatch i Domination. Może jak dużo osób będzie chciało to S&D.
Opublikowano 12 listopada 201014 l Pomóc komuś ze Spec Opsem sam zcalakowałem już MW 2 ale chętnie z kimś zagram. Pisać GT: OMGLOLER
Opublikowano 16 stycznia 201114 l Do tej pory nigdy nie miałem problemu z NAT-em, odblokowałem potrzebne porty i w każdej grze na X360 online działał bez zarzutu. No i MW2 du pa, bardzo często mam NAT:strict i nie wyszukuje mi żadnego meczu. Jakiś bug, wina łącz(??), czy gra wykorzystuje jakiś port niewykorzystywany w innych grach? Jakieś pomysły? wiem, gra stara, ale miło jednak czasem popykać... bez stresu, czy sie połączę.
Opublikowano 22 stycznia 201114 l uaktywnij UPnP w routerze. A jeśli to nie pomoże to odblokuj i przekieruj port 3074 (tzn ja mam taki w Black Opsie) może w MW2 jest ten sam
Opublikowano 20 maja 201113 l gdyby ktoś chciał pograć w MW2 online to czekam na zaproszenia GT: for ever alone9
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Szukam osoby, która pomoże mi odblokować osiągnięcia w Spec-Ops. Gamertag: niebianski