Opublikowano 18 listopada 200915 l http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/No_More_Heroes_na_Xboksa_360_i_PS3.aspx Żałowaliście, że niecodzienne No More Heroes wydano jedynie na konsoli Nintendo Wii? Rozchmurzcie się - Grasshopper Manufacture na łamach japońskiego magazynu Famitsu ujawniło ulepszoną reedycję tytułu na Xboksa 360 i PlayStation 3 - Heroes' Paradise. Z "krzaczków" wprawne internetowe oczy już zdążyły wyczytać, że dostaniemy nowe tryby zabawy (szczególnie fajnie zapowiada się Very Sweet Mode ze skąpo odzianymi pannicami) plus japońskie głosy postaci (oryginał miał tylko angielskie). W Kraju Kwitnącej Wiśnie premiera nastąpi 25 lutego przyszłego roku. Machanie wiilotem zostanie zastąpione normalnym duszeniem przycisków. Szkoda machania wiilotem przy ładowaniu katany ( :D ), ale może obsługa Natala będzie
Opublikowano 18 listopada 200915 l swietna gierka! gralem ukumpla na wii i bylem zauroczony! super ze wyjdzie na x360 )
Opublikowano 18 listopada 200915 l ZA(pipi)ISTE Gra brzydka w cholerę, ale zabijająca klimatem. Jeden z oryginalniejszych szpili tej generacji.
Opublikowano 18 listopada 200915 l Wątpie by miała obsługiwać Natal. Natal wychodzi prawdopodobnie w Listopadzie 2k10 a gra w lutym ... choć kto wie.
Opublikowano 18 listopada 200915 l Zawsze można dać "Natal pacza", bo gra aż się prosi i takie sterowanie
Opublikowano 19 listopada 200915 l Może i się prosi, ale sterowanie zostanie powierzone gałkom. X360 w tej chwili nic innego nie oferuje. A wydawanie patcha tylko z obsługą Natala trochę mija się z celem. Dużo roboty, a nie wszyscy się w Natala zaopatrzą. Swoją drogą granie tylko rękami w No More Heroes jest chyba mało możliwe. W końcu kontroler od Wii posiada po coś te przyciski (A,B itd.). Całe sterowanie pod Natala? Not gonna happen.
Opublikowano 19 listopada 200915 l Świetna wiadomość, ale pod dwoma warunkami - gra wyjdzie w PALu i bez cenzury. Grę znam, bo sobie niedawno robiłem listę co by mnie interesowało gdybym kupił Wii. Kilka perełek mają, najbardziej bym chciał Mario Galaxy na klocka, w zamian możemy dać Fable lub Gearsy
Opublikowano 19 listopada 200915 l tak świetna jeżeli wyjdzie w palu i bez cenzury ale i z ceną znośną a nie 199zl lub więcej za starą gre. 139zł było by idealne
Opublikowano 19 listopada 200915 l o, to może wreszcie zobaczę czym braciak tak się podniecał uwzględniając to co przedmówcy, brak cenzury tam chyba ma być jakieś bikini mode, czy coś, hmmmmmmmmmm;]
Opublikowano 19 listopada 200915 l haha. Capcom przesadza z portami na maxa. jeszcze sie tylko dziwie czemu nie ma Dead Rising na PS3. a No More Heroes? no ciesze sie, ciesze. uwielbiam Suda'e i jego gry. im wiecej tym lepiej. oczywiscie zal kontroli jaka dawalo Wii, ale zobaczymy jak to bedzie na X360. a cieszyc sie na powaznie zaczne jak zapowiedza wyjscie gry nie tylko w Japonii
Opublikowano 19 listopada 200915 l Jeżeli będziemy grać tylko na padzie, to na pewno będzie szkoda jednego bajeru: odbieranie telefonu
Opublikowano 19 listopada 200915 l Screeny pokazuja nie jest to tylko port lecz konwersja HD - http://www.xbox360achievements.org/game/no-more-heroes-heroes-paradise/screenshots/ Edytowane 19 listopada 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 19 listopada 200915 l Headset? Headsetem nie zrobisz takiego zamaszystego ruchu jak wiilotem
Opublikowano 21 listopada 200915 l gra niespecjalnie mnie interesuje ale news który może kogoś obchodzić - http://www.xbox360achievements.org/news/news-3890-Ubisoft-Not-Publishing-No-More-Heroes.html
Opublikowano 17 kwietnia 201015 l http://www.gametrailers.com/video/japanese-fighting-no-more/64588 Gameplay. Moze ktos sie jara tym miksem niestrawnej japonszczyzny i QTE. Edytowane 17 kwietnia 201015 l przez Gość
Opublikowano 17 kwietnia 201015 l Ja się jaram, uwielbiam pokręconą japońszczyznę której tak mało na klocka. Mam nadzieję że to wydadzą w Palu.
Opublikowano 17 kwietnia 201015 l Wczoraj była premiera. Kupiłem. Wersja na Xboksa z pewnością będzie bez cięć, otrzymała rating CERO Z zaś PS3 dostało CERO D...
Opublikowano 17 kwietnia 201015 l Ping, kupiłeś wersję JP? masz jakieś info na wersję w innym języku niż KrZaCzKi?
Opublikowano 17 kwietnia 201015 l Póki co krzaczki only. Nie ma na chwilę obecną innej wersji niż japońska/azjatycka, voice overy są angielskie. Edytowane 17 kwietnia 201015 l przez ping