Pain19 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Dnia 20.02.2010 odbędzie się turniej w Tekken 6 br w Lesznie w Centrum Kultury i Sztuki przy ulicy G.Narutowicza 69. Temat wpisowego jest do ustalenia ważne jest czy są chętni ? i czy termin odpowiada ? ! jak śą jakięs pytania to proszę pisać ! 'Mad about TEKKEN' ***Leszno 2010*** GRA: Tekken6 KONSOLA: PS3 MIEJSCE: Centrum Kultury i Sztuki w Lesznie (Strona 1; Strona 2) DATA: 20.02.2010 (wstępnie) START: Do ustalenia, ale wszystko zależy od właściciela CKiS'u. Chcielibyśmy, żeby była to godzina 1200 lub 1300, ale będziemy was prosić, żebyście przyjechali wcześniej w celu zaoszczędzenia czasu na zebranie wpisowego itd. WPISOWE: Również do ustalenia ale wstępnie jest to 20zł (gdyby ktoś chciał, będzie możliwość wpłaty na konto bankowe) ROZGRZEWKA: Myślę, że godzinka wam wystarczy, co? NAGRODY: Za pierwsze 3 miejsca kasa z wpisowego (nie wiemy jeszcze ile, bo wszystko uzależnione jest od ilości chętnych). Możliwe, że oprócz pieniędzy uda nam się załatwić jakieś dodatkowe nagrody. System: grupy + DE (na 32) Energia: 100% Ilość rund: do 3 wygranych Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek Profile: uczestnicy nie mogą uploadować na konsole turniejowe Areny: losowe Ustawienia przycisków: przed walką Nagrywanie walk: save replaye tylko w DE 1.Kiełbasa 2.Benek 3.Solo 4.Demon? 5.Guardian 6.Frizen 7.Gamer 8.Rafimaru 9.oTOMo 10.VHO 11.Tenshi 12.Robson 13.Matt-JF 14.Devil? 15.Soul. 16.Nevan 17.Oscar? 18.Tundra 19.Sepkong 20.Gagarin? 21.Di 22.Dante84? 23.Velurian? 24.Junior 25.HateMe 26.Grey-Fox 27.Edd 28.Steve88 29.K' 30.Alik 31.obi??????????????????? 32.c2h5oh 33.Tokis 34.Hobbith 35.Gajda 36.Sayu 37.Cactuar? 38.Gomez? 39.Wojciech? 40.Vipe 41.Cinas 42.Krakers 43. Fastlegs[uK] 44.Odyn. 45.Gubu 46.MTC 47.Cisu 48.Bart 49.Mace 50.Yun??? 51.Furbik 52.SZyper 53.SAMEWISE 54.Buła 55.Emil.pl 56.Komandos 57.Żyleta jeśli o kimś zapomniałem to pisać :good: zamykam listę . od teraz tylko na listę rezerwowych proszę ! impreza odbędzie się(CKiS) w dwóch pomieszczeniach miejsce przeznaczone na grę i obok tego bar ,żeby nabrać siły do gryl ub odpocząć wpisowe 25zl ostateczna i 5zl dla widzów jeśli to możliwe to proszę o potwierdzenie przybycia turniej zacznie się o 12.00 ! to ostateczne informacje ! w przypadku uwag proszę pisać to problem spróbujemy rozwiązać Edytowane 12 Lutego 2010 przez Pain19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jakie zasady i nagrody? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pain19 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 nagrody z wpisowego ! a zasady takie jak na większości turniejów najpierw grupy póżniej system pucharowy ,ale jest to zależne od ilośći chętnych oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Guardian19 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Leszno blisko raczej będę Cytuj Odnośnik do komentarza
Pain19 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 bardzo się ciesze jak więcej osób coś napiszę to zrobię listę wstępną Cytuj Odnośnik do komentarza
XFrizenX 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mimo tego ze zasady standardowe to wypadaloby je chociaz skopiowac. Mnie mozesz wpisac bo do leszna mam o rzut kamieniem Wpisowe jakie? Gdzie sie odbedzie turniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
>BeneK< 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Oczywiści się pojawie może jeszcze sola i demona namówie Frizen też masz jechać jeszcze tundre się namówi;p Edytowane 9 Grudnia 2009 przez >BeneK< Cytuj Odnośnik do komentarza
gamer 1 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jak organizator chce by to był równie wielki turniej jak art of tekken to będe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafimaru 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ja także bym wpadł na ten turniej. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 I ja wstępnie jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Bankowo sie pojawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
DAWKA_LESZNO 2 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) Razem z Pain19 będę organizował turniej. Termin jest do uzgodnienia ale wstępnie będzie to 20.02.2009. Wpisowe również do ustalenia, ale wstępnie jest to 20zł. Miejsce, gdzie odbędzie się turniej, to Centruk Kultury i Sztuki w Lesznie. Strona internetowa CKiS'u to: http://www.ckisleszno.kei.pl oraz http://www.ckisleszn...centrum_new.swf . W późniejszym czasie (jeśli uda mi się to załatwić) na tych stronach będziecie mogli sprawdzić wiarygodność naszej imprezy, bo zostanie tam umieszczona informacja o naszym turnieju (będzie to zapisane w repertuarze, ale jeszcze dam znać...) Jest jednak do ustalenia kilka kwestii. Mianowicie chodzi o monitory, na których będziecie grać. Mamy w planach mieć ich 4 (= 4 konsole) i chodzi o to, czy zależy wam bardzo na tym, żeby telewizory były rtc? bo mamy większą możliwość załatwienia telewizorów plazmowych i lcd, które prawdopodobnie byłyby większe od tych rtc. Przygotujemy dla was mapkę dojazdu i umieścimy ją tutaj na forum do pobrania, żeby nie było z tym problemów. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będziemy mieli dla was spisy numerów telefonów do pizzerii i innych restauracji, które oferują dowóz jedzenia, żebyście nie pomarli z głodu. Jest jeszcze parę kwestii do uzgodnienia, ale teraz mi z głowy powylatywało więc będę na bieżąco informował o wszystkim i pytał o wasze zdanie. Chciałbym, żebyście spróbowali wymyślić oryginalną nazwę, pod którą odbędzie się to wydarzenie , ponieważ w przyszłości chcielibyśmy organizować więcej odsłon turniejów tekkena, ale pod tą samą nazwą, by wszyscy kojarzyli i wiedzieli, o co chodzi... Czekam na odpowiedzi... 'Mad about TEKKEN' ***Leszno 2010*** GRA: Tekken6 KONSOLA: PS3 MIEJSCE: Centrum Kultury i Sztuki w Lesznie(Strona 1; Strona 2) DATA: 20.02.2010 (wstępnie) START: Do ustalenia, ale wszystko zależy od właściciela CKiS'u.Chcielibyśmy, żeby była to godzina 1200 lub 1300, ale będziemy was prosić, żebyście przyjechali wcześniejw celu zaoszczędzenia czasu na zebranie wpisowego itd. WPISOWE: Również do ustalenia ale wstępnie jest to 20zł(gdyby ktoś chciał, będzie możliwość wpłaty na konto bankowe) ROZGRZEWKA: Myślę, że godzinka wam wystarczy, co? NAGRODY: Za pierwsze 3 miejsca kasa z wpisowego(nie wiemy jeszcze ile, bo wszystko uzależnione jest od ilości chętnych).Możliwe, że oprócz pieniędzy uda nam się załatwić jakieś dodatkowe nagrody. SYSTEM: Rozpisze OBIENERGIA: 100%ILOŚĆ RUND: Rozpisze OBI ILOŚĆ WALK: Rozpisze OBI KONTROLERY I PRZEJŚCIÓWKI: Rozpisze OBI PROFILE: Rozpisze OBI ARENY: LosowoUSTAWIENIA PRZYCISKÓW: Przed walką. NAGRYWANIE WALK: Rozpisze OBI MAPA DOJAZDU Z DWORCA: Mapa DODATKOWE INFORMACJE:- Rozpraszanie przeciwnika grozi walkowerem.- Jeżeli zawodnik nie zgłosi się do stanowiska w ciągu 5 minutod wyczytania, automatycznie przegrywa.- Przygotujemy dla was spis numerów telefonów do pizzerii i restauracji.***W trakcie planowania turnieju mogą dochodzić różne dodatkowe informacjewięc prosimy o sprawdzanie tematu na bieżąco.*** System: grupy + DE (na 32) Energia: 100% Ilość rund: do 3 wygranych Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek Profile: uczestnicy nie mogą uploadować na konsole turniejowe Areny: losowe Ustawienia przycisków: przed walką Nagrywanie walk: save replaye tylko w DE myślę ,że o niczym nie zapomniałem ? Edytowane 11 Grudnia 2009 przez DAWKA_LESZNO Cytuj Odnośnik do komentarza
Tenshi:) 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Fajna inicjatywa. Będę na 100%, Robson raczej też Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt-JF 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 W Lesznie?łoo to bede ,fajnie byloby sie spotkac obgadac turniej moze nawet sie znamy(dla pewnosci tu tez Leszno ;] ) Cytuj Odnośnik do komentarza
DAWKA_LESZNO 2 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ODPOWIADAJCIE NAM CO Z TYMI TELEWIZORAMI! NO I CO Z NAZWĄ... Cytuj Odnośnik do komentarza
solo/ng 4 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 KIlka dodatkowych informacji: Wspolorganizatorem turnieju jest Obi z naszej ekipy! - tutaj pod xywa Pain19 (tos Obi do(pipi)al; o), czesc osob ze sceny go zna chocby z turniejow w tawernie lub grania na polboxie u nas. Wiec Matt prawdopodobnie znacie sie z Obim, to ta św. trojca od nas Obi-Kielbasa-Benek . Postaramy sie wpasc nasza ekipa! Mysle bedzie swietnie. TVki - osobiscie LCD/PLAZMA, w tawernie wszyscy chcieli grac na LCD, a nie na CRT (a jakie podchody sie robilo..; ). Bo zapewne nie bedzize tez tyle tekkenow NTSC. Cytuj Odnośnik do komentarza
>BeneK< 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tiaaa bo jeszcze nie może pisać ze swojego konta :teehee:a nazwa czy ja wiem mi ta pasuje;p Cytuj Odnośnik do komentarza
solo/ng 4 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) beczunia; ). Edytowane 10 Grudnia 2009 przez solo/ng Cytuj Odnośnik do komentarza
Guardian19 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Na LCD (w każdym razie tych na których grałem) nie ma lagów więc lepiej LCD. Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dla jasności dodam że włączając europoejskiego tekkena na telewizorze kineskopowym (CRT a nie RTC, ffs) uzyskamy tylko 50 klatek/s czyli efekt pływania. Żeby na kineskopie uzyskać 60fps trzeba mieć tekkena ntsc (japan/usa). Cytuj Odnośnik do komentarza
DAWKA_LESZNO 2 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) 'Mad about TEKKEN' ***Leszno 2010*** GRA: Tekken6 KONSOLA: PS3 MIEJSCE: Centrum Kultury i Sztuki w Lesznie(Strona 1; Strona 2) DATA: 20.02.2010 (wstępnie) START: Do ustalenia, ale wszystko zależy od właściciela CKiS'u.Chcielibyśmy, żeby była to godzina 1200 lub 1300, ale będziemy was prosić, żebyście przyjechali wcześniejw celu zaoszczędzenia czasu na zebranie wpisowego itd. WPISOWE: Również do ustalenia ale wstępnie jest to 20zł(gdyby ktoś chciał, będzie możliwość wpłaty na konto bankowe) ROZGRZEWKA: Myślę, że godzinka wam wystarczy, co? NAGRODY: Za pierwsze 3 miejsca kasa z wpisowego(nie wiemy jeszcze ile, bo wszystko uzależnione jest od ilości chętnych).Możliwe, że oprócz pieniędzy uda nam się załatwić jakieś dodatkowe nagrody. SYSTEM: Rozpisze OBIENERGIA: 100%ILOŚĆ RUND: Rozpisze OBI ILOŚĆ WALK: Rozpisze OBI KONTROLERY I PRZEJŚCIÓWKI: Rozpisze OBI PROFILE: Rozpisze OBI ARENY: LosowoUSTAWIENIA PRZYCISKÓW: Przed walką. NAGRYWANIE WALK: Rozpisze OBI MAPA DOJAZDU Z DWORCA: Mapa DODATKOWE INFORMACJE:- Rozpraszanie przeciwnika grozi walkowerem.- Jeżeli zawodnik nie zgłosi się do stanowiska w ciągu 5 minutod wyczytania, automatycznie przegrywa.- Przygotujemy dla was spis numerów telefonów do pizzerii i restauracji.***W trakcie planowania turnieju mogą dochodzić różne dodatkowe informacjewięc prosimy o sprawdzanie tematu na bieżąco.*** Edytowane 10 Grudnia 2009 przez DAWKA_LESZNO Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul. 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Eee no to widzę że jednak się chętnych trochę zbierze:P to dobrze:P Pisz mnie też "Soul" Cytuj Odnośnik do komentarza
Nevan 1 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 A będzie tam można pić? Cytuj Odnośnik do komentarza
>BeneK< 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Hmm pić to będziemy w czasie podróży xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tundra 0 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Będę na bank Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi