Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken cup Leszno 2010

Featured Replies

Opublikowano

No Tundra musimy wkońcu coś razem pograć bo nie było ostatnio czasu ;p ;) 

Edytowane przez >BeneK<

• Odpowiedzi 145
  • Wyświetleń 12,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeżeli będzie rozsądna możliwość dojazdu to powininem się pojawić, a jeżeli ja to i może reszta ekipy się zabierze ( Tokis? Junior? Velur?{VELUR Ty DZIADKU )itd..). Pytanko odnośnie czasu, od której m

• Wstapnie jestem chetny ale jak to juz ktos powiedzial to dosc odlegly termin wiec mozliwe ze cos sie zmieni. Poki co - wpisujcie mnie

• DAWKA_LESZNO
    DAWKA_LESZNO

Jutro idziemy z Obim gadać i w nocy pewnie jakieś informacje podamy... Ale ja mam jedno pytanie do kogoś, kto coś wie na ten temat, a mianowicie chodzi mi o kwestie prawne w organizowaniu takiego turn

Opublikowano
  • Autor

PIć jasne :P że tak :D Info dla Nevana :whistling: GRatzy $ U za zwycięstwo w Łdz !

tak tu z tej strony Obi , dziękuję za konto Benkowi :D

taak

ale czy data wam pasuje bo to najważniejsze żeby był klimat i wszyscy zadowoleni byli . a za regulamin zaraz

wkleje :P

Opublikowano
  • Autor

System: grupy + DE (na 32)

Energia: 100%

Ilość rund: do 3 wygranych

Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale

Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek

Profile: uczestnicy nie mogą uploadować na konsole turniejowe

Areny: losowe

Ustawienia przycisków: przed walką

Nagrywanie walk: save replaye tylko w DE

myślę ,że o niczym nie zapomniałem ?

Edytowane przez Pain19

Opublikowano
  • Autor

Jak organizator chce by to był równie wielki turniej jak art of tekken to będe

Zapraszam całe TLT z Velurem na czele :potter:

Edytowane przez Pain19

Opublikowano

no raczej, że powinienem być. (Jeszcze zbyt odległy termin, żeby mówić o obecności na 100%)

Opublikowano
  • Autor

Cieszę się ,że jest zainteresowanych trochę :D

Opublikowano

Z racji tego, że jest to ostatni weekend przed semestrem letnim - przynajmniej u mnie na uczelni - najprawdopodobniej będę.

Czy będzie tam dostęp do Internetu? Jeśli tak, to przydałby się jeden telewizor CRT, dzięki czemu zrobiłbym 'pro' streama z obrazem z TV etc. :thumbsup: Oczywiście zabrałbym Tekkena w wersji NTSC, żeby grało się komfortowo.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Czy będzie tam dostęp do Internetu? Jeśli tak, to przydałby się jeden telewizor CRT, dzięki czemu zrobiłbym 'pro' streama z obrazem z TV etc. :thumbsup: Oczywiście zabrałbym Tekkena w wersji NTSC, żeby grało się komfortowo.

Wszystkiego dowiem się prawdopodobnie w poniedziałek,

bo może uda mi się właśnie na ten dzień umówić z właścicielem na rozmowę.

Tak więc możecie się spodziewać jakichś świeżych informacji dotyczących turnieju.

Opublikowano

już chyba można robić liste graczy;)

Edytowane przez >BeneK<

Opublikowano
  • Autor

taaak zajmę się tym dzisja w nocy :P hah ...

i Ty Benek mi w tym pomożesz :D:thumbsup:

Edytowane przez Pain19

Opublikowano

taki drobiazgo 2 luty to piatek, moze da sie zrobic 21 luty - sobota? jak nie - trudno; o.

Opublikowano

20.02.2009 to sobota :wink:

Opublikowano
  • Autor

data

planowana to 20 luty

Edytowane przez Pain19

Opublikowano

Jeżeli będzie rozsądna możliwość dojazdu to powininem się pojawić, a jeżeli ja to i może reszta ekipy się zabierze ( Tokis? Junior? Velur?{VELUR Ty DZIADKU :P)itd..). Pytanko odnośnie czasu, od której mniej więcej miałby się rozpocząć turniej ,i o której planowali byście zakończenie turnieju ?

PS .MATT-JF (ZOA ;p) I Comming after Ya XD

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli będzie rozsądna możliwość dojazdu to powininem się pojawić, a jeżeli ja to i może reszta ekipy się zabierze ( Tokis? Junior? Velur?{VELUR Ty DZIADKU :P)itd..). Pytanko odnośnie czasu, od której mniej więcej miałby się rozpocząć turniej ,i o której planowali byście zakończenie turnieju ?

PS .MATT-JF (ZOA ;p) I Comming after Ya XD

zacząć między godziną 12.00-13.00 a zakończyć tak do 21.00 jeśli się uda :) ale to tylko plany ... zawsze może się to przedłużyć ...

Opublikowano
zacząć między godziną 12.00-13.00 a zakończyć tak do 21.00 jeśli się uda :) ale to tylko plany ... zawsze może się to przedłużyć ...

Do 21 zdążysz skończyć turniej jesli będzie nie więcej niż 40 osób. Jeśli będzie więcej osób weź sporą poprawkę. W Łodzi finał był po godzinie 2.

Edytowane przez ciuh

Opublikowano

Postaram się. A-Team, tym razem pojedziemy z Wami... ;)

Opublikowano

Widzę, że trochę chętnych się uzbiera... Zgłaszajcie się, zgłaszajcie... Obi musimy mniej więcej przekalkulować ilu ludzi będzie...

Opublikowano

Wielce możliwe, że będę, dopiszcie: K'

Opublikowano
  • Autor

tak trzeba to zrobic i jak będzie więcej niż 40 osób to napewno to będzie dłużej trwało !!

Opublikowano

Obi - wklej Wasz opis do postu nr #1 i tam tez liste graczy wrzucajcie i git:)