Opublikowano 19 stycznia 201510 l Oglądałem sobie dla przypomnienia 2 i 3 sezon, potem wróciłem do 8mego i niebo a ziemia... chyba tylko Przyjaciele potrafili utrzymać poziom przez tyle lat. Jak mialem nascie lat to mi sie podobali, teraz ogladalem kilka odcinkow i troche balas Ale chyba prędzej z nim Z nim zajdzie mama Howiego :potter:
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Właśnie, ciekawe co z matką skoro aktorka podkładająca głos umarła? Ale pewnie znajdą podobny jak nie identyczny, chociaż był baaardzo charakterystyczny.
Opublikowano 30 stycznia 201510 l no!! w końcu jakaś poprawa! po kilku poprzednich odcinkach które były wyjątkowo słabe a wręcz smutne dziś było całkiem ok, i nawet pare razy mozna było się uśmiechnąć i raz może zaśmiać troszke
Opublikowano 9 lutego 201510 l No, muszę przyznać że oba ostatnie odcinki były bardzo dobre. Ten z piątku nawet chyba lepszy, opowieść Amy
Opublikowano 9 lutego 201510 l łatwo się było domyslić, że to hawking ich trollował, ale i tak odcinek bardzo spoko.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Skończyłem 8 sezon n 9 odcinku jakiś czas temu, teraz oglądam 10-12 i normalnie męczarnia. Stare sezony potrafiłem oglądać po kilkanaście odcinków pod rząd, a tu po 2 mam dość
Opublikowano 28 lutego 201510 l Nowy odcinek calkiem ok. Moze nie jakis wybitnie smieszny ale ciekawie sie ogladalo. Lepiej niż zamulacze sprzed trzech odcinków
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l No właśnie na filwebie też, ale po 20stym odcinku jest info, że najbliższy odcinek w tym roku (USA) s09e01
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l 8 sezon w porownaniu do poprzednich siedmiu jest takim zjazdem w dół ze az zaczalem szukac czy nie bylo aby jakichs zmian w obsadzie scenarzystow ale niby nie...
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l No właśnie na filwebie też, ale po 20stym odcinku jest info, że najbliższy odcinek w tym roku (USA) s09e01 Filmweb Tutaj masz: http://www.imdb.com/title/tt0898266/episodes?season=8&ref_=tt_eps_sn_8
Opublikowano 16 kwietnia 201510 l mam nadzieję, że Ew. występ panny w clerks 3 to arc na co najmniej kilka odcinków.