Opublikowano 27 marca 201312 l Co to znowu za przerwa. Wchodzę sobie radośnie na neta w celu nadrobienia czwartkowego odcinka a tu się okazuje, że ostatni był 14 marca a kolejny 4 kwietnia. Potem dopiero 25 kwietnia. Odcinki co 3 tygodnie? wtf
Opublikowano 5 kwietnia 201312 l przerwa przykra ale przynajmniej odcinek był fajny sporo dobrych tekstów i cycków
Opublikowano 6 kwietnia 201312 l No piękne mleczarnie Penny zaprezentowała. Najlepszy był jednak tekst Raja do ojca - "okej to zredukuję wizyty sprzątaczki do dwóch w tygodniu" po czym obraca się do psa i mówi "będziemy tutaj żyli jak zwierzęta!!!" (pipi)a XDDDDDDD Rozyebało mnie to doszczętnie
Opublikowano 7 kwietnia 201312 l Te teksty Sheldona do Raja na końcu odcinka zupełnie nie pasują do niego. Odcinek dosyć słaby, miejscami Raj ratował sytuację no i Sheldon z prezentem
Opublikowano 7 kwietnia 201312 l Odcinek dosyć słaby, nic ci nie pasuje, czy ty w ogole lubisz ten serial? jaki odcinek ci sie podobał?
Opublikowano 7 kwietnia 201312 l Jak pajgiemu odcinek nie leży, znaczy, że jest dobry.Początek odcinka słąby, ale później się rozkręcił i śmiałem się jak głupi, szczególnie z rasistowskich tekstów Sheldona.
Opublikowano 7 kwietnia 201312 l Prezent Sheldona kolejny raz trafiony dla Pani dziekan odcinek bardzo dobry jak nie świetny
Opublikowano 7 kwietnia 201312 l Odcinek dosyć słaby, nic ci nie pasuje miejscami Raj ratował sytuację no i Sheldon z prezentem Dowód na to że kłamiesz! czy ty w ogole lubisz ten serial? jaki odcinek ci sie podobał? Lubię... na swój sposób... w sumie to oglądam z przyzwyczajenia, bo dla śmiechu oglądam inne (te śmieszne) seriale , a ten dla klimatu bardziej.
Opublikowano 9 kwietnia 201312 l The Office (UK) i Statyści (Extras), to wiem, że bardzo lubi. Zgadza się. Do tego It's Always Sunny in Philadelphia, Arrested Development, Mała Brytania, The It Crowd.
Opublikowano 28 kwietnia 201311 l Jestem po nowym odcinku, nawet fajny Sheldon jak zawsze w formie. Choć od dawna oglądając serial nie miałem takiego obrzydzenia jakąś sceną Jak czekolada liże się z psem, który na pewno tego samego dnia lizał sobie co nie co
Opublikowano 28 kwietnia 201311 l Znowu Raj wygrał odcinek tekstem - - ten pies przyjmuje komendy po niemiecku, może Ci wyrwać twarz XDDD
Opublikowano 28 kwietnia 201311 l Też się z deka wkurzyłem o to, bo nie dokończyłem jeszcze nawet 1ego sezonu Alphas, no ale trudno.
Opublikowano 29 kwietnia 201311 l Jest gdzieś w sieci chociaż jeden odcinek bez je.banego laugh tracku?
Opublikowano 29 kwietnia 201311 l Jest gdzieś w sieci chociaż jeden odcinek bez je.banego laugh tracku? To nie jest laugh track, oni to nagrywają z publicznością.
Opublikowano 2 maja 201311 l Po miesiącu przerwy zaglądam na neta, a tu tylko 2 nowe odcinki Przynajmniej jutro nowy wyjdzie.