Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tak sobie mówiłem, że jak wpadnie Batman z -75% to go wezmę, ale jak już jest to się zastanawiam czy ja będę w tę grę grać biorąc pod uwagę, że ostatnio tych gier na steam to się namnożyło ......

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 716,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Jeśli się wahasz, to może fakt że skończyłem tę grę Cię do niej przekona. A ja na ogół nie kończę gier, bo mnie nudzą ;)

Opublikowano

12h na liczniku, więc duuuuuuuuuużo jak na mnie i grę singleplayer :)

Opublikowano

Dziś w promocji (m.in.) Bastion, lecz niestety tylko -66%. Tak więc osoby, które zakupiły grę podczas jesiennej promocji nic nie straciły. ;)

Swoją drogą, zapowiada się interesująca gierka, tyle co zdążyłem pograć.

EDIT:

Tak źle jak dziś to Steam nie działał nawet w dniu rozpoczęcia promocji zimowych.

EDIT2:

Achievement z Rusty Hearts, który jest zablokowany w połowie Europy. Będzie burza... (ale wciąż można poprzez kombinację grę zainstalować i zdobyć achieve'a - mnie wpadł właśnie).

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

EDIT2:

Achievement z Rusty Hearts, który jest zablokowany w połowie Europy. Będzie burza... (ale wciąż można poprzez kombinację grę zainstalować i zdobyć achieve'a - mnie wpadł właśnie).

No to podaj te kombinacje. :P

Opublikowano

Nie znam. Poszukaj w guglu, na pewno gdzieś będzie. Tu chodzi chyba o dodanie czegoś do URL, aby zainstalować gierkę, czy tam dodać do biblioteki. Ja mam RH zainstalowane od momentu, gdy pojawiło się na Steam i nie wywalałem go od tamtego czasu. Mogę grać, achievementy wpadają normalnie (w tym świąteczny) itp. ale przeglądać strony itp. już się nie da.

Swoją drogą, zablokowane czy nie - fajna gierka, naprawdę. Polecałem ją już wiele razy, ale ten fail steamowy zapewne zniechęcił potencjalnych graczy do sprawdzenia (i zamiast tego w jakieś Immortale się bawią...).

EDIT:

Z forum Steam - steam://install/36630

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Panowie, skleroza mnie dopadła. Czy ostatni Deus Ex: HR był już w któryś dzień Winter Sale? Czy jeszcze nie?

Opublikowano

Kto nie ma Rock of Ages to bo karte kredytową marsz. Bardzo fajna gierka ze świetnym klimatem.

Zastanawiam sie nad Anomaly jeszcze, ale cos mi PayPal swiruje...

Opublikowano

W tym całym świątecznym evencie dostałem HL2, którego już mam, chętnie się na coś zamienię, pisać na PW jakby co.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano
Zastanawiam sie nad Anomaly jeszcze, ale cos mi PayPal swiruje...
Ze swojej strony polecam. Bardzo fajny odwrócony tower defense o dość pomysłowej realizacji. Jedynie "fabuła" trochę mnie już denerwuje.
Opublikowano

Panowie, skleroza mnie dopadła. Czy ostatni Deus Ex: HR był już w któryś dzień Winter Sale? Czy jeszcze nie?

Był ... niestety nie dali DLC... te -33% to mogą sobie o kant ** obić ... jak nie spadnie do 75% to nigdy nie kupię ;p

Dzisiaj skusiłem się na Bastion i Beat Hazard .... w Hazard zrobiłem aczik i wpadło L4D GOTY lmao .... pierwsza niezła rzecz :)

Opublikowano

Złote źródełko polaczków wyparowało - CD Action skończyły się kody na Dark Messiah: Multiplayer. Koniec z multi-kontami :D

Opublikowano

ja nie wiem co za serwery Oni tam maja, ale achivy moge robic dopiero nastepnego dnia ok 18 bo wczesniej caly czas "przeciazone serwery" ostatniego dnia to bedzie istny armagedon jak znow dowala jakas gre f2p majaca z 5gb

Opublikowano

Złote źródełko polaczków wyparowało - CD Action skończyły się kody na Dark Messiah: Multiplayer. Koniec z multi-kontami :D

Szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej o tym, bo bym sam chetnie zwiekszyl swoje szanse. A tak mam same wegielki i bezuzyteczne znizki. :(

PS http://fotosik.org/i...74145355104.png lol

Opublikowano

Jeśli kupowałeś poprzednie Humble Indie Bundle, to sprawdź czy nie masz jeszcze kodów do wykorzystania. Dodawane były "bundle w bundlach" jako Steam Keye, ale mało kto z nich korzystał ;)

Opublikowano

Dodawane były tym, którzy zapłacili więcej niż "średnia" cena. Kubicz raczej do grona takich ludzi się nie zalicza ;)

Opublikowano

Jeżeli coś jest dodawane do Humba Bumbla po jakimś czasie to dostaje to każdy. Nie ważne czy zapłaciłeś 1 cent czy 100 dolców. Z tego powodu, że nie da się tego "nadrobić", więc musza dać każdemu.

Opublikowano

ok jak odebrac te dodatkowe keye ? bo ja kupowalem na poczatku w widze ze cos teraz dodali...

Opublikowano

w mailu po zakupie masz linka do swojej strony z kodami, jak dodali coś nowego to tam są wszystkie

Opublikowano

w mailu po zakupie masz linka do swojej strony z kodami, jak dodali coś nowego to tam są wszystkie

w mailu do nich nie ma zadnego linka poza tymi co przenosza na strone główną.

a po moim zakupie dodali soundtracki i 1 gre :/