Opublikowano 14 października 201212 l Dla "ułatwienia" dorzucam okładkę - http://img594.imageshack.us/img594/2658/buet.jpg Edytowane 14 października 201212 l przez Suavek
Opublikowano 23 października 201212 l Invasion from Beyond Jeśli tak, a raczej na pewno, to moja zagadka: TIP: Gra ma w Europie podtytuł jak nazwa jednej z misji w Saints Row 2, zaś w USA jest to tytuł gry
Opublikowano 29 października 201212 l Rock and roll racing 2, grało sie. Zaraz coś zadam. ]:-> Edytowane 29 października 201212 l przez Plamek
Opublikowano 30 października 201212 l Dobra, też wiedziałem, że Tekken - zadaję za Łukasza:): z jakiej gry to HUD? Edit: Ok, zadajesz:) Apocalyspe, level z kanałami - druga plansza, a to czerwone tło, to po prostu dostałem strzała i ekran się zrobił czerwony w chwili robienia screena Edytowane 30 października 201212 l przez grzybiarz
Opublikowano 30 października 201212 l Widze Q, że nie zadajesz więc... coś łatwego. (btw. można by zadawać zagadki BARDZIEJ szczegółowe, co Wy na to? Bo coś takiego jak cały screen z gry, jest zbyt łatwy do odgadnięcia).
Opublikowano 30 października 201212 l Tenchu 2 .plamek, ja czekałem na potwierdzenie odpowiedzi xD w sumie wiem, że nie potrzebnie, bo byłem pewien ; ) aha, a tak w ogóle, to lukas napisał potwierdzenie, ale edytując, więc na przyszłość radzę po prostu dopisać posta, bo wtedy przynajmniej to widać na głównej stronie P.S. 1000 post : ) @edit dobra jestem pewien na 100% więc xD Edytowane 30 października 201212 l przez QstomPL
Opublikowano 31 października 201212 l Bym powiedział, że jakiś Street Fighter, jednak głowy nie daję.
Opublikowano 31 października 201212 l Mortal Kombat? oO Paski pamiętam.. ale skąd.. ciężko. Ale odpowiedź to.. Bloody Roar ! Hah.. ? Nie? Edit: Tekken 1? Edytowane 31 października 201212 l przez Plamek
Opublikowano 31 października 201212 l ani bloody ani tekken dam podpowiedz, bo to nie jest niezły hardkor co zrobiłem tak na sucho xd Podpowiedź: To nie jest bijatyka : >
Opublikowano 2 listopada 201212 l Autor Oki, znalazłem: Może być HC, ale problem z takimi obrazkami jest taki, że jak patrzę na jakiś znaleziony przez siebie, to każdy element wydaje się znajomy i oczywisty...