Opublikowano 24 maja 201113 l na przyszłość zmieniaj nazwy jpgów Liczyłem na wasza uczciwość ;] @up nie wiem... digimony? ;]
Opublikowano 24 maja 201113 l To proste - Star Ocean The Second Story Dawajcie coś trudnego. Moje może być trudne: PODPOWIEDŹ: Twórcą gry był CORE Design Limited W tytule jest słówko "man". W dodatku to crap, który wyszedł również na saturna. Edytowane 26 maja 201113 l przez MierzejX
Opublikowano 27 maja 201113 l Toż to Ubik, lol nie wiedziałem, że ta gra wyszła na PSXa. Oddaje. @Down Jedna z najlepszych gier na PSXa, zwłaszcza na multi, ale tytuł niech ktoś inny zgaduje Edytowane 29 maja 201113 l przez MierzejX
Opublikowano 11 czerwca 201113 l No co Wy, przecież na PSXa wyszło niewiele "symulatorów" lotu. No, kto tam był konkurentem dla Ace Combat?
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Dokładnie . Tylko screen mógł być mylący, bo pochodzi z jedynej misji w grze w której latamy helikopterem a nie samolotem. ;]