humanno 201 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) podbijam pytanie powyżej, tez mnie multi nie interesuje, ale dla ok 5h to mi sie nie chce fatygować z zakpem. Anybody? ed: w recenzji ING.com padło stwierdzenie "10-cio godzinna kampania".. Edytowane 5 Czerwca 2012 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Cholera, muszę się wyżalić, nigdy nie byłem taki "zły" na jakaś firmę, nawet na EA. Ten ubi to jakieś matoły. Mając dobrą grę muszą ją zwalić nie działającym multi. Jak po premierze było dobrze tak teraz albo nie znajduje gry, albo jaj znajdzie to ma problemy z wystartowaniem gry mimo ze jest pełna lista graczy. Podczas gry wywala a do tego mega lagi... dokładnie to samo co było z GRAW2 czy R6 Vegas... ich pogięło tam. Jest dokładnie to samo jak przewidziałem w poście wcześniejszym... tragedia ta firma. Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja na najwyższym poziomie trudności ( samemu ) skończyłem grę w ~ 20 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Wow 20 h? To bardzo sporo. Sporo też 10 h, 7-8h jest rzeczywistym wymiarem rozgrywki. Poza tym niestety Lisoquan ma absolutną rację jeśli chodzi o multi. Trzeba czasem długo czekać na dołączenie do rozgrywki i absolutne mega lagi z ery gry na modemach telefonicznych. To nieładnie w dzisiejszych czasach psuć tak grę a potencjał ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szmergiel 0 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam, szukam osób do przejścia kampanii w coopie najlepiej jeśli macie headseta mój PSN ID: Szmergiell w tytule zaproszenia napiszcie COOP. Mam nadzieję, ze ktoś się odezwie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mam problem, kiedy pojawia się główny ekran z poleceniem "press start" klikam start i nic się nie dzieje, gram na padzie z ps2, próbowałem też klikać start na ps mvoe ale także bez rezultatu, jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza
FIFI_PL 0 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Jeśli ktoś jeszcze gra lub planuje kupić, to zapraszam do wspólnego grania Poprzednie komentarze o spartolonym multi są już nieważne, gdyż wszystkie wymienione problemy z rozgrywką wieloosobową zostały już naprawione, więc w końcu można czerpać przyjemność ze strzelania Do tego całkiem sporą. W razie gdyby ktoś był zainteresowany, to czekam na zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Czy jak kupie gre z psn pl to gra bedzie po pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza
vAHeR 52 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Czy jak kupie gre z psn pl to gra bedzie po pl ? Niestety, jest to wersja ang. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Czy wersja z Anglii ma polskie napisy? Bo Far Cry 3 ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
astex 1 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Tak, ma. Kupowałem w Anglii i ustawiło automatycznie język polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi