Jump to content

Ghost Recon Future Soldier

Featured Replies

• 4 months later...
  • Replies 85
  • Views 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sony zalicza kolejny słaby port ta gra na x360 wyglada o niebo lepiej ;],na ps wyglada tragicznie ;/;/

• Mnie sie bardziej graficznie podobal ghost recon. Max Payne, po glebszym zastanowieniu, wyglada jak mod do GTA4. I tak tez powinien byc sprzedawany, Crap. Az dziw, ze tak ta gre zachwalalem,

• Gameplay nawet mi się podoba. Oby dali możliwość co-op tak jak w starych GR i będzie git

Miazga. Napaliłem się jak nie wiem co. Już widzę jak podobny mechanizm (fpp do tpp) zastosują w Deus Exie. Rewelacja.

• 1 year later...

http://www.gametrailers.com/video/gc-11-ghost-recon/719498

Rewelacja, mam nadzieje ze będe sie bawił lepiej niż z B3 i MW3 :)

• 4 months later...

Beta Ghost Recon Future Soldier dla ps3 i xbox 360 rusza w Kwietniu .

Edited by zaq123456

Mam nadzieję, że beta będzie dla posiadaczy PS+. Z przyjemnością zagram w nowego Ghost Recona. Ostatnio pograłem trochę Duchami w Shadow Wars i pierwszym PCowym więc moje zainteresowanie marką wzrosło całkiem sporo.

• 1 month later...

Bardzo fajnie zapowiada się nowy Ghost Recon ,nigdy za bardzo nie przepadałem za serią,ale ta część na pewno to zmieni.Poza tym,fajnie od czasu do czasu zagrać w choć trochę taktycznego shootera.No i w sumie muszę zagrać jeszcze w Advanced Warfightera,ponoć bardzo dobry.

Edited by darkgamer

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

NIe wiem jak wy ale ja otrzymalem wlasnie kulcz do bety :) i info ze dostęp do bety od 19.04. Can't wait!

ps. nie mam Plusa ani zadnego pre ordera. Klucz dostałem za konto na Uplay, z ktorego korzystalem przy AssassinsCreed.

Edited by humanno

NIe wiem jak wy ale ja otrzymalem wlasnie kulcz do bety :) i info ze dostęp do bety od 19.04. Can't wait!

ps. nie mam Plusa ani zadnego pre ordera. Klucz dostałem za konto na Uplay, z ktorego korzystalem przy AssassinsCreed.

Szczęściarz :) ja czekam na demo :(

też dostałem klucz do bety, chętnie wymienie go na worek kartofli

Szczęściarz :) ja czekam na demo :(

Dema chyba nie bedzie. Rowniez dostalem Kod :) bete juz mozna pobierac.

Edited by zaq123456

też dostałem klucz do bety, chętnie wymienie go na worek kartofli

d399ddca5b8e8b3ebfe92ed22f9c610e,2,0.jpg

Może być?

Pytam serio, bo mi nic nie wysłali... pedały :cray:

W USA to chociaż PS+ będzie miał dostęp do bety a u nas nie :/

Demo ma być też chyba z tego co pamiętam. No chyba ze źle pamiętam..

Nie macie tego Uplay? Jak macie jakąś gre od Ubi moze warto to aktywować bo wszyscy "Uzytkownicy Uplay, którzy polaczyli swoje konto z kontem Xbox Live lub Playstation automatycznie otrzymaja zaproszenie do udzialu w becie."

Ciekaw jestem bo rozważam nawet kupno na premierę. Singiel wydaje mi sie ze powinien byc git, ale multi cięzko mi przwiedziec bo nie gralem w poprzednie. No i zawsze jakos te strzelaniny z TTP jakos cięzko mi szły. Zobaczym jutro.

Edited by humanno

Ale farciarze :) na tą grę czekam od dawna... na tą chwile pozostanie tylko Justin TV :)

Jakby kogoś interesowało - rozmiar bety to 1.23 Gb.

5zl daje ;] l,gral ktos juz dobre to ?, tez chce kupic na premiere

Edited by BoroBoro

5zl daje ;] l,gral ktos juz dobre to ?, tez chce kupic na premiere

Beta zaczyna sie jutro,ale pobrac mozna dzis.

Mam konto na UPlay, zarejestrowanych kilka gier i nie mam kodu. WTF?

a masz "połączone swoje konto z kontem Xbox Live lub Playstation" ? Cokolwiek by to znaczyło :) Dawno nie wchodzilem na to Uplay nie pamietam ustawień.