Jump to content

Ghost Recon Future Soldier

Matt90

Recommended Posts

• 4 months later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Bardzo fajnie zapowiada się nowy Ghost Recon ,nigdy za bardzo nie przepadałem za serią,ale ta część na pewno to zmieni.Poza tym,fajnie od czasu do czasu zagrać w choć trochę taktycznego shootera.No i w sumie muszę zagrać jeszcze w Advanced Warfightera,ponoć bardzo dobry.

Edited by darkgamer
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

NIe wiem jak wy ale ja otrzymalem wlasnie kulcz do bety :) i info ze dostęp do bety od 19.04. Can't wait!

ps. nie mam Plusa ani zadnego pre ordera. Klucz dostałem za konto na Uplay, z ktorego korzystalem przy AssassinsCreed.

Edited by humanno
Guest Zaqair

NIe wiem jak wy ale ja otrzymalem wlasnie kulcz do bety :) i info ze dostęp do bety od 19.04. Can't wait!

ps. nie mam Plusa ani zadnego pre ordera. Klucz dostałem za konto na Uplay, z ktorego korzystalem przy AssassinsCreed.

Szczęściarz :) ja czekam na demo :(

Dema chyba nie bedzie. Rowniez dostalem Kod :) bete juz mozna pobierac.

Edited by zaq123456

Demo ma być też chyba z tego co pamiętam. No chyba ze źle pamiętam..

Nie macie tego Uplay? Jak macie jakąś gre od Ubi moze warto to aktywować bo wszyscy "Uzytkownicy Uplay, którzy polaczyli swoje konto z kontem Xbox Live lub Playstation automatycznie otrzymaja zaproszenie do udzialu w becie."

Ciekaw jestem bo rozważam nawet kupno na premierę. Singiel wydaje mi sie ze powinien byc git, ale multi cięzko mi przwiedziec bo nie gralem w poprzednie. No i zawsze jakos te strzelaniny z TTP jakos cięzko mi szły. Zobaczym jutro.

Edited by humanno