Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Wlazłem na avatar marketplace a tam od groma rzeczy z Gearsów. Ubranko Kantusa, Claytona, nawet Berserkek jako pet. :ninja:

Miałem końcówkę na koncie więc łyknąłem złotego lancera :potter:

320msp ale ze mnie dekiel

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 412,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Ja też mam chyba 340MSP i nie mam co z tym zrobić :P

Opublikowano

Coś krótki ten gameplay dali...ale fajnie zobaczyć silverback w ruchu. Coś tam na koniec o hordzie wspominają, więc może już jutro pierwszy rzut oka na hordę 2.0?

Opublikowano

Klocek wygląda świetnie ,bardzo fajny kolorek purpury .Ciekawe ile u nas zawołają za tą wersję ?

Opublikowano

Na forum www.gearsofwar3.pl wstawilem link do nowego gameplay'a z e3. Jest duzo lepszy niz ten wklejony kilka postow wyzej. Glownym bohaterem Cole, wywiad z CliffyB i Ice-T, gameplay z hordy. Check this out :)

Opublikowano

Tutaj są gameplay'e o których wspominał kolega. Na pierwszym z ciekawostek widać spluwę "Vulcan", której wcześniej nie pokazywali. Jakiś rodzaj obrotowego karabinu...chyba ciężki...trudno jest cokolwiek stwierdzić, oprócz tego że jest nowy.

A tutaj pierwszy rzut oka na hordę i nową postać Griffin'a, któremu głos użycza Ice-T. Co niezmiernie cieszy to fakt że jak byk widać na gameplayu Berserkera w hordzie!

http://www.youtube.com/watch?v=iOKU41EXQMU&feature=channel_video_title

Edytowane przez barcelona fan

Opublikowano

wow! będą Berserkery w Hordzie, świetna wiadomość

Opublikowano

Wypasss+z tego co cliffy mówil to ztweakowali noob lance która teraz z biodra ma być bezużyteczna,więc niech jeszcze w dbs usuną możliwość downowania(instant kill albo nic) i ja nawet nie potrzebuje zadnego oldschool mode aczkolwiek jeśli takowy sie w fullu znajdzie to pewnie spędzę w nim najwięcej czasu.

Opublikowano

Właśnie też się zastanawiałem czym wykonuje tę egzekucję i mam wrażenie że to przedłużona egzekucja snajperką. A na pierwszym filmiku, który wrzuciłeś widać jakieś nowe stworzenia...takie latające, chyba Shrieker się nazywa z tego co widzę.

Opublikowano

Ja (pipi)ę jaka masakra :D Są co najmniej dwa nowe rodzaje locustów: ten "krab" i jakieś latające (pipi).

Mazz daj link do tego filmiku z mechem bo znaleźć nie mogę :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

łoooo (pipi)a, nie zauważyłem na tym filmie z BEast, że można grać... Corpserem :o

mało tego, ponoć Burmak również będzie w tym trybie, jest gdzieś filmik z nim.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

mimo że te pierwsze 5 minut z singla w kiepskiej jakości to widać że oprawa graficzna niszczy, detale oświetlenie :thumbsup:

Pierwszy i ostatni taki filmik z singla odpaliłem, jeszcze 3mc do premiery.