Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deus Ex: Human Revolution

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie odnośnie końcówki (tak myślę).

Uratowałem Malik przez co teraz pod koniec to ona przyleciała po naukowców i Megan. A kto przylatuje po nich lub co się dzieje jak się nie uratuje Malik?

W hangarze stoi helikopter, za którego sterami siada Megan i zabiera naukowców

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 161,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Skończyłem tę grę. Wydaje mi się, że tytuł ten zasłużył ode mnie na coś więcej niż "polecam", gdyż jestem autentycznie w szoku jakich wyborów dokonywałem w czasie grania i w jaką stronę poprowadziłem

• waldusthecyc
    waldusthecyc

gameplay gameplayem - napewno wszyscy się zgodzimy, że ma wady, że graficznie odstaje, że trochę drętwo czasami. Ja mimo to nadal nie mogę wyjść z podziwu dla wykreowanego świata.    Z ciekawostek,

• Patrzcie co znalazłem http://www.youtube.com/watch?v=B0sRgPcjnJo   Oj jak ja to chcę. Widziałem gameplay tej wersji demo/beta i jestem naprawdę mile zaskoczony. Gra autentycznie przypomina orygina

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj w końcu przysiadłem na dłużej do DE i jeszcze włóczę się po Detroit, co prawda miałem problem z sub questem ale przed chwilką wyczytałem, że jednak da się go ukończyć.

Tak poza tym to świetnie się gra w DE:HR słuchając OST z pierwszego DE. Choćby ten kawałek gości u mnie dość często:

http://www.youtube.com/watch?v=nBPK_oXeJgA&feature=related

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

lol. Ta miejscówka na statku jest fajna, ale to nie MGS2. ;(

Na szczęście, bo z 5h dodatku 4 godziny trwałoby oglądanie scenek i słuchanie rozmów przez codec. :sorcerer: Statek wygląda bardzo fajnie i jest deszcz!

Opublikowano

Pojawił się patch 1.01 około 40 mb, prawdopodobnie ma coś wspólnego z dodatkiem. Bo po zainstalowaniu go jest już widoczna lista trophy do "The Missing Link". Ponadto w PsStore można kupić obydwa pakiety dodawane do pre orderów i w EK za 9 i 10 złoty.

Mam pytanie odnośnie zakończenia a w zasadzie to zakończeń.

O co chodzi z tą rozmową, Megan, nowym projektem jak się obejrzy creditsy? :blink: DLC, sequel?

Opublikowano

O co chodzi z tą rozmową, Megan, nowym projektem jak się obejrzy creditsy? :blink: DLC, sequel?

Nawiązuje ona do fabuły oryginalnego Deus Ex. Twórcy spajają obie historie postacią Megan która współpracując z Bobem Pagem (główny antagonista z jedynki) rozwinęła wszczepy do postaci nano (na bazie DNA Adama) i przyczyniła się do powstania wirusa "Szarej Śmierci", który miał rozwiązać problem przeludnienia.

Opublikowano

Koniec października. Stawiam na 25, wtedy kiedy wychodzi DLC do inFamous 2. Ogólnie ni chvja z terminem. Trzeba bedzie dopiero ograc je w listopadzie.

Opublikowano

Zgadza się, jeśli dodatek ma pojawić się tak późno. Przecież później wychodzi Batman, a zaraz za nim Uncharted. :/ Teraz byłby idealny moment na DLC.

Opublikowano
Zgadza się, jeśli dodatek ma pojawić się tak późno. Przecież później wychodzi Batman, a zaraz za nim Uncharted. :/ Teraz byłby idealny moment na DLC.

No, niestety. Koniec października to fatalny wręcz termin na DLC jak w tym czasie bede zaaferowany Batmanem, a potem Uncharted i pewnie jeszcze do tego dojdzie Battlefield. Listopad to dla mnie właśnie te 3 gry.

Panie premierze, kiedy w to grać?

Opublikowano

Pograłem parę godzin i już jestem zadowolony. Świetny klimat kojarzący się mocno z pierwowzorem, dużo alternatywnych ścieżek do przejścia do celu misji, bardzo dobrze zrobiony rozwój postaci (wszystkie umiejętności na coś się przydają) Nie podoba mi się jedynie ten archaiczny ekwipunek tzn. chodzi mi o to, że czasem muszę w odpowiedni sposób ułożyć przedmioty, żeby wpakować nowy. No i na moim PC nie chodzi idealnie, mimo, że graficznie to góra 2007 rok.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

W Neo Plus jest preview z DLC. Podobno ma być lepsza walka z bossem niż to co jest w oryginale i oczywiście wszystkie implanty trzeba będzie zbierać od nowa.

Opublikowano

Podobno sami projektowali tą walkę bo w podstawce zlecili to innym devom. Ma być parę rozwiązań tego starcia.

Opublikowano

I tak powinno być od początku, inna sprawa, że mi jeden boss sprawił trochę problemów.

Namir, bo w klinice Limb zainstalowałem bioprocesor, a potem miałem zakłócenia wszystkich implantów. Trochę się namęczyłem, ale padł załatwiony rewolwerem. Gdyby nie zakłócenia, sprzątnąłbym go tajfunem, a tak było trochę zabawy. xD

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Tylko na tym filmie nie masz

zakłóceń, kiedy one są nie można używać żadnych implantów i co za tym idzie nie wykonasz tego uderzenia.