Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 509,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

Jak szybko dostaliście kody na grę z promocji Too Many Games? 

Opublikowano

Czekałem mniej niż dobę.

Opublikowano

Czyli jest szansa, że jutro dostanę swój na AC.

Opublikowano

Na pewno. Jeżeli dostałeś już pierwszego maila, w którym podziękowali ci, za zarejestrowanie gry, to wyślą drugiego automatycznie w dniu premiery AC. Swoją drogą, mógłbyś za kilka dni skrobnąć pare linijek o AC, bo ciekawy jestem tego tytułu, ale nigdy nie grałem w żadną część.

Opublikowano

Rejestrowalem gry jakos popoludniu a na drugi dzien ok 10 mialem juz mail z kodem.

Opublikowano

Dostałem pierwszego już dawno, dlatego liczę na kod w dniu premiery.

Mój tez pierwszy, Wild World tylko widziałem jak dziewczyna grała. 

Opublikowano

Ma ktoś z Was jeszcze kod na darmowego Monster Huntera?

Opublikowano

Dzisiejszy update firmware'u w skrocie:

- dodano opcje backupu sejwow na karte sd (dotyczy gier z cyfrowej dystrybucji),

- w MiiPlaza mozna teraz dokupic kilka nowych gier: StreetPass Squad, StreetPass Garden, StreetPass Battle, StreetPass Mansion. Jedna gra kosztuje 20zl.

- dodano 2 nowe ukladanki do Puzzle Swap (Xenoblade Chronicles, Zelda Skyward Sword).

Opublikowano

(pipi)a ;[

Zarejestrowalem 2 gry i jak sciagalem ta folie z Donkey konga zeby zobaczyc pin to mi sie karta porwala i 3/4 pinu jest niedoodczytania. (pipi)a!! Support mi pomoze w tym myslicie?

Opublikowano

Jak ci się porwała?

Wątpię żeby pomogli, raczej oni dostępu do tego jakie są kody nie mają.

Opublikowano

po co sciagasz folie? przeciez ten srebrny pasek mozna zdrapac czyms ostrym

sprobuj ja z powrotem przykleic do tej kartki i wtedy zdrap ten pasek. tylko rowno przyloz

Edytowane przez RoL

Opublikowano

A jakie gry rejestrowałeś? Bo ja niedlugo AC pewnie będę brał, to bym ci mógł podrzucić.

Opublikowano

Ac i luigi rejestrowalem.

po co sciagasz folie? przeciez ten srebrny pasek mozna zdrapac czyms ostrym

sprobuj ja z powrotem przykleic do tej kartki i wtedy zdrap ten pasek. tylko rowno przyloz

Udalo sie!!!!

Faktycznie przylozylem to i zeszla i odczytalem kod z jedna watpliwoscia ;-)

Probowalem to drapac paznokciem i nieschodzilo dlatego myslalem ze to sie sciaga z dwoch innych gier zeszlo bez problemu.

Dzieki :)

Opublikowano

Za to moje zamówienie z Animal Crossing pewnie już nie zdąży przylecieć z Amazona do końca tygodnia, więc gdyby ktoś miał nadprogramowy kod i chciał pożyczyć / sprzedać to niech da znać. ;)

Opublikowano

monster hunter 3 ultimate, kid icarus (dla leworecznych), pare sie jeszcze znajdzie