Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Rysy to pikus, ich sprzęt jest bardzo mało awaryjny. gdybym nie sprzedał swojego nesa lata świetlne temu , to pewnie nadal bym grał. Mam zwykłego 3dsa już rok . kupiłem uzywke w swietnym stanie i sprawuje się wszystko super . btw folie pozakladalem mimo ze też gram tylko w domu . Yano musimy powymieniac się fc z mysla o mh4 :P

Mam 20 letniego i 18 letniego gameboya, smigaja az milo. Do tego stary ds, tez zadnych problemow. Zlego slowa nie dam powiedziec na sprzety nintendo.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 535,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

ej no kur.wa, niech ktoś to bierze xD

Opublikowano

ej, ja piernicze co tam sie dzieje jakie oferty o_o ludzie są mocno nieświadomi chyba że to oszuści.

Opublikowano

fejk. Na allegro jest aukcja za 985 zł z tym samym zdjęciem.

Opublikowano

Potwierdzam.Wysłałem zapytanie,czy jest możliwość wysyłki pobraniowej. Na pobranie się zgodzili,ale jak potem dodałem,że jeszcze zapłacę 5zł za sprawdzenie paczki to już powiedzieli tylko osobiście :)

Opublikowano

no i wszystko jasne :) mi babka odpisala tez ze zdjec nie zrobi dla mnie innych bo nie ma jak (wtf?)

Opublikowano

kupiłem 3dsa, jutro jade po poki, Yano chcesz tą ładowarke? niebezpiecznie ją zbliżam w kierunku mojego siura. okej jest taka karta z pinem do nintendo rozumiem ze nic z nią nie robić do czasu jakiejś promocji?

Opublikowano

Tak, trzymaj w szufladzie, a jak będzie jakieś promo to ktoś na pewno da znać.

Opublikowano

Ja juz kupilem ladowarke w redcoonie jednak

Mam juz poki kupione. Leżą na biurku. Oby konsola i ładowarka doszły w poniedziałek

W ogóle mogłem juz dzis miec konsole ale kurier nie jeździ w sobotę chociaż paczka jest juz w magazynie w warszawie. Zadzwonilem tam o 11:20 i okazalo sie ze mogłem sam odebrać z magazynu ale niestety byl otwarty do 11 :/

Edytowane przez Yano

Opublikowano

X czy Y?

Opublikowano

Jednak Y kupilem. Ze względu na latajaca legende

Chetnie sie wienie czyms za krewetke

Opublikowano

Hey ludzie a to granie w te Pokemony to jakaś przypadłość z dzieciństwa jest!? czy jak? haha

Opublikowano

Sam sie zastanawialem, bo ludzie z tego dzialu maja straszna srake na ta gre. Ale kazdy gra w to co lubi...

Opublikowano

Na pewno wiele osób mile wspomina dzieciństwo przez Pokemony. Odsłony z GameBoya to już legenda i żelazna klasyka. Ludzie kupują X i Y bo wiedzą że będzie dobra zabawa. Recenzje i opinie graczy to potwierdzają. Ta gra to rasowy jRPG który wciąga jak bagno, a do tego nadaje się zarówno dla dzieci jak i dla starych koni. Prawdziwa gra dla wszystkich, tak jak GTA :)

Opublikowano

Dobra seria i tyle, gram od kilkunastu lat i nigdy sie nie zawiodlem. Szczegolnie multi zawsze mnie krecilo, walka wymiana ze znajomymi, teraz dzieki rozwinietemu online ten aspekt jest jeszcze lepszy. Jedna z niewielu serii ktora moge kupic w ciemno bo wiem ze dostane dobry produkt, wyniki sprzedazy to potwierdzaja.

Opublikowano

kupiłem 2ds dla młodego idzie gdzieś dostać do niego folie ,etui?

Opublikowano

No na allegro - folia bedzie taka sama jak do zwyklego 3DSa, bo ekraniki maja ten sam rozmiar.

Ewentualnie, jesli chcesz oryginalna folie & etui, to na amazon.co.uk - jak zlozysz zamowienie na min 25 funtow to wysylke masz za free (wiec bedziesz musial jeszcze cos dobrac oprocz folii i etui).

Opublikowano

Czy 2ds z USA posiada blokadę regionalną ?

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

Wszystkie posiadaja. Jak by 2DS nie mial to bylby to naprawde gruby news i mysle ze byloby o tym glosno.

Opublikowano

nie mogę znaleść mojego ID czy jak to się tam zwie w 3DS. gdzie jest mój nr ? czy może trzeba założyć jakies konto jak w PS3 lub Xie?