Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy Turniej w Forza Motorsport 3

Featured Replies

Opublikowano

Witam.

Nowy dzien nowe sily i nowy czas

maple16.jpg

Przy okazji moze to jest sposob zeby udowodnic na jakim torze sie jezdzi.

Kazdy ma jakis charakterystyczny element jak np tutaj tunel z banerem.

Co sadzicie ?

Edytowane przez krzysiucd

• Odpowiedzi 776
  • Wyświetleń 52,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• awaryjny liderboard:

• marbel007- masz racje z tym ''a3 do a1''. mój błąd (pozostało mi po pierwszej części (tam był taki podział)). już to zmienilem wygrany z danego etapu wybiera kolejny event ( trasa/ pojazd/ klasę) pu

Opublikowano

grając na padzie ciężko będzie wykręcić lepsze czasy - zawodnik który używa kiery zawsze będzie krok do przodu

na dzień dzisiejszy 01.00.846 jak dobrze zacisnę zwieracz to urwe może 0,5 sek - gram na padzie

Tu nie ma reguły. Często zdarza mi się walczyć z czasem używając kiery i mam już po prostu dość. Wtedy łapię za padziora i bardzo często udaje mi się rezultat z kiery poprawić właśnie padem ;)

Opublikowano

ale powiedz szczerze - są trasy na których kiera spisuje się dużo lepiej niż pad

ja to chyba w tych zawodach wezmę udział jako zawodnik nieklasyfikowany. niestety mój tv nie pozwala na wykonanie wiarygodnej fotki. nie pomaga zabawa z ustawieniami tv, zmiana aparatu cyfrowego, inny telefon, większa rozdzielczość. ja sam mam czasem problemy z odczytem wyniku z ekranu tv a co dopiero z takich zdjęć

9o2fdtj3kpuz2i50h2i_thumb.jpg

0hjkzdsw5h89iiekq9_thumb.jpg

Opublikowano

Maciek...probowales robic fotke z wiekszej odleglosci od TV...u mnie daje to znaczna poprawe jakosci.

Poki co mam 0:59.662 i szczerz watpie ze pobije ten czas :confused:

161ez9j.jpg

Ustawiliscie poprzeczke cholernie wysoko...naprawde trza bylo po farciarsku omijac murki na milimetry zeby uzyskac taki czas :thumbsup:

Opublikowano

ja dzisiaj zrobiłem 9 okrążeń a ponad 1 godz próbowałem uchwycić w miarę wyraźny czas - ręce opadają

dałem sobie spokój na dziś

Opublikowano

@Maciek - nie poddawaj się!

Nawet tak słabe fotki da radę jakoś rozszyfrować :thumbsup:

Teraz łaps za pada i jazda :D

@Magik - no nieźle. Widać, że na padzie też można dobre czasy kręcić :)

@Krzysiu, @Bodzio - na czym Wy gracie?

Opublikowano

wciąż robię błędy i myślę jak się uda będzie 00.58.xxx ps. niezły czas jak na kogoś kto kieruje krzyżakiem

09nm9tbpvq3fy6zt34l.jpg

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Ja gram padem ale o plynnosci jazdy nie ma mowy. Jest typowe "szarpanie" co niestety dla szybkosci nie jest dobre.

Opublikowano

Ja gram padem ale o plynnosci jazdy nie ma mowy. Jest typowe "szarpanie" co niestety dla szybkosci nie jest dobre.

I tak masz świetny czas.

Ja utknąłem na 00:59'593 i już raczej nie dam rady tego poprawić :confused:

Naprawdę niezłe z Was killery z tymi czasami :D

Opublikowano

1:03:242, cienko, ale dzisiaj dopiero zacząłem grać w FM3. Może jutro uda mi się jeszcze coś poprawić.

Opublikowano

Proponowałbym by w pierwszym poście też pisać termin zgłaszania wyników. Bo ja już nie pamiętam, a szukanie tego wśród postów jest męczące. Do niedzieli do północy jest termin, tak?

Opublikowano

Tak w ogóle, to forum w tej chwili leży i kwiczy. Wczytanie strony trwa u mnie z 5 min. O wysłaniu posta już nie wspomnę :confused:

Edit: Chyba już forum odmulało :)

Przychylam się do propozycji Marbela, aby podać termin zgłaszania wyników w pierwszym poście :thumbsup:

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Proponowałbym by w pierwszym poście też pisać termin zgłaszania wyników. Bo ja już nie pamiętam, a szukanie tego wśród postów jest męczące. Do niedzieli do północy jest termin, tak?

od godz. 21.00 do godz. 00.00 podajemy czasy. prosiłbym o NIE PISANIE postow w tym czasie. podajemy TYLKO czasy.

co do terminów to będzie on umieszczony w pierwszym poście

Opublikowano

Pytanie co do punktu regulaminu o samochodach DLC. Dyskusji podlega używanie wszelkich samochodów z XLM czy tylko tych płatnych?

Opublikowano

ja nie posiadam żadnego DLC.

zakaz wybierania pojazdów z DLC w przypadku: jedno auto dla wszystkich ( i tu podany model)

dopuszczone pojazdy z DLC w przypadku: ograniczenie co do klasy, np. B a wybór auta dowolny

i w tym drugim przypadku nie interesuje mnie czy auto jest płatne, VIP czy z podstawowej wersji gry

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

1:03:242, cienko, ale dzisiaj dopiero zacząłem grać w FM3. Może jutro uda mi się jeszcze coś poprawić.

ja zaliczyłem dopiero 10% gry

Opublikowano

@Maciek - to jaki masz już czas?

Ja wycisnąłem jeszcze 00:59'356, ale szczerze to mam już dość :P

Choć może jeszcze spróbuję potem coś ukręcić :D

pilnuje córeczke - dziś nawet nie odpaliłem forzy

Opublikowano

zaczynamy podawać czasy. przypominam - koniec o godz. 00.00

ja podjechałem dziś do siostry - regulaminowi stało się zadość. mój czas 00.59.195

0kj2gu5dozq8y9umleag_thumb.jpg

Opublikowano

No ja mam też problem ze zrobieniem czytelnego zdjęcia.

Ale mój czas to 00:59,182

20100417153.jpg

Mam jeszcze kilka ujęć, ale nie bardziej czytelnych. Końcówkę .182 widać.

PS. Można było urwać jeszcze 0.2 sek.

Opublikowano

Panowie, ja tak z innej beczki.

Kto ma LIVE i chec smignac sobie cos prywatnie to zapraszam.

Dodajmy sie do znajomych i zawsze bedzie mozna sie zaprosic na jakis maly wyscig publiczny.

Edit:

Sory za zlamanie regulaminu :)

Edytowane przez krzysiucd