Opublikowano 16 grudnia 201014 l Odcinek, w którym kolesiowi wydaje się, że jest bohaterem GTA rozłożył mnie na łopatki ;D
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Ten serial to taki srogi w(pipi) ze nie wiem co napisac, moze tyle ze za malo odcinkow w sezonie.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Ten serial to taki srogi w(pipi) ze nie wiem co napisac, moze tyle ze za malo odcinkow w sezonie. Jakby było więcej, to pewnie by była powtórka z Heroes.
Opublikowano 19 grudnia 201014 l We are thrilled to confirm that Misfits will be back for Series 3 in the Autumn.
Opublikowano 2 stycznia 201114 l gekon, to jedna z tych debilnych plot, w które z niewiadomych powodów wszyscy wierzą. Coś jak to, że Eminem palił polską flagę i powiedział, że nie śpiewa dla Polaków i Żydów. Jak ktoś chce się ze mną założyć o dowolną kwotę, że Nathan pojawi się w kolejnym sezonie, to zapraszam.
Opublikowano 15 lutego 201114 l Obejrzalem wreszcie wszystkie odcinki. Huh. Jeden z najsmieszniejszych seriali obecnie w tv chyba. Dobry czarny humor i bohaterowie ktorzy sa kompletnymi dupkami. Choc oczywiscie Nathan pod tym wzgledem jest w wyzszej klasie nie moglem z tego jak go wykopali z trumny i nie tylko sie okazalo ze sie zesral, byl wlasnie w trakcie walenia konia ale nie poczuwal sie w zwiazku z tym do zadnego wstydu. tylko wyszedl z trumny i od razu zaczal znowu byc kut,asem nie mowiac o tym co zrobil na koncu odcinka swiatecznego O_o pod wzgledem fabuly i akcji tez jest fantastycznie. mam nadzieje ze serial bedzie mial jeszcze pare sezonow bo to jest prawdziwa Dobra Telewizja jedyny zgrzyt to watek z simonem z przyszlosci. przypomnialo mi ten szitowy serial heroes. ostatecznie calkiem szybko i zgrabnie zamkneli watek ale jakos nie wiem, nie podpasil mi. wolalbym zeby curtis zobaczyl po prostu w czasie swojego tripa ze simon w przyszlosci jest ninja i z alisha. edit: "You know, tripling... it's when you cum, puke and shit yourself all at the same time." Edytowane 15 lutego 201114 l przez Mq
Opublikowano 10 kwietnia 201114 l http://www.digitalspy.co.uk/tv/s145/misfits/news/a313767/robert-sheehan-not-returning-to-misfits.html oficjalnie potwierdzono, ze w nastepnym sezonie nie bedzie nathana zastapic ma go jakas nowa postac imieniem rudi. sprawa ma byc wyjasniona w webisodach ktore sie ukaza przed rozpoczeciem sezonu
Opublikowano 10 kwietnia 201114 l az tak bym nie przesadzal, strata jednej postaci nie znaczy ze caly serial sie rozleci. szkoda, ale scenarzysci sa wystarczajaco dobrzy zeby sobie z tym poradzic
Opublikowano 11 kwietnia 201114 l jakbym miał szansę grać u boku samego nicka cage'a to też zrezygnowałbym z telewizji
Opublikowano 19 września 201113 l Heh ściągnęli z yt. Dwa poprzednie sezony świetne, nie mogę się doczekać nowych odcinków. Trochę szkoda Nathana, ale scenarzyści pewnie dadzą radę z nową postacią. Mam nadzieję, że muzyka i montaż będzie znów wysokich lotów, a nowe moce będą pasować do charakteru bohaterów.
Opublikowano 7 października 201113 l Jestem po pierwszym sezonie. Fantastyczny serial, ale trzeba przyznać, że ogromna w tym zasługa genialnej postaci Nathana, bez której z pewnością to nie będzie już to samo (natknąłem się na smutne info). Sporo wrednego humoru, bohaterzy których naprawdę można polubić, no i nawet ciekawa fabuła. Skinsy na dopalaczach.
Opublikowano 8 października 201113 l Oglądnąłem ten epek z Nathanem w Las Vegas. Pożegnanie z ulubionym kretynem w 9 minut i nowy bohater na koniec. Ciekawe jaki będzie miał charakter, ale grzywkę to ma prawie jak Simon. Nie mogę się doczekać 3 sezonu.
Opublikowano 16 października 201113 l Na szczęście zostawiono uchyloną furtkę, czyli teoretycznie według fabuły Nathan może kiedyś wrócić. Aktor wciąż żyje, więc nic nie jest jeszcze przesądzone.
Opublikowano 20 października 201113 l Tak i znów usuną po pierwszym sezonie za degradowanie młodzieży.