Opublikowano 25 października 201014 l Dominique Drozdz-czyżby chodziło o Dominike Drożdż? Google pokazują dużo Dominik D. ale żadnej z Treyarch ;]. No jestem ciekaw jak wygląda te skręcanie karku, w ogóle jak z tą brutalnością. W tym aspekcie Treyarch był lepszy (WaW), ciekawe czy będą odpadające kończyny. Edytowane 25 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 25 października 201014 l Z tego co zrozumiałem to są zwykle przechwałki, bo niby i tak to wycięli (nie wiadomo dlaczego bo przecież i tak jest +18).
Opublikowano 25 października 201014 l No jak nie dadzą odrywanych kończyn to jakby krok wstecz dla Treyarch.
Opublikowano 25 października 201014 l Urwane ręce były na pierwszych trailerach. W multi ich nie będzie na pewno. Fajnie litwin że tego avka zmieniłeś wreszcie BTW Edytowane 25 października 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 25 października 201014 l Z tego co zrozumiałem to są zwykle przechwałki, bo niby i tak to wycięli (nie wiadomo dlaczego bo przecież i tak jest +18). W jakimś jeszcze wywiadzie słyszałem jak Treyarch chwalił się animacją zabijania (dostawania pocisków), że wygląda bardzo realistycznie. Zobaczymy chyba, że te animacje też powycinali ;p.
Opublikowano 25 października 201014 l Nie no, chyba chodzi tylko o to skręcenie karku. Jak dla mnie to zwykle marketingowe pierd.olenie o szopenie.
Opublikowano 25 października 201014 l 15 minut gameplay'u z trybu Demolition http://www.youtube.com/watch?v=T-6N0d3vEZg&feature=player_embedded Edytowane 25 października 201014 l przez sprite
Opublikowano 25 października 201014 l Avek tamten był dobry,specjalnie dla ciebie moge go wrzucić z powrotem,komuna to tylko w opowieściach prominentnych polityków tamtych czasów jest fajna
Opublikowano 25 października 201014 l Nie wiem o co się martwicie, był news nawet od samego Trearch, odrywanie kończyn tylko w singlu. Podobno w multi nie ma, bo podzespoły konsol by nie wyrabiały ;]
Opublikowano 25 października 201014 l Dominique Drozdz-czyżby chodziło o Dominike Drożdż? Google pokazują dużo Dominik D. ale żadnej z Treyarch ;]. No jestem ciekaw jak wygląda te skręcanie karku, w ogóle jak z tą brutalnością. W tym aspekcie Treyarch był lepszy (WaW), ciekawe czy będą odpadające kończyny. Powiem Ci, że w WaW akurat na grafikę można wiele psioczyć, lecz odpadanie szczątków ciał po wybuchach i strzałach daje świetne wrażenie jak na grę sprzed 2 lat. Dalej w tę grę ciupię i akurat poziom brutalności z części tej jest dla mnie na odpowiednim (wysokim) poziomie jeżeli chodzi o grę tego typu. W BO oczekuję tylko lepszego efektu rozpryskiwania się krwi po wybuchach i ostrzałach no i bardziej płynnej animacji postaci. PS: Ja jestem Dominik D. edit@up// Akurat to takie przysłowiowe sranie w banie bo na PS3 jakoś da się grać gdy na ekranie jest np. na Shi No Numa 50 Zombiaków na raz i strzelasz do nich a każdemu odpada to głowa, to ręka i jakoś nie ma z tym problemu. Co prawda FPS w takich sytuacjach spada do 20-30, ale w multi nigdy takich hc'owych sytuacji nie doznamy. IMHO jest to zwykłe lenistwo programistów i wciskanie kitów niedoinformowanym. Edytowane 25 października 201014 l przez winner
Opublikowano 26 października 201014 l Dobra Panowie szlachta ja mam pytanie ad wersji gry oraz ludzi zorientowanych w cenach zeszłych dlc do MW2 i WAW. Otóż zastanawiam się nad kupnem edycji Hardened i z tego co widzę załączone są w niej 4 mapki do zombie mode. Szczerze mówiąc to jedyne co widzę kuszące w tej edycji oprócz bajeranckiego metalowego pudełka i zastanawiam się czy warto inwestować to bonusowe 100zł i mieć te mapki czy poczekać jak wyjdzie DLC z nimi(z tego co wiem to wyjdzie ale z miesięcznym opóźnieniem bo micro$oft wykupił prawa czasowe do dlc). Wie ktoś coś na ten temat? Ile kosztowały podobne dlc w poprzednich codach? Nie widzi mi się np dopłacać 60zł za metalowy box i odznakę harcerza skoro można wydać to na ciekawsze rzeczy.
Opublikowano 26 października 201014 l zestaw 4 mapek zapewne będzie w cenie 50zł, a na psn'ie możesz się składać, więc wyjdzie po 10zł na głowę ;D
Opublikowano 27 października 201014 l Przestrzegam przed wersją Hardened... Mapki dzień czy nawet tydzień po premierze pojawią się na PSN, bo przecież kilku milionów $$$ nie można od tak zostawić w kieszeniach "głodnych" graczy...
Opublikowano 28 października 201014 l http://gameinformer.com/games/call_of_duty_black_ops/b/xbox360/archive/2010/10/27/ten-things-black-ops.aspx 10 rzeczy które powinieneś wiedzieć o BO
Opublikowano 28 października 201014 l Europejska wersja Black Ops zbanowana w Niemczech: http://www.vg247.com/2010/10/28/eu-versions-of-black-ops-banned-in-germany/ Kolejna gierka do kolekcji.
Opublikowano 28 października 201014 l Przestrzegam przed wersją Hardened... Mapki dzień czy nawet tydzień po premierze pojawią się na PSN, bo przecież kilku milionów $$$ nie można od tak zostawić w kieszeniach "głodnych" graczy... Właśnie niezbyt-po miechu najwcześniej bo xbox ma wyłączność. Zresztą nie chodzi mi o zwykłe mapki, a jedynie o te zombie bo jak do tej pory nie widziałem nigdzie by miały się pojawić jako dlc-mówili o zwykłych map packach owszem ale mi zależy na panach deadach i się wnerwię jak się okaże,że ich nie będzie czy coś.
Opublikowano 28 października 201014 l Wieżysz aby Bobby odpuścił sobie kilka milionów $ ze sprzedaży tychże dodatków na PSN? Bo ja nie...
Opublikowano 28 października 201014 l Wieżysz aby Bobby odpuścił sobie kilka milionów $ ze sprzedaży tychże dodatków na PSN? Bo ja nie... Good point, kompletnie zapomniałem,że to Activision przecież ;3 Normalna wersja all the way.
Opublikowano 28 października 201014 l Ja muszę mieć "twarde dowody" () bo nie chcę ryzykować utratę mapek z WaW.
Opublikowano 28 października 201014 l Miliony dolarów z dodatkowej sprzedaży + Activision + Bobby Kottick = twarde dowody
Opublikowano 28 października 201014 l No to są dopiero domysły użytkowników Ps. Tylko mi nie działa strona modernwar.pl ?
Opublikowano 28 października 201014 l Niech będzie i miesiąc.... tak czy siak to, że walną dodatki na psn jest pewniejsze niż to, że dzisiaj jest 28.X.2010.
Opublikowano 30 października 201014 l Pierwszy gameplay z zombie mode! http://www.youtube.com/watch?v=x1nxpFmbnfo&feature=player_embedded
Opublikowano 30 października 201014 l i tak była kiepska jakość, ale zapowiada się lepiej niż w WaW'ie ;]