Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops

Featured Replies

Opublikowano

Dominique Drozdz-czyżby chodziło o Dominike Drożdż? :P

Google pokazują dużo Dominik D. ale żadnej z Treyarch ;].

No jestem ciekaw jak wygląda te skręcanie karku, w ogóle jak z tą brutalnością. W tym aspekcie Treyarch był lepszy (WaW), ciekawe czy będą odpadające kończyny.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 170,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak (pipi)a nic tylko kupować, a wiesz dlaczego? Bo my nie patrzymy czy klatek jest 5 mniej czy więcej, my cieszymy się funem gry. I naprawdę, odpierdol się od tego wątku bo robisz się monotonny. A na

• Człowieku, skończ już. Patrze na Twoje komentarze i tylko plujesz jadem w stronę najnowszego Call of Duty. Uświadomię coś Tobie, mianowicie, jest masa osób, które nie patrzą na to ile dana gra ma FPSó

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to są zwykle przechwałki, bo niby i tak to wycięli (nie wiadomo dlaczego bo przecież i tak jest +18).

Opublikowano

No jak nie dadzą odrywanych kończyn to jakby krok wstecz dla Treyarch.

Opublikowano

Urwane ręce były na pierwszych trailerach. W multi ich nie będzie na pewno.

Fajnie litwin że tego avka zmieniłeś wreszcie BTW

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to są zwykle przechwałki, bo niby i tak to wycięli (nie wiadomo dlaczego bo przecież i tak jest +18).

W jakimś jeszcze wywiadzie słyszałem jak Treyarch chwalił się animacją zabijania (dostawania pocisków), że wygląda bardzo realistycznie.

Zobaczymy :whistling: chyba, że te animacje też powycinali ;p.

Opublikowano

Nie no, chyba chodzi tylko o to skręcenie karku. Jak dla mnie to zwykle marketingowe pierd.olenie o szopenie.

Opublikowano

Avek tamten był dobry,specjalnie dla ciebie moge go wrzucić z powrotem,komuna to tylko w opowieściach prominentnych polityków tamtych czasów jest fajna :P

Opublikowano

Nie wiem o co się martwicie, był news nawet od samego Trearch, odrywanie kończyn tylko w singlu. Podobno w multi nie ma, bo podzespoły konsol by nie wyrabiały ;]

Opublikowano

Dominique Drozdz-czyżby chodziło o Dominike Drożdż? :P

Google pokazują dużo Dominik D. ale żadnej z Treyarch ;].

No jestem ciekaw jak wygląda te skręcanie karku, w ogóle jak z tą brutalnością. W tym aspekcie Treyarch był lepszy (WaW), ciekawe czy będą odpadające kończyny.

Powiem Ci, że w WaW akurat na grafikę można wiele psioczyć, lecz odpadanie szczątków ciał po wybuchach i strzałach daje świetne wrażenie jak na grę sprzed 2 lat. Dalej w tę grę ciupię i akurat poziom brutalności z części tej jest dla mnie na odpowiednim (wysokim) poziomie jeżeli chodzi o grę tego typu. W BO oczekuję tylko lepszego efektu rozpryskiwania się krwi po wybuchach i ostrzałach no i bardziej płynnej animacji postaci.

PS: Ja jestem Dominik D. :P

edit@up// Akurat to takie przysłowiowe sranie w banie bo na PS3 jakoś da się grać gdy na ekranie jest np. na Shi No Numa 50 Zombiaków na raz i strzelasz do nich a każdemu odpada to głowa, to ręka i jakoś nie ma z tym problemu. Co prawda FPS w takich sytuacjach spada do 20-30, ale w multi nigdy takich hc'owych sytuacji nie doznamy.

IMHO jest to zwykłe lenistwo programistów i wciskanie kitów niedoinformowanym.

Edytowane przez winner

Opublikowano

Dobra Panowie szlachta ja mam pytanie ad wersji gry oraz ludzi zorientowanych w cenach zeszłych dlc do MW2 i WAW.

Otóż zastanawiam się nad kupnem edycji Hardened i z tego co widzę załączone są w niej 4 mapki do zombie mode. Szczerze mówiąc to jedyne co widzę kuszące w tej edycji oprócz bajeranckiego metalowego pudełka i zastanawiam się czy warto inwestować to bonusowe 100zł i mieć te mapki czy poczekać jak wyjdzie DLC z nimi(z tego co wiem to wyjdzie ale z miesięcznym opóźnieniem bo micro$oft wykupił prawa czasowe do dlc). Wie ktoś coś na ten temat? Ile kosztowały podobne dlc w poprzednich codach? Nie widzi mi się np dopłacać 60zł za metalowy box i odznakę harcerza skoro można wydać to na ciekawsze rzeczy.

Opublikowano

zestaw 4 mapek zapewne będzie w cenie 50zł, a na psn'ie możesz się składać, więc wyjdzie po 10zł na głowę ;D

Opublikowano

Przestrzegam przed wersją Hardened... Mapki dzień czy nawet tydzień po premierze pojawią się na PSN, bo przecież kilku milionów $$$ nie można od tak zostawić w kieszeniach "głodnych" graczy...

Opublikowano

Przestrzegam przed wersją Hardened... Mapki dzień czy nawet tydzień po premierze pojawią się na PSN, bo przecież kilku milionów $$$ nie można od tak zostawić w kieszeniach "głodnych" graczy...

Właśnie niezbyt-po miechu najwcześniej bo xbox ma wyłączność. Zresztą nie chodzi mi o zwykłe mapki, a jedynie o te zombie bo jak do tej pory nie widziałem nigdzie by miały się pojawić jako dlc-mówili o zwykłych map packach owszem ale mi zależy na panach deadach i się wnerwię jak się okaże,że ich nie będzie czy coś.

Opublikowano

Wieżysz aby Bobby odpuścił sobie kilka milionów $ ze sprzedaży tychże dodatków na PSN? Bo ja nie...

Opublikowano

Wieżysz aby Bobby odpuścił sobie kilka milionów $ ze sprzedaży tychże dodatków na PSN? Bo ja nie...

Good point, kompletnie zapomniałem,że to Activision przecież ;3 Normalna wersja all the way.

Opublikowano

Miliony dolarów z dodatkowej sprzedaży + Activision + Bobby Kottick = twarde dowody

Opublikowano

No to są dopiero domysły użytkowników :(

Ps. Tylko mi nie działa strona modernwar.pl ?

Opublikowano

Niech będzie i miesiąc.... tak czy siak to, że walną dodatki na psn jest pewniejsze niż to, że dzisiaj jest 28.X.2010.