Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

w ogóle trochę za wcześnie na takie zabawy hordami, a jeśli już za tydzień dostaniemy zmasowany atak na Aleksandrię to w ogóle strasznie się spieszą. no ale skoro wedle zapowiedzi w tym sezonie planują utrzymać konkretne tempo i już niedługo wprowadzić Jezusa, hilltop i negana to w sumie nic dziwnego...

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 257,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

no zaczęło się w miarę przyzwoicie, ale jak już pisałem nie raz, mniej mnie obchodzą zabawy z zombiakami, a bardziej jak pokazują relacje międzyludzkie i jak jeden knuje na drugiego w obliczu apokalipsy. Zniesmaczył mnie początek i efekty specjalne za 2.99 zł. Mimo wszystko nadal kupuję TWD w takiej formie, niż w formie latino FTWD

Opublikowano

dobry odcinek

reszta w spoilerze dla tych co oglądali

odcinek dobry, ale troche jak filmip z konopii, wyskoczła banda dzikusów niedostrzeżona przez nikogo z ochrony (zakładam że na wieżyczkach było więcej osób a nie tylko jedna)

no ale przynajmniej sie wyjaśniło co to za dźwięk sie pojawił na końcu poprzedniego odcina (chociaż z tego co gadali cała pielgrzymka zombie z 1 odcinka odbywała sie ok 20km od miasteczka, to że było z takiej odległości słychać klakson ciężarówki jest chyba dosyć mocno wątpliwe)

*ok specjalnie przeleciałem pierwszy odcinek żeby sie upewnić jaka to była odległość, nie padało tam jednak 20km (za co przepraszam), padło "few miles" czyli kilka mil, czyli 5-10km, no mimo wszystko troche daleko żeby słyszeć klakson cieżarówki

ale ok, nie czepiajmy sie

wracając do odcinka

dwie sprawy na temat murzyna z kijem

1 jak on tak szybko wrócił do miasteczka?

2 czemu miał aż tak dużo czułości w sobie że nie chciał zabijać dzikusów którzy ciachali na kawałki dobrych ludzi? (czyżby angela merkel miała na niego wpływ? ;p)

no dobra, wyjaśniło sie że zbiorowisko zombie było pare kilometrów od miasta, a nie 20km od miasta, więc całą rzecz ma większy sens

no ale dziś w tym odcinku... atak ludzi z W był szaleńczy i dziki. a wcześniej sie wydawało że ludzie od W mają jednak jakiś plan i nie działają jak kompletni szaleńcy. wniosek ten wynika z tego że w poprzednim sezonie okazało sie że zastawiają pułapki i mają całe ciężarówki zamkniętych zombie - a dziś byli tylko bandą dzikusów z nożami i maczetami. to sie nie do końca zgrało jednak

no tak czy srak Carol uratowała sytuacje i była spoko babeczką która tylko udaje kure domową i to mówiłem od dawna że carol nie da sobie w kasze dmuchać

no dobra ide

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Też mnie ciekawi jakim cudem on zdołał tak szybko wrócić oraz co z resztą wracających bo zakładam, że więcej niż jedna osoba biegła do klaksonu... Co do litości moja teoria jest taka, że on kiedyś był w tej grupie i podobnie jak oni zabijał mnóstwo ludzi ale w pewnym momencie odszedł od nich i od tego momentu nie zabija wcale.

Opublikowano

bardzo podobało mi się to jak niespodziewanie i bezlitośnie został przeprowadzony ten atak. scena z carol wyglądająca przez okno i grubasem z maczetą miała duży współczynnik WTF, a następującą po nim szaleńcza rzeź dość ciężki klimat co potęgowała tylko po raz kolejny w tym sezonie doskonała muzyka. jestem bardzo pozytywnie nastawiony do następnych odcinków. chyba postarali się w tym roku. aha - no i scena otwierająca pierwsza klasa. heath też świetnie obsadzony, brakowało mi go w poprzednim sezonie. razem z glennem i tym sku.rwysynem który teraz stara się odkupić swoje winy mogą tworzyć super team.

Opublikowano

Widać jak oglądacie serial. Przecież Rick kazał wracać Czarnemu Donatello w pierwszym odcinku do Aleksandrii i opowiedzieć jak się ma sytuacja. Pobiegł jeszcze kiedy zombiaki szły grzecznie z dala od miasta to miał łatwą drogę.

Masz rację, faktycznie Rick kazał mu wracać by dowiedzieli się co stało się z Carter'em ;)

Opublikowano

Tak jak pisze Butt.

Trochę mnie uraziło jak niby Morgan przejebał świeżemu, nie zgniłemu zombiakowi mózg tym swoim kijkiem :smutas:

Byłoby cudownie, gdyby w tym sezonie musieli sobie radzić z Wolfami jak i Saviorsami :pawel:

Opublikowano

o kur.wa :/

Nie oglądam już tego, foch!

Opublikowano

ale o co chodzi?  :dafuq:

Opublikowano

sciagnałem tylko  3 odcinek i  przewinąłem, tym sposobem scena nie zrobiła na mnie wrażenia i mam  to w  du,pie, hehe.

Opublikowano

TAK KU.RWA, NIE MA ŚWIĘTOŚCI!!!   :banderas:

Edytowane przez Texz

Opublikowano

w sensie chodzi wam o najnowszy odcinek? 

Opublikowano

też mi się tak wydaje (a nawet jestem pewien po lekturze wypowiedzi gimple'a i tego co działo się w najnowszym talking dead), ale i tak nie zmienia to faktu, że oglądając rano do śniadanka wybuchnąłem głośnym NIEEEEEEEEE, a nieczęsto mi się to zdarza.

Opublikowano

o ku.rwa :/

o (pipi) :/

o kur.wa :/

Nie oglądam już tego, foch!

sciagnałem tylko  3 odcinek i  przewinąłem, tym sposobem scena nie zrobiła na mnie wrażenia i mam  to w  du,pie, hehe.

TAK KU.RWA, NIE MA ŚWIĘTOŚCI!!!   :banderas:

Po reakcji obstawiam, że umarł ktoś ważny.

Pewnie Daryl albo Michonne.

Ze słabszych typów to Glenn albo Abraham.

Opublikowano

W ciągu tych 3 odcinków działo się więcej, niż w ciągu ostatnich 3 sezonów. 

:obama:

Opublikowano

Kurde, jeden z najlepszych odcinków w historii całego serialu, wszystko tam było- dramat, emocje, akcja, klimat, gore :fsg:

Co do

Ricka, to spokojnie ucieknie z furgonetki w prawą stronę a ręka to pewnikiem tylko zadrapanie o coś innego niż zombie.

W innym wypadku już byłoby po nim.

Glenn jak pięknie zginął

:beksa::lapka:

Opublikowano

kurna to nie miało sensu :/,

dobra widać chcieli zabić sporo osob, i to że padła masa randomów z miasteczka mnie nie rusza. ale kwestia glenna była z dupy

Edytowane przez Yano

Opublikowano

spoiler z komiksu

A tak się nie mogłem doczekać scenki z komiksu ze śmiercią Glenna :/ To pewnie mogę zapomnieć o jednookim Carlu ;(