Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 239,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Andrew Lincoln (Rick) wyjawił w wywiadzie, ile osób (nie szwendaczy) zginie w finale trzeciego sezonu "The Walking Dead". Prezentujemy też kilka nowych zdjęć.

Lincoln obiecuje szalony finał sezonu. Zginie łącznie 27 osób. Nie wiadomo, który z istotniejszych bohaterów polegnie. 

Emisja w USA już 31 marca. W Polsce odcinek obejrzymy 2 kwietnia.

źródło: http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/30637/Ile_osob_zginie_w_finale_The_Walking_Dead/

chyba się będzie działo :D

Może wybiją całą obsadę i zrobią restart. <trzyma kciuki>

Natknąłem się na mocny spoiler na temat tego kto zginie w finale tego sezonu.

Mocny spoiler, więc klikać na własną odpowiedzialność - 

the-walking-dead-darryl-death.jpg  

: (

To z: http://www.imdb.com/title/tt1188729/ chyba

Opublikowano

Póki co musimy się zadowolić ukradzionym trailerem do czwartego sezonu

( prequel do wydarzeń sprzed wybuchu epidemii )

Dobra, dobra, ale beka jest. 

Opublikowano

Niezły wyciek, ja obecnie ogarniam komiks i historia w nim przedstawiona jest zdecydowanie ciekawsza niż w serialu. Ale cieszy mnie, że twórcy postanowili kroczyć swoją ścieżką a nie kopiować wydarzeń z komiksu. Z niecierpliwością wyczekuje zakończenia sezonu.

Opublikowano

Screen z Derylem pochodzi z innego filmu lol.

Rownie dobrze mogles wkleic kadr z Blade, gdy Deryl byl przydupasem Blade'a i tez zginal :P

Opublikowano

z tym spoilerem Masorza dobra akcja, zaraz powrzucam na tablice na facebooku znajomym co serial oglądają w formie prima aprilis, pamiętam jaki ból dupy mieli znajomi jak napisałem kto zginął w ostatnim odcinku, a teraz będzie trolling pierwsza klasa :D

Opublikowano

No z Pandorum screen, ale Teka i paru innych się nabrało :D

Z jakiego Blejda, tutaj ma prawie identyczne ubranie i zarost jak w TWD, tamto by nie przeszło.

Opublikowano

masorz chu.j zbolały się zemścił za wrzuta z merlem i całą noc nie mogłem spać bo płakałem za normanem :(. już jutro rzeź !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Sezon 1 ≥ Sezon 3 cz.1 >> Sezon 3 cz.2 >>>>>Sezon 2

Gra oczywiscie daleko przed S1, komiks też, ale czytałem tylko do Governora wiec dalej nie wiem. Książki są ok jako zapychacze jezeli ktos ma ochote na wiecej z tego uniwersum ("Narodziny Gubernatora" o wiele lepsze od "Drogi do Woodbury").

Opublikowano

Zrobilem pierwszy sezon i nuda szczerze mowiac, kolejne sa lepsze czy to nie dla mnie serial? Do komiksu to w ogole startu ten pierwszy sezon nie mial.

Może jakieś argumenty, bo z komiksem pokrywa się pewni w 90%.

Opublikowano

No i co jakiś czas trafi się jakaś naprawdę mocna, dosadna scena. Moim zdaniem jeden z większych plusów tego serialu.

Opublikowano

w oczekiwaniu na ostatni odcinek na tapecie blackpool xD

dejwid w ogóle pnie się po szczeblack kariery, wylądował nawet na oficjalnym fanpejdżu piotra kaszubskiego:

2vuion7.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no ciekawie to rozwiązali tak zaskakująco i przewrotnie.

nie dość, że pozwoli to zostać im drugi sezon na tym samym planie i poeksplorować trochę więcej wątków z komiksowego więzienia, który były do tej pory pominięte, a pewnie ich dorzucić trochę oryginalnych to jeszcze morrisey dalej w obsadzie - win/win!

bez fajerwerków, ale finał bardzo w porządku.

+ Dodał MODERATOR
Piotr Kaszubski nie mówił jak się używa spoilerów?

Edytowane przez django

Opublikowano

Panie, takie rzeczy w spoilerach się wstawia. 

Opublikowano

Zyebali. Mając tak za(pipi)iaszczą podstawkę, którą jest komiks... zyebali...

Najpierw Dale, a teraz Andrea? LOL! Rozumiem, że jako badass teraz miejsce Andrei zajmie Daryl... gejowski związek z Rickiem pod koniec?

6CVtwfF.jpg

Opublikowano

okej no i sezon 3 zakończony i imo najlepszy bądź na równi z pierwszym, ale chyba lepszy, żadnego odcinka w sezonie 3 nie skipowałem. oby czwarty był tak samo za(pipi)isty jak trzeci sezon.

Opublikowano

teka musiał pokazać jaki jest tru fan i napisał posta bez spoilerów  o 7 rano.

Serial skończył się ok.

Opublikowano

Gubernator - psychopata, Carl - niezły materiał na psychopatę, Andrea - DIA (wytłumaczona i odkupiona jak Merle), Tyreese w grupie, zamiast Woodburry przenosiny wszystkich do więzienia - tego akurat moja logika nie chce przyjąć do świadomości. 

Ogólnie najlepszy odcinek 2 części 3 sezonu TWD. Nie zgadzam się, że zyebali, poszli inną drogą. Ciekawe co w 4 sezonie?

Przedszkole? Dom starców z jedynki? Ciekawe czy Carl wszystkich powybija?

Póki co na radarze The Last Of Us, a na jesień czwarty sezon. Dżidżys krajst! Tyle czasu :(

Opublikowano

Finał spoko, ale nie urwało. Liczyłem na więcej. Ogólnie sezon oceniam bardzo dobrze.

Rick nie stuknie Andrei :( Szkoda bo w komiksie tworzą fajną parę. Bzyknie pewnie Miszą, albo którąś z randomek.

Zdziwiło mnie że wrócili do więzienia. Ja bym przejął miasteczko, zaczekał na psychola i zakończył sprawę. Mam nadzieję że gubernator nie wróci kiedyś jako Negan.

Opublikowano

Rozczarowanie tym finałem całym , to już poprzedni odcinek mnie bardziej przyciągnął  niż te popłuczyny w finale .

Mogli jakoś bardziej rozwinąć ten wjazd do więzienia przez govenora . Fajnie że w końcu  ubili Andree . A TA KOŃCÓWKA TO JUŻ W OGOLEEEE  TAK SIĘ WZRUSZYŁEM TYMI STARYMI LUDŹMI ,  DOBRZE ŻE TERAZ CARL PRZEJĄŁ ROLE MERLA PRAWDZIWY CZARNY CHARAKTER XDD.  , govenor odjechał fordem w siną dal , prawdziwy twist bo nie spodziewałem się tak hu,jowego motywu

idę misfitsów ogladać 

Edytowane przez Sig

Opublikowano

ej serio ku.rwa? myślałem, że już dawno ustaliliśmy, że po emisji nie wchodzisz jak nie widziałeś zwłaszcza przy tak popularnym serialu jak twd. UWAGA KOMENTARZA ODNOSZĄCY SIĘ DO SPOJLERA W POSTACI FAKTU, ŻE GOVERNOR ŻYJE: ja myślę, że po prostu nadal będą utrzymywać format "raz governor <-> raz więzienie" (no może w ograniczonym stopniu) i będziemy śledzić losy filipa jak zbiera ekipę pochlastów z którą już na pełnej ku.rwie wpier.doli się więzienia zapewne w finale czwartego sezonu.

Opublikowano

Też mieliście zepsuty plik?

Myślałem, że mimo odstępstw od komiksu czwarty sezon nie będzie się rozgrywał w więzieniu tylko na drodze do waszyngtonu. Niektórzy narzekali, że Carl nie jest taki jak w komiksie ale on się zmienił dopiero po upadku więzienia, jako że w serialu fabuła jest inna to w zasadzie stało się to w tym samym czasie.

Edytowane przez mate5