Opublikowano 2 grudnia 20159 l niby gimple zapowiadał, że dla negana na kilka fucków sobie pozwolą. już raz chyba było w ostatniej scenie czwartego sezonu jak ci z terminusa zamknęli ich w wagonie ("they fucked with wrong People" ricka).
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Po jakiejś półrocznej przerwie od TWD jestem na odcinku (a raczej byłem) 5 sezonu, w którym trafili do nowego obozu. Już na początku zaczyna mnie wk.urwiać ta senator. Ogólnie wszyscy w tym serialu są tacy sztuczni i przerysowani, że nie mogę na to patrzeć. Może wcześniej nie zwracałem na to uwagi. A pamiętam jak 1 sezon wciągnąłem w bez popity. Ten to smakuje jak golden loch.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Taka spie.rdolina i jeszcze trzy miesiące każą czekać. XD Cała ta aleksandria to gó.wno że szok. Najlepsze motywy to gubernator i więzienie.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Według mnie pierwsza połowa szóstego sezonu przepełniona była absurdami, nudnymi dialogami, i sztywni zrobili się tacy mniej sympatyczniejsi . Już chyba The Knick jest lepsze, tam chociaż można obejrzeć cały odcinek bez serii zażenowania.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l CO WY chcecie od tego odcinka? Wg mnie nie zawyża średniej c4ujowości tego serialu.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l spoilery z finału a konkretnie z końcówki wkurzający bachor "mamo mamo!!" ciekawe co bedzie, raczej wszystkich zombiaki nie zabiją z powodu tego krzyku być może serial bedzie chciał wejść na wyżyny kontrowersji i matka widząc zachowania dzieciaka ciachnie go nożem w łeb (a może rick?) i zostawią go tam na pożarcie a sami sie wymknął korzystając z zamieszania no chyba że glenn jakimś cudem ich poratuje, ale wątpie Edytowane 7 grudnia 20159 l przez Yano
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Yano, według mnie raczej tego nie zrobią. Rick i Carl powinni wszystkich zakneblować przed wyjściem.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Fox od 7.12 powtarza odcinki z piątego sezonu. Emisja po trzy odcinki o 22:00. Powtórki w nocy z soboty na niedzielę około pierwszej w nocy, również trzy odcinki. Jak nie będzie nic ciekawego, to obejrzę. Mogliby powtarzać wcześniejsze sezony.
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Czy ktoś wie o co chodzi z tym że jak np, ktoś umrze to wraca jako Walker? Bo jestem po 6 sezonie i się zastanawiam czy warto dalej tkwić przy WD? Jest to gdzieś wyjaśnione? w Komiksach albo gdzieś indziej, i nie mówię tutaj o teoriach, chociaż i te chętnie bym poczytał.
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Jest wyjaśnione na zasadzie obserwacji, bo jak dokładnie działa ten wirus nie zostało nigdy przedstawione. Ani raczej nie będzie, bo Kirkman mówi od 12 lat, że się w to nie zamierza zagłębiać, więc podejrzewam, że twórcy tych seriali również nie będą drążyć tematu.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Jest wyjaśnione na zasadzie obserwacji, bo jak dokładnie działa ten wirus nie zostało nigdy przedstawione. Z tego, co pamiętam, to jedyne bardziej naukowe wyjaśnienie miało miejsce w centrum badawczym, w pierwszym sezonie. Tam doktorek objaśniał ekipie, jak mniej więcej powstają szwendacze. I chyba potem już nic. Mi to pasuje. Niedopowiedzenia, wbrew pozorom, czasem są dobre.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Która z postaci wg. was Skończy z Lucille w głowie? Moje typy: Daryl, Glenn, Carol, Abraham. Gdyby serialowy Negan załatwił Abrahama, to Daryla zapewne uśmierci Dwight.
Opublikowano 8 lutego 20169 l Za tydzień premiera drugiej połowy sezonu a poniżej parę rzeczy, których można się spodziewać (bez spoilerów): http://www.imdb.com/imdbpicks/walking-dead-need-to-know/ls033073848?ref_=hm_pks_wd_ntk_sm&pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2401354462&pf_rd_r=1KWF8F78YFJ54XCZ8TNQ&pf_rd_s=center-1&pf_rd_t=15061&pf_rd_i=homepage Promo: https://www.youtube.com/watch?v=zXZ__4qzzEg I jeszcze mi się przypomniało, nie do podrobienia:
Opublikowano 13 lutego 20169 l Ja już od kilku finałów sezonu typuje, że to nastąpi Widać ktoś to czyta.
Opublikowano 13 lutego 20169 l W komiksach nastąpiło to praktycznie dokładnie w tym samym momencie, który odpowiada teraz temu w serialu. Czekame, ale najbardziej wiadomo na co
Opublikowano 13 lutego 20169 l Governora jakoś nie spierdolili, a wręcz w paru aspektach był ciekawszy od papierowego. Ach, Ci optymiści.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Jak dla mnie komiksowy Gubcio był lepszy od Negana. Od początku wiedziałem, że Gubernator ma coś nie tak z głową. Serialowy Gubernator też był niezły, nawet go polubiłem. Co do Negana, wg. mnie próbuje tylko zwrócić na siebię uwagę swoimi brutalnymi czynami, oraz specyficznym językiem. Nieraz potrafi on rozbawić czytelnika, a czasami irytować. Sam finał " All out War" jak dla mnie był beznadziejny, ale Negan może przydać się do walki z Szeptaczami, o ile Rick go wypuści, w co wątpie. Jeszcze tylko 4 godziny i 17 minut do premiery nowego odcinka w USA. Edit: www.strefawalkingdead.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=1619.0;attach=3564;image Edytowane 14 lutego 20169 l przez Solderowy123