Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Takiego widoku w grze od EA nie zobaczymy raczej już bardzo długo:

d8b2eb85-803f-4bc0-88a3-b84bc90c4c40.png

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 36,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niesamowita walka, genialna atmosfera, klasa Szwedów i żal 4minutowej kary w 3 tercji bo tliła się nadzieja na bramkę kontaktową by końcówka meczu była emocjonująca     

• Udało się spełnić marzenie z dzieciństwa :) Kosmiczne przeżycie dla mnie, na dodatek z biletami miałem szczęście, bo miałem miejsce tuż nad wejściem Avalanche, nie spodziewałem się tego kompletnie, mi

• Tak jak pisałem wyżej, byłem na meczu Colorado Avalanche - Florida Panthers. Hala nie jest w Miami a mieście Sunrise.   Spełniłem swoje małe marzenie, co prawda pare lat temu byłem na Global

Opublikowano

990 meczów z rzędu, 400 goli, Phil fuckin Kessel :banderas:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Devils 13 zwycięstw z rzędu, o cię chuju kochanieńki, coś tam w końcu zagryzło :banderas:

Opublikowano

Zmarł Borje Salming, jedna z pierwszych europejskich gwiazd NHL, jakiś czas temu brał udział w takiej ceremonii:

Uwaga, można się poryczeć, jak bóbr. Pierdolone stwardnienie boczne zanikowe to kurwa, zabiera i niszczy ludzi w kilka lat. Dzisiaj też zmarł przez ALS znany rugbysta Doddie Weir, miał 52 lata.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jebaniutki :banderas:

FB-IMG-1671877159564.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może to nie poziom @MaZZeo i Colorado Avalanche, ale dziś byłem na lidze czeskiej, czyli jednej z najlepszych lig Europy (i może piątej lidze świata?), na lodowisku obecnego mistrza tejże ligi, czyli Ocelari Trzyniec (która notuje bardzo słabą końcówkę sezonu zasadniczego i spada na 5 miejsce, a może skończyć na 6). Klimacik wielkiego hokeja był obecny; zobaczyłem nawet jednego z nielicznych Polaków występujących na zagranicznych taflach, czyli Arona Chmielewskiego. 11/10, jeszcze tam wrócę:

IMG-20230217-162039.jpg

IMG-20230217-163608.jpg

IMG-20230217-164635.jpg

IMG-20230217-165942.jpg

IMG-20230217-165953.jpg

IMG-20230217-171903.jpg

IMG-20230217-181540.jpg

Na hali był obecny Michal Handzus, czyli człowiek, który wygrał Puchar Stanleya z Chicago Blackhawks w 2013. Boli mnie też dupa, że nie udało się jechać 5 lutego na mecz z Kladnem, gdzie na lodzie grał Jagr, dodatkowo zdobył gola :/

Opublikowano

Jagr to jest jakis cyborg albo sprzedal dzieci za behelit. Swietne miejsce miales. To sa jakies zorganizowane wyjazdy czy na wlasna reke jezdzisz?

Opublikowano

Na własną rękę, z Kato mam 100 kilometrów dokładnie, godzinkę z hakiem się jedzie. Ceny biletów zależne od miejscówek, mnie wyszło około 77 zeta w tym sektorze.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polska reprezentacja wraca po 22 latach do Elity :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

Polska reprezentacja wraca po 22 latach do Elity :banderas:

MŚ w '24 będą za południową granicą.

Ciekawe po ile będą bilety na mecze Polaków i kiedy trafią do sprzedaży?

Opublikowano

Też właśnie zamierzam się wybrać do Ostrawy :cool:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Czarny pies GKS wyjasniony w Spodku na haldzie w Meczu nr 7 Unia Oswiecim Mistrzem Polski \o/ A GKSy wegiel wpierdalac!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro na żywo w Ostrawie oglądam Polska - Szwecja, a dziś po dwóch tercjach świetny mecz z Łotwą, szok 

Opublikowano

Ależ niedosyt :/ Niewiele brakowało i można było to wygrać. 

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Poki co w plecy ale walecznie.

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Poki co w plecy ale walecznie.

Walecznie i to w chui, gol strzelony reprezentacji Szwecji to wielka sztuka dla naszego zespołu. Grają bardzo dynamicznie, lekko obawiałem się o formę naszych chłopaków, ale odziwo wszyscy bez zadyszki, nikt się nie zasapał  i w tym momencie realnie zagrażamy przeciwnikom. 3-1 i słucham Państwa 

Opublikowano

Szkoda tej straty dwóch bramek w osłabieniu, ale ta drużyna przechodzi samą siebie :) We wtorek mają wielką szansę obić Francję, naprawdę Polska zasługuje, by zostać w hokejowej elicie. Świetny sport, powinno się wziąć przykład z Niemiaszków, szału nie było, ale wpompowali w hokej sporo grosza i walczą z najlepszymi. Rok temu nawet srebro im się udało zdobyć.

Gruby, pojechałeś na MŚ do Ostravy?

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Niesamowita walka, genialna atmosfera, klasa Szwedów i żal 4minutowej kary w 3 tercji bo tliła się nadzieja na bramkę kontaktową by końcówka meczu była emocjonująca 

IMG20240512205204.jpg

IMG20240512201809.thumb.jpg.1d79c675ceed7e3292ad6d461e2d83ea.jpg

IMG20240512191050.jpg

IMG20240512191238.jpg

Opublikowano

Żegnamy się z Elitą niestety po zdecydowanie najsłabszym meczu jaki rozegraliśmy na tym turnieju 

Opublikowano

Wczoraj brexit, dzisiaj polexit. Do zobaczenia za 20 lat chuopaki

Opublikowano

Tym bardziej się cieszę że pojechałem do Ostrawy na mecz bo w tym tempie następną okazję będę mieć w wieku 60 lat xddd

Opublikowano

Szkoda jak cholera, ale co tu dużo gadać - trzeba szkolić, pracować i ogrywać się z najlepszymi. Już choćby taka sinusoida - spadek, awans, spadek, awans byłaby progresem. Dużo drużyn obecnie grających w elicie od tego zaczynało. Obecnie, moim zdaniem, Polska jest za słaba na elitę, a za mocna na dywizję IA.

Nie można zresztą być topową drużyną, nie wykorzystując gry w przewadze, a gdyby nie ten gol z Kazachami na 4 sekundy przed końcem kary dla przeciwników, to nie byłoby żadnej bramy dla Polski, która grała w przewadze  :potter: Za to grając w przewadze zdarzyło się im stracić gola.

Opublikowano

Ogółem oni najlepiej się prezentowali w meczach gdzie tylko kontrowali, każdy mecz z rywalem teoretycznie w zasięgu był słaby bo po prostu na tym poziomie nie potrafią szybko rozgrywac krążka i stwarzać sytuacji. W każdej jednej przewadze na tym turnieju to oni mieli kłopot stworzyć sytuację gdy np taka Szwecja w ten samej sytuacji to nas zamykała na 2min i bombardowała co chwilę 

Nie ma jednak co narzekać, serce i walkę zostawili na lodowisku, niestety to taki sport że w odróżnieniu od np piłki nożnej pewnych braków nie da zatuszować i od razu to się przekłada w spotkaniu 

Fajnie jakby kolejny awans był szybko bo oni muszą się ogrywać jak najczęściej z najlepszymi na świecie, a nie grając w elicie szans na to jest malutko 

Opublikowano

Pepiki mistrzem świata, w sumie bezdyskusyjnie na tym turnieju. Chyba jedynie Szwecja tak nie odstawała od nich ale i tak dość gładko poległa w półfinale.