Opublikowano 1 sierpnia 20213 l 2 hours ago, Rudiok said: 12. sierpnia premiera finałowego sezonu Brooklyn 9-9 A wiadomo kiedy wleci do Netflixa 7 sezon?
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l W dniu 30.07.2021 o 08:41, Dave Czezky napisał: Koncowka War for Cybertron Oby zrobili nastepna trylogie. Troche malo odcinkow, sporo postaci robiło za statystów. Myślałem, że poleciał cancel po pierwszy sezonie, bo opinie były raczej słabe, a tu lecą z drugim
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l Biały Lotos od HBO - złoto! Mamy luksusowy hotel na rajskiej wyspie na Hawajach i grupę ludzi, którzy spędzają tam tygodniowy urlop. W pierwszej scenie widzimy moment, w którym do luku w samolocie ładowana jest trumna - nie wiadomo, kto w niej jest ani z jakiego powodu umarł. Akcja przenosi się na początek wakacyjnego turnusu i rozpoczyna się jazda bez trzymanki - historia z każdym odcinkiem robi się coraz bardziej pokręcona, coraz więcej konfliktów i brudów wychodzi na wierzch, aż w pewnym momencie dochodzi się do wniosku, że w tej trumnie może skończyć właściwie każdy bohater. Ten serial to niby komedia, ale tak naprawdę bardzo czarna komedia lub komedio-dramat. Świetnie pokazuje wszelkiego rodzaju konflikty społeczne: biedni kontra bogaci, biali kontra kolorowi, homo kontra hetero, młode pokolenie kontra starsze pokolenie, konflikty małżeńskie itp itd. W satyrycznej, mocno odjechanej formie, ze świetnie napisanymi i zagranymi bohaterami (jak ktoś zna kultowy Hotel Zacisze, to zapewne zaskoczy go postać Armonda, managera hotelu Biały Lotos), do tego przepiękne zdjęcia i fajna muzyka. 6 odcinków, ale mija tak, że chciałoby się więcej. Polecam serdecznie, bo to dla mnie chyba największe zaskoczenie tego roku, jeśli chodzi o seriale. Edytowane 18 sierpnia 20213 l przez LeifErikson
Opublikowano 14 września 20213 l 17 października premiera trzeciego sezonu Sukcesji. Jak ktoś jeszcze nie zna tego złota to najwyższy czas nadrobić.
Opublikowano 14 września 20213 l Jestem po 4 odcinkach i serial naprawdę jest SZTOSEM. Jak ja nienawidzę Toma, jest taką pizdą, że szok. Za to Roman najlepszą postacią obok jego ojca.
Opublikowano 14 września 20213 l Nie jest żadnym spoilerem, że tam właściwie każdy jest solidnie pokręcony. Mnie rozbraja najbardziej dynamika stosunków duetu Tom & Greg. Oni są postaciami spoza tego "rdzenia" rodu i fajnie jest pokazane jak się próbują wkupic i ugrać swoje. Ogólnie ten serial jest genialny na poziomie tworzenia postaci i relacji między nimi. Pod tym względem 10/10.
Opublikowano 29 września 20213 l A taki to był dobry serial. Teraz robią z niego, a jakżeby co, murzyńską propagandę, ech.
Opublikowano 29 września 20213 l no chyba ich poyebao, że będę oglądał serial z czarnoskórymi aktorami eee, lol
Opublikowano 3 listopada 20213 l W dniu 29.09.2021 o 19:51, Masorz napisał: A taki to był dobry serial. Teraz robią z niego, a jakżeby co, murzyńską propagandę, ech. https://naekranie.pl/recenzje/4400-2021-sezon-1-odcinek-2 Wiedziałem, że tak się stanie.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Nowy serial BBC dostępny na HBO. Świetna rola Collina Farela, ciezko się oderwać, dobre gówno.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Jak zrobili Cudowne lata z mucynami to mogli dla równowagi Bajer zrobić z białasami