BoroBoro 161 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Super widzę że sterowiec na pocztówce i wspaniała willa Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Masakra, no normalnie przypominają mi się czasy Ps2 i te jaranie się zapowiedziami San Andreas w PSX Extreme. Kiedy człowiek patrzał na screeny z terenami wiejskimi czy boiskiem do kosza i "mówił :o:O:O". A po 6 stronach zapowiedzi w numerze 85 myślałem, że wyląduje w psychiatryku heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Właśnie to najbardziej uwielbiam przy premierach kolejnych części GTA. Nowe screeny i informacje wypisywane w punktach, między innymi co nowego... Stawiam że jutro będzie nowy trailer. Ale i tak chcę się zahibernować do tego 8 listopada :\ Ale i tak liczę że max do 4 listopada będzie trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Być może ten dokument nie jest prawdziwy. Ja w każdym bądź razie nie przypominam sobie, by R* wrzucał jakieś zwiastuny w weekend. No cóż, i tak jesteśmy cholernie blisko fapacji, także się nie załamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak dla mnie true. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 tu lepsza jakość molo Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) Ja nadal nie mogę uwierzyć, że screen ze spadochronem jest z gry. To je po prostu niemożliwe Edytowane 1 Listopada 2012 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jeśli chodzi o psa to daję sobie odciąć Melchiora, że będzie w grze. Nie jestem tylko pewny czy będzie się dało nim sterować tak żeby zagryzł kogo chcemy. Ale po tym jakie doświadczenie zdobyli na RDR to jestem pewny, że zwierzaki będą. A psy to podstawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Macie ziomki jak chcecie http://media1.gameinformer.com/imagefeed/screenshots/GrandTheftAutoV/GTAV_poster_2.jpg http://media1.gameinformer.com/imagefeed/screenshots/GrandTheftAutoV/GTAV_poster_1.jpg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 to nie fake panowie i panie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Może do następnego tygodnia się wyrobią trailer,Gi oby potem znowu nie było ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Machina rusza więc nie ma mowy o ciszy, teraz będzie tylko więcej i więcej. A ręce są tylko dwie :< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Na screenie z traktorem widać krowy BTW. Laski w grach od Rockstar zazwyczaj były takie sobie, z tą częścią chyba to ulegnie zmianie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 dlaczego nie ma dzisiaj trailer nr 2 ? i guess it was the weather ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Pewnie to wiecie, ale warto wspomnieć, że Fruit był już w GTA IV oraz podczas ładowania (po lewej) W Chinatown Wars też: Edytowane 2 Listopada 2012 przez łosion Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dla rozluźnienia atmosfery w oczekiwaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 A propos analizowania artów, laska ma koszulkę z napisem love fist. Powrót pełną gębą do klimatu VC? lubię takie smaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Nie wiem czemu, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że ta policjantka jest bardzo podobna do tego, dobrze nam znanego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Nie widze żadnego podobieństwa Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Może nie tyle chodzi o podobieństwo fizyczne, jednak jak pierwszy raz zobaczyłem tego arta pomyślałem o Franku. Możliwe, że będzie to Tenpenny w wersji damskiej ? Może jego córeczka ? Niezbadane są wyroki R*. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ja też nie. To już trochę szukanie czegoś nowego na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Faktycznie podobne, nie tylko ona ale ogólnie. Ten sam wyraz twarzy, ten sam strój. Nawet tło. JA WIDZĘ PODOBIEŃSTWO Edytowane 2 Listopada 2012 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masny 342 Opublikowano 2 Listopada 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Holly Fuck, genialna tapetka! Kolejne fajne tapetki, tym razem bardziej w stylu VCS (takie jest moje odczucie) (zrobione przez jBhIpS) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jeszcze dziś Manhattan ma w pełni odzyskać napięcie elektryczne, więc całkiem prawdopodobne, że Rockstar wznowi działania w celu przekazania nam trailera Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi