Shunsui93 0 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jak w temacie - Law (za szybkość, dynamikę) my main character - Beak doo san (ciekawe, długie,irytujące dla przeciwnika kombinacje kopnięć) - Lei (dobry technicznie, wyjątkowo nieprzewidywalny dla przeciwnika) - Mishimowie (wszystkiego po trochę, postacie dla dość zaawansowanych, nie najlepsze dla nowicjuszy, przez praktycznie brak banalnych do wklepania kombinacji uderzeń wykonywanych przez naciśnięcie 1,2 przycisków non-stop,jak np. X+bok przeciwnika u Yoshimitsu czy też kombinacja X,O,X,O... z przytrzymanym bokiem u Eddy'ego) Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 jak np. X+bok przeciwnika u Yoshimitsu Wut? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 ten bok=przód hehehe,tez bym nie zjarzyl gdyby nie napisal ze edkiem da sie grac na bok+X,O,X,o Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie no, ja zajarzyłem. Po prostu ten "bok przeciwnika" mnie rozłożył ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Najlepszy jest Miguel bo robi WOOHOO!! :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shunsui93 0 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 czepiacie się szczegółów ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 King of Iron Fist Tournament może być tylko jeden - Hwoarang. Szybki, efekciarski, trudny do opanowania. A tych juggli nogami nic nie przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Definitywnie Marshall Law za jego kocie ruchy oraz Jin Kazama ale to tylko w Tekkenie 3. Edytowane 27 Czerwca 2010 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
DreicoPL 1 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Parę lat już z leciało kiedy ostatni raz grałem,moje ulubione postacie to King za jego łapania co mnie strasznie rajcowało jak kogoś dorwałem oraz Kazuya,i tą dziewczynę co kumplowała się z Pandą nie pamiętam jej imienia,oraz Feng Wei lecz grałem każdą postacią po trochu. Edytowane 27 Czerwca 2010 przez DreicoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Najlepsza postać w Tekkenie to polski dresiarz o ukraińskich korzeniach - Jachu, który będzie DLC w Tekkenie 7! Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 MA jeszcze dojść Indianiec , syn pracownika kopalni w Peru oraz szamanki z Brazylii . Będzie miał łuk ze sobą . Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 MA jeszcze dojść Indianiec , syn pracownika kopalni w Peru oraz szamanki z Brazylii . Będzie miał łuk ze sobą . Wiem, no ale imo on dobry nie będzie, a co dopiero najlepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 News z ostatniej chwili - potwierdzono już na 100% obecność Pudziana w nowym Tekkenie. Ponoć będzie występował jako bonusowy kostium dla Pandy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 News z ostatniej chwili - potwierdzono już na 100% obecność Pudziana w nowym Tekkenie. Ponoć będzie występował jako bonusowy kostium dla Pandy. bbbuuuuueeeeeeehhhhhhhhheeeeeeeeehhhhhhhheeeeeee.......... xiao + eddy / tekken3 w dalsze części nie grałem bo wole doa3/4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Tekken - Law, szczególnie w szóstce, z każdą kolejną częścią coraz bardziej upodabnia się do BRUCA LEE - zarówno wygląd, sposób poruszania, większość zagrań i darcie ryja(WR+3 i CHp+3 rządzą), powinni też dopalić pp+3(przynajmniej wersję z daszem) bo to flagowy cios Bruca a u Lawka...no cóż Soul Calibur - Kilik, poezja w wymachiwaniu kijem Bo (szczególnie jego kata w theater mode) Street Fighter - Fei Long. no wiadomo, ta jego Ultra... Dead or Alive - Bayman. sambo bojowe - power ! Virtua Fighter - Lei Fei I prawie cała ekipa z Bloody Roar(moja ulubiona bitka za czasów Psx-a) Brakuje mi w bijatykach dobrego Muay Thai, Bruce w szóstce prezentuje się już nieźle ale to jeszcze nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Scorpion - za kultowe Gerowerhir! A sorry, nie ta bitka :? Z Tekkena to ten pan z Iksem na twarzy, jak mu... no... Tundra! Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mariusz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ee... Co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mariusz "Tundra" Pudzianowski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) A ja zawsze lubiałem Marduka, bo jest duży, owłosiony i ma za(pipi)isty chwyt - O+X, a potem trójkąt+kwadrat, wiecie taki dosiad z MMA. Ogólnie Craig to cool, zajefajna i słitaśna postać... Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Cambion Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Stiw za jazdę przy ścianach:) A przed ścianami lej-łu-long i hworek.... Edytowane 29 Czerwca 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 A sorry panie Wężu, ja też mam na imię Mariusz (nie Tundra, choć trochę Pudzianowski). Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Marshall Law postać którą mam najbardziej ograną i nikt z moich kolegów nic nie ugra gdy gram Lawem.Gram tą postacią od T3 mimo ze nie jest to jedna z najsilniejszych postaci gra mi się nim najwygodniej i najefektowniej a największy plus ze to klon Bruce Lee Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 mimo ze nie jest to jedna z najsilniejszych postaci Pierwsza 10 w T6, a bywało i lepiej:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 A nie przypadkiem pierwsza 3? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi