Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ulubiona postać/postacie

Featured Replies

Opublikowano

Jak w temacie

- Law (za szybkość, dynamikę) my main character

- Beak doo san (ciekawe, długie,irytujące dla przeciwnika kombinacje kopnięć)

- Lei (dobry technicznie, wyjątkowo nieprzewidywalny dla przeciwnika)

- Mishimowie (wszystkiego po trochę, postacie dla dość zaawansowanych, nie najlepsze dla nowicjuszy, przez praktycznie brak banalnych do wklepania kombinacji uderzeń wykonywanych przez naciśnięcie 1,2 przycisków non-stop,jak np. X+bok przeciwnika u Yoshimitsu czy też kombinacja X,O,X,O... z przytrzymanym bokiem u Eddy'ego)

• Odpowiedzi 45
  • Wyświetleń 16,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ten bok=przód hehehe,tez bym nie zjarzyl gdyby nie napisal ze edkiem da sie grac na bok+X,O,X,o ;)

Opublikowano

Nie no, ja zajarzyłem. Po prostu ten "bok przeciwnika" mnie rozłożył ;p

Opublikowano

King of Iron Fist Tournament może być tylko jeden - Hwoarang. Szybki, efekciarski, trudny do opanowania. A tych juggli nogami nic nie przebije.

Opublikowano

Definitywnie Marshall Law za jego kocie ruchy oraz Jin Kazama ale to tylko w Tekkenie 3.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Parę lat już z leciało kiedy ostatni raz grałem,moje ulubione postacie to King za jego łapania co mnie strasznie rajcowało jak kogoś dorwałem oraz Kazuya,i tą dziewczynę co kumplowała się z Pandą nie pamiętam jej imienia,oraz Feng Wei lecz grałem każdą postacią po trochu.

Edytowane przez DreicoPL

Opublikowano

Najlepsza postać w Tekkenie to polski dresiarz o ukraińskich korzeniach - Jachu, który będzie DLC w Tekkenie 7!

Opublikowano

MA jeszcze dojść Indianiec , syn pracownika kopalni w Peru oraz szamanki z Brazylii . Będzie miał łuk ze sobą .

Opublikowano
MA jeszcze dojść Indianiec , syn pracownika kopalni w Peru oraz szamanki z Brazylii . Będzie miał łuk ze sobą .

Wiem, no ale imo on dobry nie będzie, a co dopiero najlepszy! :D

Opublikowano

News z ostatniej chwili - potwierdzono już na 100% obecność Pudziana w nowym Tekkenie. Ponoć będzie występował jako bonusowy kostium dla Pandy.

Opublikowano

News z ostatniej chwili - potwierdzono już na 100% obecność Pudziana w nowym Tekkenie. Ponoć będzie występował jako bonusowy kostium dla Pandy.

bbbuuuuueeeeeeehhhhhhhhheeeeeeeeehhhhhhhheeeeeee..........

xiao + eddy / tekken3

w dalsze części nie grałem bo wole doa3/4

Opublikowano

Tekken - Law, szczególnie w szóstce, z każdą kolejną częścią coraz bardziej upodabnia się do BRUCA LEE - zarówno wygląd, sposób poruszania, większość zagrań i darcie ryja(WR+3 i CHp+3 rządzą), powinni też dopalić pp+3(przynajmniej wersję z daszem) bo to flagowy cios Bruca a u Lawka...no cóż

Soul Calibur - Kilik, poezja w wymachiwaniu kijem Bo (szczególnie jego kata w theater mode)

Street Fighter - Fei Long. no wiadomo, ta jego Ultra...

Dead or Alive - Bayman. sambo bojowe - power !

Virtua Fighter - Lei Fei

I prawie cała ekipa z Bloody Roar(moja ulubiona bitka za czasów Psx-a)

Brakuje mi w bijatykach dobrego Muay Thai, Bruce w szóstce prezentuje się już nieźle ale to jeszcze nie to.

Opublikowano

Scorpion - za kultowe Gerowerhir!

A sorry, nie ta bitka :?

Z Tekkena to ten pan z Iksem na twarzy, jak mu... no... Tundra!

Opublikowano

A ja zawsze lubiałem Marduka, bo jest duży, owłosiony i ma za(pipi)isty chwyt - O+X, a potem trójkąt+kwadrat, wiecie taki dosiad z MMA.

Ogólnie Craig to cool, zajefajna i słitaśna postać...

Edytowane przez Cambion

Opublikowano

Stiw za jazdę przy ścianach:)

A przed ścianami lej-łu-long i hworek....

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

A sorry panie Wężu, ja też mam na imię Mariusz (nie Tundra, choć trochę Pudzianowski).

Opublikowano

Marshall Law postać którą mam najbardziej ograną i nikt z moich kolegów nic nie ugra gdy gram Lawem.Gram tą postacią od T3 mimo ze nie jest to jedna z najsilniejszych postaci gra mi się nim najwygodniej i najefektowniej a największy plus ze to klon Bruce Lee :thumbsup:

Opublikowano
mimo ze nie jest to jedna z najsilniejszych postaci

Pierwsza 10 w T6, a bywało i lepiej:P