Skocz do zawartości

Xbox 360 News - Komentarze

Featured Replies

Opublikowano

@LionelPL

Mam dokładnie takiego samego dylemata. M$ powinien odpalać CD Project działkę od sprzedanych konsol ;)

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 58,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Będą płakać jak CoD się wypali na konsolach, a nie będą mieć żadnych nowych IP w produkcji.

• Ja już nie będę pisał nawet czegoś w stylu "niestety, trzeba się z tym pogodzić". To się po prostu stało - Kinect przepuścił szturm na portfele ziemskiej populacji, oferując w zamian coś nowego, fajne

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kiedy i w jakiej cenie ukaże się Angry Birds Trilogy? Mu już wiemy!

W przeciwnieństwie do skórek do Minecrafta, na trylogię Wściekłych Ptaków czekamy z wytęsknieniem. Nareszcie wiemy, kiedy należy spodziewać się premiery jednej z najbardziej grywalnych trylogii w historii gier. To znaczy - wydaje nam się, że wiemy.

serio czekacie na trylogie wscieklych ptaszkow za 140 zl?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Killer Instinct powróci?

Killer Instinct to jedna z tych gier, o których kontynuację proszą wszyscy fani, ale której nie dostają przez długie lata albo w ogóle. Ostatnie doniesienia mogą jednak dawać nadzieję, że coś w temacie tej kultowej bijatyki się jednak dzieje.

Serwis PlayXBLA dostał od Microsoftu zielone światło, by poinformować społeczność o fakcie, że producent konsoli Xbox 360 odnowił prawa do znaku towarowego dla Killer Instinct. Zanim jednak popadniecie w ekstatyczne drgawki, musicie zrozumieć, że nie jest to specjalnie rzadkie zjawisko w świecie biznesu. Duże korporacje często tak robią, by przeszkodzić innym firmom w przejęciu ich znaków towarowych.

Mając jednak na uwadze powyższą możliwość trzeba zauważyć, że to dość dziwne, by Microsoft sam upubliczniał taką informację i to na łamach portalu skupiającego prawdziwych zapaleńców elektronicznej rozrywki. Może jednak coś jest na rzeczy i Microsoft ma jakieś konkretne plany odnośnie przywrócenia do życia jednej z najlepszych gier stworzonych przez studio RARE.

albo odświeżone wersje na XBLA tak jak z Perfect Dark i Banjo lub może...jedna z gier startowych dla nowego Xa, w końcu zasada ze startowymi grami nowej konsoli to mieć 3 dobre gry z gatunku: wyścigi, bijatyka, strzelanka.

Opublikowano

Microsoft ogłosił to na swojej oficjalnej stronie o grach Arcade więc na 99% będzie to jakiś remaster starych części na XBLA.

Oczywiście nie zdziwiłbym się jeśli po jakimś spektakularnym sukcesie takiego remasteru zrobili restart serii w retailu, ale szanse na taki obrót spraw są moim zdaniem praktycznie zerowe.

Edytowane przez DonSterydo

• 2 lata później...
Opublikowano

Na X360 testowany jest nowy Update i obsługa dysków twardych do 2 Tb.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ktoś wie jak sprawdzić oryginalność pada Xbox 360 za pomocą tego 14 liczbowego kodu seryjnego? Ostatnio kupiłem bezprzewodowy pad Xbox 360 (ten nowy poprawiony) na Vobis.pl i gdy wpisuję ten kod seryjny w rejestracji urządzeń Microsoft to dostaję informację, że kod jest niezgodny z urządzeniami Xbox. Pytam, bo ten nowy pad niby wygląda oryginalnie (zgodnie z różnymi poradnikami jak wykryć nieoryginalny) i był kupowany w normalnym legalnie działającym sklepie internetowym, a nie na Allegro, ale po uruchomieniu pada nie świeci się tylko i wyłącznie ten jeden kawałeczek obok znaku Xbox oznaczający pierwszego gracza, ale też lekko podświetlają się te kawałki od gracza numer 2 i 3 po bokach tak jakby światełko z diody od gracza pierwszego przelewało się na te od pozostałych graczy. Pamiętam jak kiedyś parę lat temu podobne przelewanie się diody (tylko sporo mocniejsze) oznaczało nieoryginalnego pada dlatego pytam.

EDIT:

Porównałem tego pada z jedną z recenzji i u recenzenta światełko z diody przelewało się lekko tak jak u mnie, więc jednak mam oryginał (zresztą wykonanie i płynne działanie poprawionego krzyżaka chociażby było zbyt dobre na podróbkę), ale ciekawi mnie wciąż dlaczego nie mogę go zarejestrować.

Edytowane przez Władca Marionetek

• 6 lat później...