Jump to content

Xbox 360 News - Komentarze

Guest bigdaddy

Recommended Posts

Guest donsterydo

No właśnie niech wklejają :)

Co do ostatniego newsa. Cholera jak ja bardzo liczę na kontynuację Too Human :) Jedynka miała ciekawe zakończenie sugerujące rozpierduchę na dużą skalę.

Jakby poprawili loot i uprościli te dodatkowe zadania z runami bo do tej pory nie wiem o co chodzi :P to byłoby git. No i standard: lepsza animacja, wykonanie cyber przestrzeni.

Guest donsterydo

Tu chodzi o swobodną dyskusję do newsów, które sami wrzucamy.

Na forum PS3 jest temat taki od (pipi) wie jak dawna, a tu bida. Mimo, że nie raz postulowałem o jego umieszczenie w odpowiednim miejscu :)

Guest bigdaddy

TH świetny klimat i tematyka dla gry. Niestety wykonanie zwalone ;/

Dwójka po poprawkach może być bardzo dobra, całkowite nowe sterowanie, urozmaicenie gry i poboczne zadania, poprawiona animacja postaci i podrasowana grafika (zwłaszcza roślinność).

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tzn.? Jakie zmiany wprowadza ten d-pad po przekręceniu go? Rozumiem, że przydatne to tylko ludziom co w fightery grają. Mnie się wydawało, że w bijatykach oprócz łączenia pada w miejscach diagonalnych, należy w ogóle przerwać połączenia między wszystkimi, tak, by każdy z przycisków naciskało się osobno (jak np. w dual shocku - tylko tutaj chyba d-pad łączy się pod obudową).

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Guest bigdaddy

Remake Halo: Combat Evolved coraz bliżej ?

Wedle informacji portalu Joystiq gra ma się ukazać 15 listopada bieżącego roku. Prace nad nią "trwają" pod skrzydłami Saber Interactive i nie jest to zwykłe podbicie rozdzielczości.

Źródło: http://www.joystiq.com/2011/02/04/halo-combat-evolved-hd/?

czyli będą 2x Halo

remake Halo CE pewnie na XBLA skoro gra ma śmigać w 1080p i drugie nowe od I343