Flik 2 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Okrutnie budżetowe, ale fanservice, więc jest spoko Czy ja wiem... Moim zdaniem zgrabnie to wszystko wyglada. Plus za bohaterow, ktorzy potrafia walczyc. W sumie nie wiem dlaczego, ale bardzo mi przypadla do gustu ta seria. Prosta, bo prosta, ale z odpowiednim klimatem i bohaterami, ktorzy potrafia o siebie zadbac i zachowuja sie calkiem logicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mamy Haremo-hentai w tym odcinku ;x Motyw ze spychaczami fajny ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 co, była scena w wannie? jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Malo powiedziane, jedyne co mnie zastanawia to czy one naturalnie nie maja sutkow czy to cenzura Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a mandze miały ;[ http://www.mangareader.net/170-11316-2/high-school-of-the-dead/chapter-6.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ze względu na przytłaczające pokłady fanserwisu ten ep jest IMO najgorszy ze wszystkich. Szkoda, że w ogóle takie durne akcje mają tutaj miejsce, tym bardziej w takim natężeniu, bo ewidentnie widać, że kiedy twórcy nie robią sobie jaj, to anime wspina się na wyżyny zajebistości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ta kula przelatująca pomiędzy falującymi cyckami to mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ogolnie wszystko w slow-mo to mistrz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Dawno się tak nie uśmiałem ;] Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez Zaton. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 ostatnie dwa epki to był lol.... najpierw tits dodging bullets in matrix style a w kolejnym odcinku teksty typu I am WET! od Saeko lol wtf! ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Poczatek byl naprawde obiecujacy, ale teraz to wstyd ogladac :| Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 a co, nie była mokra? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Coś się cicho zrobiło, a jak wiadomo, anime zakończyło się w zeszłym tygodniu. Szkoda że się tak skończyło, wolałbym żeby zakończenie miało ręce i nogi a tutaj mamy "syndrom Mafii 2" ;] Give me MOAAAAR! Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ma byc OVA - na wiosne :o Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Skończyli jakoś w połowie obecnie wydawanej mangi Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pierwsze 6 tomów zostanie wydane przez Waneko, tom pierwszy w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-03-26/high-school-of-the-dead-manga-creator-daisuke-sato-passes-away-at-52/.113968 Szkoda, mimo przesadnej ilości cycków, fabularnie manga dawała rade. Dlatego już od dawna nie zabieram się za niedokończone pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Pamiętam jak zabrałem się za ten tytuł, gdy zaczął wychodzić Survival z zombiakami nie wydawał się szczególnie oryginalny, ale za świetną kreskę i ciekawą fabułę (no i cyce, wiadomo), stał się szybko popularny. Najbardziej mi szkoda wydania Waneko, bo zapewne kiedy mieli już wszystko dopięte na ostatni guzik, choroba autora zbiegła się z wypuszczeniem 1 tomu. U mnie te 6 tomików na półce leży i pewnie tak już zostanie. Autorem rysunków był jego brat i fabułę na zakończenie pewnie dawno zna, ale skoro od 4 lat nowego chaptera nie było to manga została zawieszona bezpowrotnie. Szkoda. W dniu 5.11.2017 o 22:05, Shen napisał: Dlatego już od dawna nie zabieram się za niedokończone pozycje Niech bozia ma w opiece fanów Berserka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Z tego powodu nie zabrałem się nigdy za Berserka Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dzięki Bogu Jojo jest budowany segmentami . Zresztą Araki to wampir albo użytkownik hamonu i dlatego się nie starzeje . Bardziej bym się bał o Ode i Togashiego. Bo ani One piece i Hunter x Hunter nie są nawet blisko końca a jeden i drugi zdrowotnie nie wyglądają najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Oda przynajmniej pracuje regularnie i ma już w głowie zakończenie. One Piece niby w 2/3 już ukończony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No tak średnio nie brać sie za berserka z takiego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No ja bym nie dał rady, kiedy zewsząd jest on często w top3 na najpopularniejszych serwisach w recenzjach czy opiniach czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Shen napisał: Oda przynajmniej pracuje regularnie i ma już w głowie zakończenie. One Piece niby w 2/3 już ukończony. Niby tak ale zobacz Oda to tytan pracy. Śpi niewiele, do tego pomaga przy kinówkach , eventach itd i max co 3 chaptery ma tydzień przerwy co jest nakazem od Shueishy(chcą uniknać tego co sie stało z Togashim) Sam Oda może zaharować się na śmierć bo gdy przyszedł do niego nowy edytor to Goda z poważna miną mu powiedział "masz być gotowy umrzeć dla One pieca" Co do 2/3 mangi to zabawa z Big Mamą miała trwać do do końca 2017 .Na papierze mamy tylko wątków ,że nie zdziwiłbym się gdyby całość zakonczyłaby sie w 2028. Nie bez powodu One piece jest nazywany Shounenem z najbardziej rozbudowanym światem. Edytowane 29 Listopada 2017 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi