Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

High School of the Dead 18+

Featured Replies

Opublikowano

Okrutnie budżetowe, ale fanservice, więc jest spoko

Czy ja wiem... Moim zdaniem zgrabnie to wszystko wyglada. Plus za bohaterow, ktorzy potrafia walczyc. W sumie nie wiem dlaczego, ale bardzo mi przypadla do gustu ta seria. Prosta, bo prosta, ale z odpowiednim klimatem i bohaterami, ktorzy potrafia o siebie zadbac i zachowuja sie calkiem logicznie.

• Odpowiedzi 48
  • Wyświetleń 21,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• masaKRATOS
    masaKRATOS

http://www.kreskowki.fani.pl/ Są tylko 3 odcinki. Gdzie jest wiecej? Proszę o odpowiedź bo jestem napalony

Opublikowano

Mamy Haremo-hentai w tym odcinku ;x Motyw ze spychaczami fajny ;D

Opublikowano

co, była scena w wannie? jeszcze nie widziałem :P

Opublikowano

Malo powiedziane, jedyne co mnie zastanawia to czy one naturalnie nie maja sutkow czy to cenzura :huh:

Opublikowano

Ze względu na przytłaczające pokłady fanserwisu ten ep jest IMO najgorszy ze wszystkich. Szkoda, że w ogóle takie durne akcje mają tutaj miejsce, tym bardziej w takim natężeniu, bo ewidentnie widać, że kiedy twórcy nie robią sobie jaj, to anime wspina się na wyżyny zajebistości.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta kula przelatująca pomiędzy falującymi cyckami to mistrzostwo.

Opublikowano

Ogolnie wszystko w slow-mo to mistrz xD

Opublikowano

Dawno się tak nie uśmiałem ;]

Edytowane przez Zaton.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ostatnie dwa epki to był lol.... najpierw tits dodging bullets in matrix style a w kolejnym odcinku teksty typu I am WET! od Saeko lol wtf! ;p

Opublikowano

Poczatek byl naprawde obiecujacy, ale teraz to wstyd ogladac :|

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Coś się cicho zrobiło, a jak wiadomo, anime zakończyło się w zeszłym tygodniu.

Szkoda że się tak skończyło, wolałbym żeby zakończenie miało ręce i nogi a tutaj mamy "syndrom Mafii 2" ;]

Give me MOAAAAR!

Opublikowano

Skończyli jakoś w połowie obecnie wydawanej mangi :(

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Pierwsze 6 tomów zostanie wydane przez Waneko, tom pierwszy w maju.

• 6 lat później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam jak zabrałem się za ten tytuł, gdy zaczął wychodzić :/  Survival z zombiakami nie wydawał się szczególnie oryginalny, ale za świetną kreskę i ciekawą fabułę (no i cyce, wiadomo), stał się szybko popularny. 

Najbardziej mi szkoda wydania Waneko, bo zapewne kiedy mieli już wszystko dopięte na ostatni guzik, choroba autora zbiegła się z wypuszczeniem 1 tomu. U mnie te 6 tomików na półce leży i pewnie tak już zostanie.

Autorem rysunków był jego brat i fabułę na zakończenie pewnie dawno zna, ale skoro od 4 lat nowego chaptera nie było to manga została zawieszona bezpowrotnie. Szkoda.

W dniu 5.11.2017 o 22:05, Shen napisał:

Dlatego już od dawna nie zabieram się za niedokończone pozycje

Niech bozia ma w opiece fanów Berserka :frog:

Opublikowano

Z tego powodu nie zabrałem się nigdy za Berserka

Opublikowano

Dzięki Bogu Jojo  jest  budowany segmentami . Zresztą Araki to wampir albo użytkownik hamonu i dlatego się nie starzeje . Bardziej bym się bał o Ode i Togashiego. Bo ani One piece  i Hunter x Hunter nie są nawet blisko końca a jeden i drugi zdrowotnie nie wyglądają najlepiej.

Opublikowano

Oda przynajmniej pracuje regularnie i ma już w głowie zakończenie. One Piece niby w 2/3 już ukończony.

Opublikowano

No tak średnio nie brać sie za berserka z takiego powodu. 

Opublikowano

No ja bym nie dał rady,  kiedy zewsząd jest on często w  top3 na najpopularniejszych serwisach w recenzjach czy opiniach czytelników :)  

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał:

Oda przynajmniej pracuje regularnie i ma już w głowie zakończenie. One Piece niby w 2/3 już ukończony.

Niby tak  ale zobacz Oda to tytan pracy. Śpi niewiele, do tego pomaga przy kinówkach , eventach itd i max co 3 chaptery ma tydzień przerwy co jest nakazem od Shueishy(chcą uniknać tego co sie stało z Togashim) Sam Oda może zaharować się na śmierć bo gdy przyszedł do niego nowy edytor to Goda z poważna miną mu powiedział "masz być gotowy umrzeć dla One pieca"

Co do 2/3 mangi  to zabawa z Big Mamą miała trwać do do końca 2017 .Na papierze mamy tylko wątków ,że nie zdziwiłbym się gdyby całość zakonczyłaby sie w 2028. Nie bez powodu One piece jest nazywany  Shounenem z najbardziej rozbudowanym światem.

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)