Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

Nie lubie ulatwiaczy grania, chyba ze fishbot w WoWie.

Kill jest 100% legit, gosc po prostu mial mega pecha, ze wszedl pod moj resp a ja jestem trigger happy zawsze:D

@greah: Napisz na oficialnych forach o tym (zaloz temat).

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 281,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

@Rinek

Kurde, nie zwróciłem uwagi wtedy. CO wyskakiwało nam jak się robotem bawiliśmy?

Edek_Kazuun [C4] Player 2?

Opublikowano

Edek_Kazuun [C4] Player 2?

Tak. Ale podjarke miał Rinek niezłą :D

Edytowane przez ako

Opublikowano

Nie wiem co wyskakiwało, bo cały czas piałem ze śmiechu jak głupi goniąc nieświadomych zagrożenia graczy. Biegali wokół mnie zaciekawieni "a co to robi" i nagle detonacja po której odlatywałem fikołkami na drugi koniec mapy. Najlepszy był gość na B kiedy to po tym jak uzbroiłem mcoma schowałem się za paletą - podbiegł, rozbroił i wmontował się tyłkiem w moją spawarkę, odwrócił się, nie zobaczył przeciwnika i znowu stanął tyłem do mnie.

Albo motyw jak wjechałem na swojego gracza niczym łazik księżycowy i zatrzymałem się na jego plecach kiedy ten się czołgał - wyglądało to mniej więcej

[/b][/url]

Już wiem, że w pełnej wersji engi będzie pierwszy do odblokowywania, bo robocik (jeśli tylko poprawią model jazdy, który obecnie przypomina pijanego kota na lodowisku) ma bardzo duży potencjał i przewiduję, że YT będzie usiane filmikami z jego udziałem.

Szkoda tylko, że nie da się nim wjechać na zwyczajne schody - gdyby nie ta niedogodność to w maszynowni bym robił pożogę.

Opublikowano

Która klasa go ma? Inżynier czy Recon?

Opublikowano

Inżynier , zabawny jest ten robocik bez kitu , niczym Johnny 5 heh

Edytowane przez dc1982

Opublikowano

They see me plantin', they hatin'

=^-^=

(To aż wymaga kociej mordki xD)

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Dla wszystkich którzy nie wierzyli że w becie składy są okrojone ;)

squadingame.png

Opublikowano

Ja to przyznam że jeszcze robocika w akcji nie widziałem, ale też pewnie jak debil bym do niego leciał by zobaczyć "co to robi" a ewentualny zgon z jego ręki spowodowałby wybuch śmiechu :D

Opublikowano

No sorry ludzie, ale jak ktoś anuluje pre-order bo w BC2 się dało zarządzać składem, a w BF3 już nie to jest to jakiś idiota. Naprawdę ktoś w ogóle przez chwilę myślał, że tego nie będzie w najnowszej części? Że się cofną w rozwoju w tak banalnej sprawie o lata?

Opublikowano

Erm... witaj w internecie.

Anuluje/Anuluowalem subksrypcje, Rezygnuje/Zrezygnowalem z Preordera, Bardzo duzo ludzi (wyjete z dupy) anuluje itp., a i tak pozniej dokladnie te osoby widac ingame.

Mistrzami w tym sa ludzie grajacy w WoWa - nie zartuje.

Wiec tez takie gadanie, oj znajdzie sie raptem pare osob, z czego ponad polowa i tak gre pozniej kupi.

Opublikowano

Kalendarz przedpremierowych pokazów Battlefield 3 przedstawia się następująco:

1. 7.10 g. 18.00 - Empik Junior Warszawa
  2. 9.10. g. 16.00 - Saturn Kraków, ul. Pawia 5
  3. 14.10 g. 18.00 - Media Markt Poznań, ul. Bukowska 156
  4. 16.10. g. 16.00 - Saturn Wrocław, pl. Grunwaldzki 22
  5. 21.10 g. 18.00 - Media Markt Gdańsk, ul. Złota Karczma 26
  6. 23.10 g. 16.00 - Media Markt Olsztyn, ul. Gen. Sikorskiego 2

Będzie można obadać singla i wygrać wojenne gadżety! ;)

Edytowane przez ako

Opublikowano

Chyba sobie daruję już betę. Totalnie w(pipi)ia mnie ten system losowego zabijania. Może gdyby nie było killcama i nie wiedziałbym, że kolo w którego wpakowałem pół magazynka hasa sobie wesoło ze 100% to bym się tak nie unosił, no ale jednak killcam jest i właśnie takie głupoty pokazuje.

Jeszcze 3 tygodnie :)

Opublikowano

U mnie podobnie , masa bugów i fakt że mapa jest już tak ogarnięta przez wszelkiej maści kamperów (a w mniejszym stopniu widok Caspian i to że trzeba było wrócić do tej cholernej rynny w Paryżu) sprawia że ciężko czerpać przyjemność hasania inżynierem i zbierania batów od ludzi-krzaków . Dziś np. zabił mnie "władca murów" , koleś siedział dosłownie w ścianie i był wykręcony jak dziewczę w Egzorcyście na dodatek miał pistolet wycelowany w górę , na kill-camie wyglądało to po prostu masakrycznie heh .

Opublikowano

mnie najbardziej cieszy jak przeciwnik zabija mnie przez ściane/murek/skałe ;p

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!

Edytowane przez Mordechay

Opublikowano

@Morde, dałbym Ci plusa za ten filmik ale wyprztykałem wszystkie na dzisiaj w temacie z cyckami :/

Bjąąąąąąą, bjąąąąąąąa xD

Nawet jest wstrząs i dźwięk jak przekracza barierę dźwięku :D

Opublikowano

Wszyscy kojarzymy officialny tekst DICE na temat custom dog tagów? Że w becie nie działają, nie?

dogtagsb.th.jpg

Taaaa.....

Dorzucam jeszcze bonus - UAV latający i brzęczący nad głowa jak stado ogromnych pszczół!

bf32011100600135708.th.jpg

bf32011100600144097.th.jpg

Nawet nie wiedziałem, że to coś jest dostępne w becie prawdę mówiąc O.o

Opublikowano

Multiplayer to taki specyficzny tryb, gdzie na pozor jedna blahostka moze zdecydowac o kupnie gry lub nie. Ja nie przeboleje faktu jak nie zmniejsza dmg broni na konsoli o 20%. :whistling:

Flashlight VS Slonce :D

Gralem jakies 8 godz w PC bete u kumpla, i slyszac jak na maksa jest zabugowana, to chcialbym dam wam bete PS3 na co najmniej pol godziny. Alez byscie sie zalamali- tam znajduja sie wszytskie mozliwe bug'i jakie moze posiadac gra video/komputerowa. PC beta to bezbledny kod, przy tym co mozna zobaczyc na maszynce Sony. Ale mimo wszystko, kupuje na PS3. :rolleyes:

Edytowane przez walek

Opublikowano
Ja nie przeboleje faktu jak nie zmniejsza dmg broni na konsoli o 20%. :whistling:

Eeeee, możesz uzasadnić swoją myśl? Bo nie bardzo wiem skąd powyższy wniosek.

Opublikowano

Proste, nie lubie stylu zobacz i zabij. Lubie jak moja precyzja jest wynagradzana, zwlaszcza w pojedynku 1vs1. Typ pierwszy mnie zobaczyl, wali mi po nogach, ja w ulamek sekundy namierzam celownikiem w glowke, i bach! Frag jest moj! :)

Opublikowano

Czekaj, bo nie bardzo rozumiem.

Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD

DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak go poprawią to będzie za(pipi)iście. Jak nie, to trzeba będzie jeździć czołgami ;)

Opublikowano

Stonka, a co za problem walic heady na konsoli? Naprawde...

Wez ty poogladaj jakies Halo montage chociazby na youtube i zobaczysz, ze da rade walic szybkie heady.

Padem da rade grac w FPSy bez problemow.