Opublikowano 27 września 201014 l Ja na pewno kupuję, choćby dla samego pogrania Jordanem i spółką Przeczytałem, że jednym z obdlokowywanych trybów jest "MJ: Creating a Legend", gdzie staniemy sie MJ'em w jego rookie season - jesli to oznaczaloby odwzorowanie calej NBA z tamtych czasów to normalnie :o Edytowane 27 września 201014 l przez Bartg
Opublikowano 28 września 201014 l Michael Jordan - Opus Trailer: http://www.gametrailers.com/video/michael-jordan-nba-2k11/705302
Opublikowano 28 września 201014 l Ja na pewno kupuję, choćby dla samego pogrania Jordanem i spółką Przeczytałem, że jednym z obdlokowywanych trybów jest "MJ: Creating a Legend", gdzie staniemy sie MJ'em w jego rookie season - jesli to oznaczaloby odwzorowanie calej NBA z tamtych czasów to normalnie :o Całęj to chyba nie, ale głównych rywali takich jak Isah Thoms, Drexler, Ewing, Barkley nice
Opublikowano 28 września 201014 l Na razie znalazłem tylko jedną wadę gameplayu - obręcz. Czasami piłka odbija się od niej zdecydowanie za mocno i przez to nawet połowa layupow lubi sobie nie wpasc Momentami jest to wkurzajace - idzie sobie idealne layup o tablice, ale pilka zahacza minimalnie o obrecz, a ta oddaje jakby byla z kauczuku No i nadal dzwiek pilki uderzajacej w obrecz jest dosc dziwny, a na pewno nie do konca realistyczny. Haha Nba Elite musiało być strasznym crapem, bo EA zdecydowała sie przeniesc premiere na przyszly rok (!!) LOL ! Kolejny trailer http://www.youtube.com/watch?v=_AAX2YOBPnQ E kariera Jordanem to po prostu tryb my player, tylko startujemy MJ'em we wspolczesnej Nba Edytowane 28 września 201014 l przez Bartg
Opublikowano 28 września 201014 l Nie zauważyłem Pocisnalem troche w My PLayer, dostałem sie do skladu Timberwolves na koniec ławki ( szfak najgorsza druzyna w lidze ) i jest fajnie, chlopek ma cienkie statsy, wiec ma problemy z konczeniem podstawowych akcji pod koszem, a nie jak w 2K10, gdzie nie bylo problemu rzucac po 50-60% z gry od poczatku. Na razie mam z gry 32% ( Silny skrzydlowy ), z wolnych lepiej bo 80% ( wzialem animacje Amar'e, bo latwo wyczuc ), 5 zbiórek i blok w 15 minut/mecz
Opublikowano 29 września 201014 l A skąd już masz ? ja dziś wziąłem preordera z 4 konsole. Fajne jest to, że z powodu tych MJ greatest moment bankowo nie sprzedam tej części przed NBA 2k12 (wcześniej zawsze tak robiłem)
Opublikowano 29 września 201014 l Sciagnalem triala Demo co roku jest na tyle beznadziejne, ze nie kupilbym gry tylko po demie i reckach, nie po bugach w poprzedniej edycji.
Opublikowano 29 września 201014 l Jak już po necie hula "trail" to może już są jakieś dobre slidersy na kwartę 8 min ?
Opublikowano 30 września 201014 l A skąd już masz ? ja dziś wziąłem preordera z 4 konsole. Fajne jest to, że z powodu tych MJ greatest moment bankowo nie sprzedam tej części przed NBA 2k12 (wcześniej zawsze tak robiłem) U mnie w mieście też nigdzie nie można znaleźć. No nic trzeba poczekać
Opublikowano 30 września 201014 l Sprite bo jeszcze premiery nie było, więc nie wysilaj się, bo pewno nie znajdziesz. Po premierze też możesz mieć kłopoty, chyba, że masz jakiś sklep z grami w mieście, bo molochy często pomijają NBA 2k11 kosztem produkcji od EA.
Opublikowano 30 września 201014 l Sprite bo jeszcze premiery nie było, więc nie wysilaj się, bo pewno nie znajdziesz. Po premierze też możesz mieć kłopoty, chyba, że masz jakiś sklep z grami w mieście, bo molochy często pomijają NBA 2k11 kosztem produkcji od EA. A no racja. Premiera przecież dopiero 5 października. Uff a już się bałem
Opublikowano 30 września 201014 l Hmm mam ciekawego "buga", dziwna sprawa - w My Player, gdy moj chlopek ma rzucac wolnego wylacza mi sie pad za kazdym razem, i to nie raz, a np 10 razy O_____o W kazdej innej grze, ba w kazdej innej sytuacji w 2k11 dziala normalnie.
Opublikowano 30 września 201014 l Mi kiedyś w 2k10 pada przy wolnych wyłączało jak były baterie na wyczerpaniu, bo się wibracje włączały czy coś takiego. Może to to ?
Opublikowano 30 września 201014 l Hmm no moze, tylko ze baterie na 3 kreski Czekam az naladuja sie akumulatorki i sprawdze.
Opublikowano 30 września 201014 l Aha no to dzięki za tipa, w sumie najpierw było normalnie, po paru godzinach gry się tak zaczęło, dziwne, bo baterie spokojnie pociagnęłyby z 10 godzin jak nic :|
Opublikowano 30 września 201014 l Dodam jeszcze, że jak wyłączyłem wibracje to wszystko okej już było.
Opublikowano 30 września 201014 l Kolejny trailer: http://www.gametrailers.com/video/enhanced-broadcast-nba-2k11/705482
Opublikowano 1 października 201014 l Ale sypią tymi trailerami http://www.gametrailers.com/video/what-if-nba-2k11/705537
Opublikowano 3 października 201014 l W sieci pojawiła się pierwsza recenzja. IGN zrecenzował tegoroczną edycja na 9.5/10. Czyżby szykował nam się najlepszy wirtualny basket? Już nie mogę się doczekać piątku! Recenzja
Opublikowano 3 października 201014 l W sieci pojawiła się pierwsza recenzja. IGN zrecenzował tegoroczną edycja na 9.5/10. Czyżby szykował nam się najlepszy wirtualny basket? Już nie mogę się doczekać piątku! Recenzja Woow nieźle Teraz to już tylko czekać na resztę ocen.
Opublikowano 4 października 201014 l Recenzenta nazwał ją nie tyle najlepszą koszykówką w historii gier, ale najlepszą grą sportową EVER