Jump to content

Jak się ubrać?

Featured Replies

Posted

macie czasami taki dylemat? schemat taki:

okazja:

wymagania:

uwagi:

to ja zacznę:

okazja: urodzinowe garden party u dość zamożnego kolegi, którego znam tak sobie, ze dwa razy byłem u niego w jego wielkim domu na takich niezobowiązujących imprezach z koleżanką mam iść

wymagania: niby "garniak"

uwagi: no i co ku.rwa zarzucę garnitur z matury i swoje chu.jowe buty, a oni tam będą sączyć drogie alkohole za 100zł? chyba nie idę :(

dobra idę po zakupy jak wrócę to mają rady tu być

Edited by Walter_Cronkite

• Replies 137
  • Views 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• No włacha, też miałem pytać. Co tam Walter? Olała Cie czy ubrałeś się jak do gry w polo i poszedłeś?

Nie znam etykiety, sawuar wiwru i bon tonu, ale na garden party w garniaku to chyba przesada. Założ dół od gajeru, koszulę, idź wtop się w tłum, napij się za darmo i naszczaj tym bogaczom do zupy <tyler durden>

Napisałes "kolegi" wiec ddomyslam sie ze rowiesnik. W graniaku po maturze xD? Nie. Ubrałbym elegancką koszule i jeansy, do tego buty jakies bardziej wieczorowe. No nie wiem co w szafie masz conie

• Author

kolega jest starszy o trzy lata. nie wiem dlaczego tak konsekwentnie lekceważycie pole "wymagania". nie rozumiecie tego słowa?

No (pipi), żes "niby" napisał i garniak w cudzysłowu wiec o co kamon?

przebierz sie za batmana

Edited by gekon

Nie idź w ogóle, bo jesteś wieśniakiem i tylko sobie wstydu narobisz. Poważnie piszę.

Właśnie;/

Za to nie lubie biedoty <_<

Może to o królowej brytyjskiej ta dżampra, że takie wymagania. W takim razie załóż frak i koniecznie cylinder :potter:

• Author

dzięki aj dżejms. oszczędziłeś mi wstydu do końca życia. temat do zamknięcia. albo nie. idę zaraz na fajka na balkon: obecnie mam na sobie beżowe skary, klapki, krótkie bojówki khaki i szeroki t-shirt (o parę numerów za duży). jak się ubrać?

dzięki aj dżejms. oszczędziłeś mi wstydu do końca życia. temat do zamknięcia. albo nie. idę zaraz na fajka na balkon: obecnie mam na sobie beżowe skary, klapki, krótkie bojówki khaki i szeroki t-shirt (o parę numerów za duży). jak się ubrać?

a na balkonie jaki stroj wymagany ?;]

teka ty palisz?

• Author

psyko ty pijesz?

No wlasnie juz nie pale praktycznie i nie pije

:(

• Author

nie wiesz co tracisz

W tej dziedzinie osiagnalem juz wszytsko, dlatego zrezygnowalem.

Ja na imprezy ubieralem statsze bluzy, bo szkoda bylo zarzygac cos nowego :potter:

• Author

ale jaki to ma związek z moimi problemami w co się ubrać? wypad xD

Nie ubueraj dobrej koszuli, bo szkoda ja zniszczyc wymiocinami.

do tego obowiazkowo perfumy versacze

Napisałes "kolegi" wiec ddomyslam sie ze rowiesnik. W graniaku po maturze xD? Nie. Ubrałbym elegancką koszule i jeansy, do tego buty jakies bardziej wieczorowe. No nie wiem co w szafie masz conie

this

• Author

mów do słupa, a słup jak du,pa. nie mogę z was. normalni ludzie powiedzieliby prosto z mostu idź sobie kup dobry garniak w vistuli czy u innego armaniego, ale nie o dżinsach i koszuli do usranej śmierci będą jęczeć :/

Poza tym, camon, widziałem Cie w "pokaz swoja twarz". Nikt nie bedzie patrzył na ubior

Otwieram drugą stronę.

Edit: A nie, jednak nie. Idź do szmatolandu i wybierz jakąś marynarkę ładną, do tego gustowne dżinsy i jakieś normalne buty (nie trampki/dunki/adidasy/(pipi)wieco) i będzie kewl.

Że też takie rzeczy trzeba tłumaczyć - wydawać by się mogło - ogarniętemu w miarę człowiekowi. :/

Edited by Pan Pieczarka

Marynarka po uj,

elegancka koszula, dwa ostatnie guziki rozpięte. Jak nie jestes spaślakiem to wciagnij w spodnie, jak jestes to opusc na spodnie. Tylko jom (pipi) wyprasuj!

Edited by gekon