Opublikowano 23 czerwca 201113 l Autor To pokaz swoja astre a nie inne bo zaplatalas ladnie ;] Jakie masz alusy? Domyslam sie ze srebne. Samochod twoj jest koloru srebnego? Jak srebna fura to kola bym zrobil w czarny mat jezeli chcesz modzic. Zarzuc fotkami.
Opublikowano 23 czerwca 201113 l Kupilem kobiecie. 96 rocznik. 120000 na liczniku. 1,4 silnik na benzynie. Jutro jezdzenie po miescie i zalatwianie papierow. W sumie jak zaplace za wszystko z 6,3 kola wyjdzie. Ale stan blacharki - rewelacja.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l wujek , kupiłeś kobiecinie porzadny samochód . Czerwony , silnik 1.4 , no i VW . Dla kobiety wzór auto
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Ten samochod okolo roku stal i nie jezdzil. Bylem wczoraj na 1 przegladzie i urzedzie celnym. Gosc mowi, ze fura musiala postac z rok bo widac po rdzy pod autem, poza tym wiekszych niuansow brak. Tylko w UC mnie rozwalili, pojawil sie jakis specjalista i tak mi dowalil z wycena auta, ze zaplacilem 123 zl zamiast 60 co wynikalo z wartosci samochodu na umowie. ;[ Dobrze, ze chociaz tlumaczenie znalazlem za 70 zl. A bryczka do smigania po miescie. Wczoraj nawet 100 km/h poszla, hyhyhy. Edytowane 25 czerwca 201113 l przez 2razyjot
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Ciesz się ze nie ma tam motoru powyżej 2 litrów wtedy dopiero można narzekać na akcyzę.
Opublikowano 26 czerwca 201113 l Panowie, po wakacjach chciałbym zamienić mojego Matizka na coś lepszego Przede wszystkim zależy mi na ekonomiczności- samochód musi być w miarę tani w eksploatacji. Przydałyby się też elektryczne szyby i inne bajery, których w moich aktualnym aucie nie ma. Budżet jaki posiadam to jakieś 6 tysięcy. Poradzicie coś?
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Z modow bede chcial pomalowac alusy na czarny blysk (nic wiecej). Na zdjeciu sa oczywiscie 19", a fura biala, a nie srebrna, ale jakis tam obraz daje. Czy zostawic srebrne? Ew. zostawie je na zime i kupie czarne nowe. Moim skromnym zdaniem bardzo źle uczynisz, ale to jest twoja decyzja. Nie ma nic gorszego aniżeli czarne felgi aluminiowe na samochodzie każdego koloru nadwozia - białego, czerwonego, srebrnego, a już o zgrozo czarnego.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Nie zgadzam się kompletnie z tym. Według mnie czarne felgi wyglądają bardzo dobrze przy praktycznie każdym kolorze nadwozia.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Nie zgadzam się kompletnie z tym. Według mnie czarne felgi wyglądają bardzo dobrze przy praktycznie każdym kolorze nadwozia. Na szczescie nie masz racji.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Ja też uważam, że czarne fele pasują np. do czarnego lakieru, srebrnego, białego, tylko, że nie do każdego auta.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l No jasne, że nie do każdego, w niektórych samochodach to czego byś nie zrobił to będzie crap, ale mówimy tutaj o konkretnej Astrze. Ale według Was np. To według Was źle wygląda? Edytowane 28 czerwca 201113 l przez Szejdj
Opublikowano 29 czerwca 201113 l IMO czarne fele zlewają sie z oponą i wygląda to niewyjściowo. Dodam, że niedawno malowaliśmy felgi dla znajomego mieszkającego w niemczech i zażyczył sobie aby jego felgi były w czarnym macie oraz o fakturze papieru ściernego. Ciekawe kiedy do nas przyjdzie taka moda.
Opublikowano 29 czerwca 201113 l kiedys spotkalem auto w kolorze czarny mat. Wszelkie metaliki perly i inne moga sie schowac.
Opublikowano 29 czerwca 201113 l kiedys spotkalem auto w kolorze czarny mat. Wszelkie metaliki perly i inne moga sie schowac. Raczej!!!!!!!!! :potter: Takie np Audi A5 Bandit! :potter: piekne jest, widzialem je pare razy na zywo
Opublikowano 30 czerwca 201113 l matowy lakier wygrywa. Samochód wygląda jak b-117. Sam widziałem passata i lexusa w czarnym macie. Lexus miał dokładnie wszystko zrobione na czarny mat. Wyglądało to obłędnie.