Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 57,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano

Wiem, że orion kręcił jakieś czasy koło 1:38, ale teraz jest w pracy, więc może poczekajmy z podsumowaniem do jutra ;).

Opublikowano

1:37:730 Wybaczcie panowie za spóźnienie ale jechałem ligę f1 i dopiero teraz miałem czas by jakieś kółko wykręcić:sweat:

abudhabi137730.jpg

Jak mógłbym opuścić ostatnią rundę:thumbsup:

Opublikowano

Trochę późno (wcześnie? :potter:), ale jak zobaczyłem że przedłużamy rundę to nie mogłem sobie odpuścić :) Nie wiem czy zaakceptujecie wynik bo nie jest to PB toru, a tylko najlepszy czas jaki wykręciłem lotusem.

f12010game2011062004233.jpg

1:38:267

Opublikowano

Wybaczcie za tak wielką obsuwę, ale 3 zmiana wysysa z człowieka jestestwo i chęć do czegokolwiek.

f12010game2011062015011.jpg

1:40:050

jak robiłem przymiarki na tygodniu byłem w stanie zejść na 1:38:5xx, ale nie mam fotek. Powiem tylko, że chce więcej takich torów w F1. cudo architektoniczne, designerskie i sam layout kapitalny. Cały trzeci sektor jechałem na uślizgach, co zakręt kontra, bo tył ucieka. Kocham lekko nadsterowne auta/bolidy. Moc. Gratuluje wszystkim, fajnie, że dojechaliśmy do mety.

Edytowane przez orion50

Opublikowano
  • Autor

Wyniki:

1. Michał102 - 1:36,953

2. lukaszt_89 - 1:37,730

3. filipppek - 1:38,267

4. maciucha - 1:39,366

5. orion50 - 1:40,050

Gratulacje i wielkie dzięki dla wszystkich, którzy dotrwali do końca :).

Sam żałuję, że nie mogłem wziąć udziału we wszystkich rundach, ale sami wiecie jak to czasem bywa... praca, inne obowiązki, a czasem po prostu brak ochoty na odpalenie konsoli. Jednak w tych kilku rundkach bawiłem się świetnie i bardzo Wam dziękuję za rywalizację na bardzo wysokim poziomie :). Pozdro.

Opublikowano

Michał podpisał pakt z diabłem :) czas po prostu niesamowity. Hmm.. może zorganizujemy ten turniej torów ulicznych co ktoś wspominał (przepraszam, zapomniałem kto :) ) ? Wybierzemy 3 albo 4 uliczne trasy i jazda :) ja pracuje teraz non stop, ale trzeba uzbierać na Gt5 i PS3 :) GT5 Prologue już leży na półce i czeka na konsole ;), którą kupiłem od Stoodia na raty heh :D

Opublikowano

No ja jestem za tym mini turniejem ulicznym tylko trzeba ustalić ile dajemy sobie czasu na to i jakie tory(Australia, Monaco, Valencia, Singapur?) Ja również dziękuje wszystkim za przednią zabawę i liczę, że wraz z F1 2011 powtórzymy to:thumbsup:

Opublikowano

Jeśli chodzi o tory to jestem za trójką: Monaco, Singapur oraz Valencia.

Wyśrubowanie 4 czasów to moim zdaniem lekkie przegięcie ;). Orion dobrze gada z tym McLarenem, jestem za :).

Myślę, że w 2 tygodnie z trzema torami byśmy się wyrobili. Co wy na to?

Opublikowano

Popieram. Te 3 tory to kwintesencja ulicznych torów. Proponuje czas 2 tygodnie i po 2 tygodniach każdy wrzuca po 1 czasie z każdego toru. Zasady jak do tej pory, bolid McLaren Mercedes :) Jak się każdy zgadza to trzeba ustalić start zawodów.

Opublikowano

No ja trochę kółek po Monaco zrobiłem jak na razie 1:11:8xx ale będę chciał zejść do 1:11:2-3 zobaczymy czy się uda.

Opublikowano

Orion spokojnie na padzie da się zrobić 1:12:6xx wiem bo tyle zrobiłem jak jeździliśmy Monaco:thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

Jak będę miał czas na opanowanie trzech torów, to też wezmę udział w Waszej zabawie :). Wczoraj miałem dość luźny dzień i pośmigałem po Monaco... nigdy wcześniej nie grzałem po tym torze w "turniejowym" tempie, więc praktycznie uczyłem się jazdy po nim od nowa :D. Zrobiłem blisko 100 kółek i póki co w porównaniu do Waszych rezultatów z turniejowej rundy tragedia - 1:13,7xx. Wydaje mi się, że jadę na absolutnym limicie, a jednak czas mam taki słabiutki :(.

@Łukasz, na jakim grasz setupie ? Twój czas (1:11:8xx) jest fenomenalny :thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

Jakiś tygrys... sam nie wiem jaki, ale fajny :D. Szkoda, że forum nie przyjmuje obrazków 100x100, bo byłby dodatkowo fajnie animowany ;).

2yyqgs5.jpg

Edit: Kolega mnie właśnie uświadomił, że nie ma tygrysów w cętki, są ino pasiate, więc to jakiś inny kocur xD

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udało mi się uzyskać najlepszy czas na nich, (obecny mój rekord to 1:11:339) Moim celem to właśnie poprawa tego rekordu, czy się uda zobaczymy:thumbsup:

Oto one:

AerodynamicsFront Wing Angle: 1

Rear Wing Angle: 3

BrakingBalance: F 50% - R 50%

Pressure: High

Brake Size: Small

BalanceBallast Distribution: F 60% - R 40%

Front Anti-roll Bar: 9

Rear Anti-roll Bar: 9

SuspensionFront Ride Height: 1

Rear Ride Height: 1

Front Spring Stiffness: 9