Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 57,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano

Hmm... Z tego co patrzalem to lukasz też nie miał żadnych czasów zrobione :(. Czyżbym wygrał :potter: ?

Może przesuniemy o pare dni termin w takim razie...

Opublikowano

U mnie panowie sprawa przedstawia się tak. Zrobiłem czas jedynie na valenci (1:36:1xx ) bodajże, na singapur nie miałem już czasu. Zdjęcia jednak teraz nie mogę wrzucić bo kumplowi pożyczyłem aparat, a czasu już na singapurze niestety nie zrobię bo sprzedałem z bólem grę bo potrzebna mi była kasa.

Opublikowano
  • Autor

No i rozpetala sie burza w kwestii nowych przepisow dotyczacych "dmuchanych dyfuzorow".

Jak wiemy od dzisiaj mial wejsc przepis ze ilosc gazow wydobywajacych sie z wydechu podczas jazdy z zamknieta przepustnica nie moze przekraczac 10% (w porownaniu do maksymalnych obrotow).

Horner z zespolem zaczeli protestowac i dzisiaj FIA co chwile zmienia szczegoly dotyczace tego przepisu...doszlo do tego ze rozne silniki maja dopuszczona inna ilosc spalin :D

Edit. Sorka...zly temat. Prosze o przeniesienie :blush:

Haha... już myślałem, że posądziłeś kogoś, że zrobił jakiś nielegalny czas na "dmuchanych dyfuzorach" :teehee: :teehee: :teehee:

PRZENIESIONE :) - orion

Edytowane przez orion50

Opublikowano
  • Autor

Chętnie bym zagrał, ale czekam na WSP i na chwilę obecną nie mam do czego przykręcić kierownicy (stary stół porąbałem i wyrzuciłem :teehee: )

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Jakbym posiadał jeszcze f1 to z chęcią bym zagrał. Panowie jeśli ktoś jest chętny by pograć w ligę na ps3 to zapraszam serdecznie na Tą Stronkę W raz z f1 2011 rusza 3 sezon:thumbsup:

Opublikowano

Ja jak kupię PS3 i porządną kierownicę, to pogram (oczywiście w F12011). :)

Opublikowano

Pograłbym ligi, ale za słaby chyba jestem i trochę się boje ;/

Widzę Orion żarty Ci się trzymają :biggrin: Ty słaby? wątpię. Prawdopodobnie będzie mała składka(jakieś 20zł) co by na nagrody jakieś było więc warto się zapisać, bo chyba to lepsze niż gra z osobami co myślą tylko o tym jak Ci bolid rozpieprzyć.