Jump to content

Full Manual - Lista skillowych graczy FIFA 11

MacGyver_PL

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Większość graczy w Polsce i na świecie myśli że są dobrzy w Fife bo grają na asyscie. Ale to w dużej mierze to konsola decyduje za nich czy podanie dochodzi do celu i czy strzał ląduje w okienku bramki.

Temat ten poświecony jest graczom którzy lubią mieć sprawy w swoich rękach i cenią umiejętności. Granie na manualu w nowej odsłonie daje jeszcze wiecej możliwości i swobody niż w poprzednich częsciach.

Trening czyni mistrza i jak napisał Koso w recenzji - "Gdy już komuś się uda, osiąga fifowe zen i czyni cuda dla innych niedostępne..."

Dlatego proszę o wpisywanie się tu graczy chcących poćwiczyć/zmierzyć się na manualu. Ewentualnie na częsciowej asyscie gdyż od czegoś trzeba zacząć :)

Nie siedzmy bezczynnie ! Pokażmy że można inaczej ! Pokażmy że mamy charakter !

Gracze na manualu...ŁĄCZCIE SIĘ !

Pozdrawiam

MacGyver

EDIT:

PSNID --> MacGyver_PL

GG --> 2992354

Ktoś chce zagrać niech pisze ! ;)

Edited by MacGyver_PL
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dopiszę się jako chętny do nauki, bo dopiero zaczynam zabawę z FIFĄ w ogóle (mam za sobą może ze 30 meczów w 10tkę i jakiś tryliard meczów w serii ISS/PES, jeśli to cokolwiek znaczy), ale bez sr.ania po agreście i od razu lecę z manualem. Co prawda na tę chwilę potrafię wykonać dwa celne podania, ale jest co raz lepiej ;)

Jakby ktoś chciał mi pokazać jak się gra, albo prezentuje podobny poziom to zapraszam:

PSN: MathiuPL

GG: 1179834 (niewidoczny non stop)

No i zaznaczam, że gram tylko i wyłącznie Milanem.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Możecie mieć na sumieniu kolejnego napaleńca na manuala... Rozegrałem 100 spotkań online i stwierdziłem, że nie będę z no-life'ami wybierającymi ciągle Real, Barce i Klasyczną XI więcej grał... Przerzuciłem się na ręczne sterowanie i podjarałem się od razu. Dostaję po 1:4 a nie czuję rozgoryczenia po grze, jak to często bywało po sterowaniu z asystą. Ludzie! Odpalcie sobie jeden mecz i przekonacie się, że zupełnie nie znaliście tej gry.

PS. Zauważyłem że wszyscy gracie na PS3. Ja mam x-a jest ktoś chętny do poćwiczenia?