MacGyver_PL 0 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 (edited) Witam wszystkich. Większość graczy w Polsce i na świecie myśli że są dobrzy w Fife bo grają na asyscie. Ale to w dużej mierze to konsola decyduje za nich czy podanie dochodzi do celu i czy strzał ląduje w okienku bramki. Temat ten poświecony jest graczom którzy lubią mieć sprawy w swoich rękach i cenią umiejętności. Granie na manualu w nowej odsłonie daje jeszcze wiecej możliwości i swobody niż w poprzednich częsciach. Trening czyni mistrza i jak napisał Koso w recenzji - "Gdy już komuś się uda, osiąga fifowe zen i czyni cuda dla innych niedostępne..." Dlatego proszę o wpisywanie się tu graczy chcących poćwiczyć/zmierzyć się na manualu. Ewentualnie na częsciowej asyscie gdyż od czegoś trzeba zacząć Nie siedzmy bezczynnie ! Pokażmy że można inaczej ! Pokażmy że mamy charakter ! Gracze na manualu...ŁĄCZCIE SIĘ ! Pozdrawiam MacGyver EDIT: PSNID --> MacGyver_PL GG --> 2992354 Ktoś chce zagrać niech pisze ! Edited September 30, 2010 by MacGyver_PL Quote Link to comment
Wallerot 5 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Ja się tam chętnie wpiszę. PSN : Wallerot_PL GG: 8686855 Quote Link to comment
Mathiu 180 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Dopiszę się jako chętny do nauki, bo dopiero zaczynam zabawę z FIFĄ w ogóle (mam za sobą może ze 30 meczów w 10tkę i jakiś tryliard meczów w serii ISS/PES, jeśli to cokolwiek znaczy), ale bez sr.ania po agreście i od razu lecę z manualem. Co prawda na tę chwilę potrafię wykonać dwa celne podania, ale jest co raz lepiej Jakby ktoś chciał mi pokazać jak się gra, albo prezentuje podobny poziom to zapraszam: PSN: MathiuPL GG: 1179834 (niewidoczny non stop) No i zaznaczam, że gram tylko i wyłącznie Milanem. Quote Link to comment
Blaise 3602 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Blazej10_PL GG: 13438901 Nie wiem czy forma z manuala taka jak w FIFIE 10, ale chętnie zagram, proszę o kontakt. Quote Link to comment
Figlarz 1272 Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 To i ja się piszę, choć dopiero się uczę. PSN ID : Figlarz gg : 7704895 nr buta : 45 Quote Link to comment
Guest Kazuma Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 ID: Kaz_POL GG:2619899 Gram zazwyczaj w weekendowe wieczory. Quote Link to comment
damianoo666 1 Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 PSNID --> TW-Damian GG --> 5509185 Quote Link to comment
Saunter 3 Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 PSN id: SaunterPL brak GG, piszcie wiadomości na PS3, chętnie ogram manuala. Quote Link to comment
danonxPL 3 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Możecie mieć na sumieniu kolejnego napaleńca na manuala... Rozegrałem 100 spotkań online i stwierdziłem, że nie będę z no-life'ami wybierającymi ciągle Real, Barce i Klasyczną XI więcej grał... Przerzuciłem się na ręczne sterowanie i podjarałem się od razu. Dostaję po 1:4 a nie czuję rozgoryczenia po grze, jak to często bywało po sterowaniu z asystą. Ludzie! Odpalcie sobie jeden mecz i przekonacie się, że zupełnie nie znaliście tej gry. PS. Zauważyłem że wszyscy gracie na PS3. Ja mam x-a jest ktoś chętny do poćwiczenia? Quote Link to comment
Recommended Posts