Opublikowano 19 października 201014 l No to się napracowali, wrzucając PAL-owe okładki z poprzedniej generacji.
Opublikowano 19 października 201014 l Autor Nom beznadzieja okładka wygląda jak pirat z bazarku. Edytowane 19 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 20 października 201014 l Juz myślałem że te białe paski będą na okładce. Przy GoW Col też jakoś nie poszaleli z okładką, wrzucając arty z PS2.
Opublikowano 20 października 201014 l Naprawde ciezko mi uwierzyc w to ze kogokolwiek obchodzi okladka, ktorej i tak nie widac gdy pudelko stoi grzbietem na polce ;] Polacy znajda powod do bycia maruda wszedzie i zawsze :o
Opublikowano 20 października 201014 l Nie no lepiej przyjmować wszystko bez jakichś przemyśleń i własnego zdania. Akurat ta okładka to padaka.
Opublikowano 20 października 201014 l Skad wyciagnales taki wniosek ze lepiej wszystko przyjmowac bez przemyslen? To sa twoje zalozenia. Moj post byl na bazie obserwacji tego co zostalo napisane a nie zalozone. W te czy wewte okladka nie ma zadnego wplywu na doznania plynace z gry, wobec czego takie puste gadanie jest glupie. Nie mniej glupie jest moje pisanie o tym co robicie, ale raz na jakis czas trzeba ludziom przypomniec ze czytanie takich rzeczy jest dalekie od bycia ciekawym.
Opublikowano 20 października 201014 l Dla niektórych okładka jest ważna i wcale się temu nie dziwię. Dla niektórych jest ważne, dla niektórych nie... Edytowane 20 października 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 20 października 201014 l Oj coś czuję że Ubi da DU%$ z tą konwersją, widać że idą na łatwiznę i grafa z pierwszych screenów nie będzie mocno się różnić od ostatecznej wersji ( czyli będzie beznadziejna), miałem kupić ją od razu ale chyba poczekam do recenzji.
Opublikowano 11 listopada 201014 l Słabo to odświeżyli i serio, wygląda to gorzej niż na kompie. Mam wrażenie, że wzięli wersję na PS2 (najbrzydszą) i po prostu wrzucili tylko wyższą rozdzielczość. Jestem fanem POPa i skończyłem wszystkie części, ale w życiu nie dam im na tym zarobić, bo po prostu nie warto.
Opublikowano 11 listopada 201014 l A w PE pisali o nowych teksturach Chętnie dokończyłbym przygody księcia (przeszedłem tylko SoT), ale chyba podziękuje.
Opublikowano 11 listopada 201014 l Wystarczy dla porównania odpalić grę na PS2 i od razu widać, że tutaj nie ma żadnej różnicy poza rozdzielczością.
Opublikowano 11 listopada 201014 l Ja tam sobie chętnie stuknę dla trofeów, ale kupować nie zamierzam (chyba, że mi wymienią z wersją na PS2 w tym mega ch*m pudełku ). Edytowane 11 listopada 201014 l przez Berion
Opublikowano 11 listopada 201014 l Ja być może się skuszę bo nie grałem w to na PS2, ale na pewno nie na premierę, tylko jak stanieje. Nie tak wygląda odświeżenie w HD. Mogli zrobić więcej i pewnie sami o tym wiedzą. Edytowane 11 listopada 201014 l przez Gość
Opublikowano 12 listopada 201014 l Właśnie tak wyglądają porty. Nikt nie mówił, że będzie to remake. Wyjątkiem będzie chyba Oddworld-SW bo tam chociaż kilka modeli podbili...
Opublikowano 16 listopada 201014 l Autor W US i A odświeżona trylogia PoP-a wychodzi na psstore. Każda część z osobna dzisiaj/jutro już Piaski Czasu reszta chyba w grudniu. Kurde mogliby u nas też wydać w psn można byłoby się złożyć i wtedy opłacałoby się kupić te "rimejki".
Opublikowano 16 listopada 201014 l No taka opcja byłaby ok. Ubisoft leci w chuja, to i z nimi trzeba pogrywać podobnie. Bo to śmieszne, że chcą sprzedać gry 3 razy drożej niż można spokojnie wyrwać.
Opublikowano 17 listopada 201014 l A kto powiedział, że nie będzie na EU PSN ? http://blog.eu.playstation.com/2010/11/17/heads-up-game-store-update-17th-november-2010/ Dzisiaj ląduje Prince of Persia: Sands of Time za 14.99€, czyli zapewne jakieś 55 złotych u nas.
Opublikowano 17 listopada 201014 l Już jest Prince of Persia: Sands of Time na polskim PSS i nawet cenę dobrze obstawiłeś - 55zł
Opublikowano 17 listopada 201014 l 55zł? No to na allegro spokojnie można znaleźć ponad 3 razy taniej. No chyba, że ktoś bez trofeów żyć nie może.
Opublikowano 18 lutego 201114 l Pożyczyłem i oczywiście zawiodłem się. Te porty są zrobione byleby były. Obiekty stare, tekstury też, w real time 720p - ok jakoś to wygląda, ale bitmapy też są stare a do tego rozciągnięte na 16:9... Wygląda to makabrycznie. FMV zamiast wyrenderować na nowo to wzięli stare i oczywiście efekt również jest cienki (rozmazane i rozciągnięte do 16:9). Jak mówiłem, dla pucharków gram, a które też przegięli (WW/T2T bez straty życia, granie dłużej niż 10h... bleh). Do tego doszły nowe bugi. Na 100% zrobią to samo z "zielonooką".
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Yhyyym... kupiłem z PSS trzy części. Odpalam Sands of Time, a tam już na początku po walce z czterema gościami na raz i zeskoczeniu z rozwalonego jakby mostu, wchodzę do drzwi i dupa. Gra się zacina i trzeba robić reset. Miał ktoś tak? Ściągnąć i zainstalować jeszcze raz czy jak?
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Nie wiem, bo nie grałem w to na PS3, ale kiedyś jak przechodziłem każdą część, nie miałem żadnych zwiech ani bugów. Nigdy. A podobno Warrior Within miał w pewnym momencie krytyczny błąd, gdzie trzeba było zaczynać od początku. Tą część skończyłem 2 razy i problemów też nie uświadczyłem żadnych. Zainstaluj w takim razie jeszcze raz.
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Ten błąd o którym piszesz miał miejsce tylko w betach WW, czyli był niespodzianką dla piratów. @schab0795 Za każdym razem? Mnie się nic takiego nie przytrafiło, za to są inne równie krytyczne błędy. Niech się Ubisoft wypcha.