Voytec 2760 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Brąz: Technical Difficulties Complete Spain Sequence 1 Battle Wounds Complete DNA Sequence 1 Sanctuary! Sanctuary! Complete Present Sequence 1 Requiescat In Pace Complete Spain Sequence 4 Perfect Recall Get a Sequence to 100% Memory Synchronization Déjà vu Replay a Memory Undertaker 2.0 Complete LGS 1 [Catacombs] Golden Boy Complete LGS 2 [Trajan Bath] Bang! Destroy the Machine Gun Splash! Destroy the Naval Cannon Boom! Destroy the Bomber Kaboom! Destroy the Tank Home Improvement Upgrade 5 buildings in the Antique district Tower Offense Kill All the Borgia Leaders Show Off Complete 10 Faction Creed Challenges Perfectionist Get 3 Gold Medals in VR Missions Brotherhood Recruit 3 Assassins Welcome to the Brotherhood Have a Trainee reach the Rank of Assassin Capture the Flag Remove All Borgia Flags in Rome In Memoriam Collect All Feathers Dust to Dust Find 1 Artifact in the Present Serial Killer Perform a 10 combo-kill streak Spring Cleaning Kill a guard with a Broom. Your Wish is Granted Throw Money in a Well Fly Like an Eagle Jump with the Parachute from the Top of the Castel San Angelo The Gloves Come Off Win the highest bet at the Fight Club Mailer Daemon Access your Email in the Present Synchronization Established Complete an entire Multiplayer Session with at least one kill Needle in a Haystack Kill your target while being hidden in a Haystack Strong Closer Take the lead 10 seconds before the end of the session and win the game Fast Learner Kill your target and escape your assassin in less than 10 seconds Role Model Get all the COOP Bonuses in one session Overachiever Get a 750 Point Kill or more Abstergo Employee of the Month Get Every Bonus at Least Once Ahead of the Curve Perform a Double or a Triple Escape Srebro: Rome in Ruins Complete DNA Sequence 2 Fixer-Upper Complete DNA Sequence 3 Prin(pipi)essa in Another Castello Complete DNA Sequence 4 Fundraiser Complete DNA Sequence 5 Forget Paris Complete DNA Sequence 6 Bloody Sunday Complete DNA Sequence 7 Vittoria Agli Assassini Complete DNA Sequence 8 Gladiator Complete LGS 3 [Colosseum] Plumber Complete LGS 4 [Cloaca Maxima] One-Man Wrecking Crew Complete LGS 5 [Lateran Palace] Amen Complete LGS 6 [st. Peter's Basilica] Solve all of Subject 16's Puzzles Job Skills During an Open Conflct, kill your target and escape Download Complete Reach Level 50 Złoto: A Knife to the Heart Complete the Game Platyna: Julius Caeser Get Every Trophy Quote Link to comment
sprite 1768 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Capture the Flag Remove All Borgia Flags in Rome In Memoriam Collect All Feathers Czyli znów będzie dużo zbierania. Oprócz piór z drugiej części doszły jeszcze flagi Quote Link to comment
Voytec 2760 Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 Mnie przeraza 50 level. W tym multi to jednak bedzie mordega. Ale, do rzeczy. Nowy story trailer jest ZA(pipi)ISTY. Po prostu absolutna rewelacja. Jeden z lepszych trailerow AC kiedykolwiek. Naprawde, zakochalem sie w nim. Co za klimat... Quote Link to comment
Haro 78 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Zbieranie badziewia to dla mnie mordega, multi jestem w stanie jeszcze przelknac. Nie rozumiem takiego przeciagania gry na sile, chociaz znajac zycie pociagne ACB do platyny... 1 Quote Link to comment
daras 3 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Zbieranie badziewia to dla mnie mordega Jak w kazdym sandboxie, malo, powiedzialbym, ze jak w kazdej przygodowce Quote Link to comment
rkBrain 28 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Mnie przeraza 50 level. W tym multi to jednak bedzie mordega. Ktoś ci każe grać? Już wcześniej pisałem, że można do mnie podsyłać gry a ja za drobną opłatą pozdobywam te trofea. Quote Link to comment
daras 3 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Tak przegladnalem te trofea i patrze a tam w jednym trzeba sprawdzic meila a w drugim jakis relikt w 2012 roku. Niestety skonczylem juz fabule i nie mam mozliwosci powrotu do animusa wiec chyba je przegapilem? No i pewnie nie obejdzie sie bez ustawki na multi. Quote Link to comment
sprite 1768 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Tak przegladnalem te trofea i patrze a tam w jednym trzeba sprawdzic meila a w drugim jakis relikt w 2012 roku. Niestety skonczylem juz fabule i nie mam mozliwosci powrotu do animusa wiec chyba je przegapilem? Niestety tak. Te trofeum z mailem musiałeś zrobić przed 8 sekwencją. Quote Link to comment
daras 3 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Tak przegladnalem te trofea i patrze a tam w jednym trzeba sprawdzic meila a w drugim jakis relikt w 2012 roku. Niestety skonczylem juz fabule i nie mam mozliwosci powrotu do animusa wiec chyba je przegapilem? Niestety tak. Te trofeum z mailem musiałeś zrobić przed 8 sekwencją. Tak myslalem, ze panowie producenci przygotuja nam trofea "do pominiecia". Na szczescie wystarczy przjsc jeszcze raz prolog, ktory trwa moze godzinke a nie jak w ACII jesli ktos pominal "fly swatter" i chce zdobyc platyne musi grac jeszcze raz kilka godzin Quote Link to comment
daras 3 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Tak przegladnalem te trofea i patrze a tam w jednym trzeba sprawdzic meila a w drugim jakis relikt w 2012 roku. Niestety skonczylem juz fabule i nie mam mozliwosci powrotu do animusa wiec chyba je przegapilem? Jakim cudem ty to zrobiłeś? Na ekranie wyskakuje komunikat kiedy powinieneś wyjść z Animusa. Dla mnie było oczywiste, że wraz z kolejnymi zakończonymi sekwencjami, historia Desmonda również będzie szła do przodu. Za każdym razem kiedy opuszczałem Animusa pojawiały się nowe wiadomości, dialogi, poszlaki. W Monteriggioni jest większa zagadka do rozwiązania, która ma pewnie związek z zakończeniem gry. To samo było w jedynce. Wiele osób dziwiło się skąd się wzięło takie zakończenie. Dla osób, które zaglądały do komputera Lucy i Vidica oraz podsłuchiwały ich rozmowy nie było to żadnym zaskoczeniem. Rozumiem to, że Ubisoft dał w Brotherhood możliwość pominięcia tych etapów. Nie rozumiem natomiast osób, które uważają idee Animusa za totalną bzdurę, totalnie olewają historię Desmonda a nadal grają w ten tytuł. Dobrze ale mowimy tu o trofeach, ktorych dokladnie nie czytalem tylko brnalem do przodu z akcja i akurat je przegapilem. Nie olewalem Animusa, gralem, ale akurat reliktu nie znalazlem bo go NIE SZUKALEM (zreszta to samo z meilem). Ty lepiej napisz co z tymi premiami w multi, bo to wiekszy problem. Quote Link to comment
rkBrain 28 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Dobrze ale mowimy tu o trofeach, ktorych dokladnie nie czytalem tylko brnalem do przodu z akcja i akurat je przegapilem. Nie olewalem Animusa, gralem, ale akurat reliktu nie znalazlem bo go NIE SZUKALEM (zreszta to samo z meilem). Ty lepiej napisz co z tymi premiami w multi, bo to wiekszy problem. Na ekranie pojawia się komunikat tego typu: "Dostałeś maila w 2012 roku wyjdź z Animusa". Dziwi mnie więc, że tego nie zrobiłeś. Tym bardziej, że to pewnie w mailach wyjaśnia się dlaczego wszystko tak się kończy. P.S. Nie skończyłem jeszcze gry ale jakiś "mądry" człowiek napisał już wcześniej zakończenie na forum. A co do tego trofeum to można je zdobyć normalnie bez wydziwiania. Quote Link to comment
daras 3 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Dobrze ale mowimy tu o trofeach, ktorych dokladnie nie czytalem tylko brnalem do przodu z akcja i akurat je przegapilem. Nie olewalem Animusa, gralem, ale akurat reliktu nie znalazlem bo go NIE SZUKALEM (zreszta to samo z meilem). Ty lepiej napisz co z tymi premiami w multi, bo to wiekszy problem. Na ekranie pojawia się komunikat tego typu: "Dostałeś maila w 2012 roku wyjdź z Animusa". Dziwi mnie więc, że tego nie zrobiłeś. Tym bardziej, że to pewnie w mailach wyjaśnia się dlaczego wszystko tak się kończy. P.S. Nie skończyłem jeszcze gry ale jakiś "mądry" człowiek napisał już wcześniej zakończenie na forum. A co do tego trofeum to można je zdobyć normalnie bez wydziwiania. Wlasnie nie pamietam tego momentu, w ktorym wyswietlil sie ten komunikat (czasami wyswietla sie "za duzo" napisow na ekranie naraz, skupilem sie na fabule i... jakos przegapilem ). A jesli chodzi i premie to pytalem czy jest gdzies jakis postep, ktore premie juz zaliczylem a ktore mam do zaliczenia, bo jest tego "troche". Quote Link to comment
daras 3 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Poniewaz nie chce mi wpasc jedno trofeum z AC: Brotherhood ("Orla Cien") a jestem przekonany, ze wszystko robie dobrze (reszta pucharkow wpada normalnie), w zwiazku z tym mam dwa pytania: 1. Czy jesli zreinstaluje gre powinno pomoc? 2. Czy jesli zreinstaluje gre nie strace danych i postepu? (save'a nie bede ruszal) Quote Link to comment
Square 8364 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ad.1 Może pomoże. Nie wiem ile czasu zajmuje to trophy, ale większe szanse będą przy zrobieniu tego na nowym sejwie. Ad.2 Nic nie stracisz. Quote Link to comment
daras 3 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 (edited) Noo man:( na nowym sejwie zajmie to dobre kilka godzin Sorki, ze post pod postem, ale chce zeby temat sie wyroznil. Robie ustawke na trofea za wszystkie premie. Takze, kto chetny zaczepic mnie na PSN. Potrzeba 6 osob i hs bo inaczej nie ma szans. Edited December 16, 2010 by Old_Kyo Quote Link to comment
ZakOnIck 21 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Ja bym się pisał tylko nie wiem jak będzie u mnie z połączeniem Quote Link to comment
daras 3 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 (edited) Chcialbym rowniez, zeby osoby chetne do ustawki mialy minimum 29 lvl. Bedzie wtedy latwiej. Ale i tak nie wiem czy sie uda, te trofea za premie to przegiecie paly (np. premia "olbrzymia roznorodnosc") Edited December 16, 2010 by daras Quote Link to comment
ZakOnIck 21 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 mi brakuje w sumie zabicie z siana, pracownik miesiąca i ten drużynowy. Dzisiaj jeszcze wyśle Ci invite do friendlisty. Masz jeszcze kogoś do tej ustawki? Najlepszy dla mnie termin to jutro od rana do 22 na weekendzie mogę mieć problem Quote Link to comment
daras 3 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Jest platyna (jedyna na "forumie"?). Jest zdecydowanie ciezsza niz ACII a przede wszystkim bardziej czasochlonna ze wzgledu na: - multi, gdzie trzeba pograc minimum drugie tyle co w singla oraz zorganizowac sie na przynajmniej 2 ustawki (dosc problematyczne) - zabugowane trofea (!) z singla; ja i tak mialem szczescie bo trafilem na jedno i musialem przechodzic fabule do 4 sekwencji jeszcze raz na nowym sejwie, ale slyszalem o przypadkach gdzie mieli po 2 zabugowane i to np. za znalezienie wszystkich flag Borgiow (masakra, nie rozumiem jak mozna wydac tak niedopracowana gre). Takze w ankiecie zaznaczylem jako "srednie", bo nie ma nic trudnego ale mozna nazwac jako "problematyczne". Poza tym kazda ocena na kazdym serwisie powinna byc obnizona o jedno oczko ze wzgledu na niedopracowanie tytulu, ale jakos dziwnym trafem nikt o tym nic nie wspominal (PE i N+ tez). Quote Link to comment
Luk248 104 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ja mam pytanie odnośnie trofika za wykonanie 10 zadań dla Gildii. Mam zrobionych 10 i nie wpadło mi. Miał ktoś tak? Quote Link to comment
daras 3 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ja mam pytanie odnośnie trofika za wykonanie 10 zadań dla Gildii. Mam zrobionych 10 i nie wpadło mi. Miał ktoś tak? Zabugowane trophy i tyle, pisalem o tym 2 posty wyzej. Quote Link to comment
gandi77 23 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Czytałem,że miałeś zbugowane trofeum za 4 sekwencje,mi nie wpadło za 5 ale za 6 i 7 wpadło.Na razie jadę dalej do końca.I tutaj moje pytanie:usuwałeś tylko save gdy zaczynałeś od nowa czy również grę?A może zacząłeś nową grę w menu bez usuwania? Pozdrawiam Quote Link to comment
daras 3 Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Czytałem,że miałeś zbugowane trofeum za 4 sekwencje,mi nie wpadło za 5 ale za 6 i 7 wpadło.Na razie jadę dalej do końca.I tutaj moje pytanie:usuwałeś tylko save gdy zaczynałeś od nowa czy również grę?A może zacząłeś nową grę w menu bez usuwania? Pozdrawiam Nic nie usuwalem, zagralem od poczatku na nowym sejwie, na drugim slocie. I nie mialem za sekwencje tylko za trophy "Orla Cien" (trzeba skoczyc ze szczytu Castel St Angelo ze spadochronem). Quote Link to comment
Wredna 2 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Byłby ktoś chętny na ustawkę, żeby zdobyć trofeum za premie kooperacji? Quote Link to comment
Recommended Posts