Opublikowano 26 października 201014 l Od jakiegoś czasu przez głowę przechodzi mi myśl, że w zasadzie to tak do końca nie znam zasad ubierania się. Ogółem wiem, co zakładać żeby nie wyglądać ch.ujowo, ale z drugiej strony nie wiem, co najlepiej do mnie pasuje. Jakie są ogólne zasady ubioru? Poproszę o rady i linki.
Opublikowano 26 października 201014 l na cebulkę w sezonie jesienno/zimowym trzeba będzie się ubierać
Opublikowano 26 października 201014 l Najgorsze co w zyciu widziałem do białe(z założenia) skarpety z dziurą w palcu do czarnych sandałów;/ I niech ktoś mi wytłumaczy jaką logiką kierują się ludzie ubierający czarne skarbety do białych adidasów albo do jasnych jeansów?
Opublikowano 27 października 201014 l Fajna ta stronka, w sam raz dla mnie. Polecają tam swetry za 1000$, spodnie za 750$ czy buty za 1500$. Ktoś chętny na napad na bank?
Opublikowano 27 października 201014 l Zasady dotyczące ubioru? Dobre sobie Wybierasz się na dwór angielski Pieczara? Ubieraj się tak jak Ci pasuje a nie podążaj za innymi<nonkonformista>.
Opublikowano 27 października 201014 l Nikt ci nie mówi, że masz kupić te same ciuchy co oni polecają. Po prostu możesz sprawdzić co do siebie pasuje i jest akurat trendy, dżezi i kul, i poszukać podobnych rzeczy w sieciówkach.
Opublikowano 27 października 201014 l Wiem wiem, rozumiem ideę tej strony, jednak musiałem się do czegoś przyczepić <hejter> Dobra strona, muszę się zagłębić. PS: Nazwa tematu troszkę nie pasuje do pierwszego posta...
Opublikowano 27 października 201014 l I niech ktoś mi wytłumaczy jaką logiką kierują się ludzie ubierający czarne skarbety do białych adidasów albo do jasnych jeansów? Bo może lubią. Rany, czepianie się takich bzdur i to w sumie bezsensownych uznaję za kretyństwo <o>
Opublikowano 27 października 201014 l Autor Weźcie dajcie coś po polsku, bo poważnie chciałbym poznać zasady co z czym nosić i jakie kolory pasują do jakiej postury.
Opublikowano 27 października 201014 l Za dużo wymagasz. Daj swoje zdjęcie bo nigdy nie widziałem i Ci ktoś pomoże.
Opublikowano 27 października 201014 l I niech ktoś mi wytłumaczy jaką logiką kierują się ludzie ubierający czarne skarbety do białych adidasów albo do jasnych jeansów? Bo może lubią. Rany, czepianie się takich bzdur i to w sumie bezsensownych uznaję za kretyństwo <o> kretyństwem jest czepianie się posta w temacie, ktorego sie na dobrą sprawę nie zrozumiało. Czarne skarpety do białych butów to szczytowy brak poczucia dobrego smaku. Przecież to aż razi w oczy. Edytowane 27 października 201014 l przez gekon
Opublikowano 27 października 201014 l Fajna ta stronka, w sam raz dla mnie. Polecają tam swetry za 1000$, spodnie za 750$ czy buty za 1500$. Ktoś chętny na napad na bank? Ja ale preferuje konwój z pieniędzmi.
Opublikowano 28 października 201014 l Weźcie dajcie coś po polsku, bo poważnie chciałbym poznać zasady co z czym nosić i jakie kolory pasują do jakiej postury. Do postury dobierasz krój, kolor do karnacji.
Opublikowano 28 października 201014 l albo poproś gekona o poradę, ale wtedy to od razu na wybieg trafisz
Opublikowano 29 października 201014 l Będziesz odpisywał w każdym temacie na moje posty tylko dlatego, że roznosisz pizze za oceanem, a twoja kobieta jest stara? poza tym nie wiem czemu sie wcinasz tam gdzie cie nie chcą. Jak cie aż tak bardzo zabolało co pisałem w innym temacie to odpisz tam. Tutaj ludzie nie spinają się przez głupoty i nie cierpią na kompleks polaczka w USEj Edytowane 29 października 201014 l przez gekon
Opublikowano 19 listopada 201014 l Kupuję skarpetki w Biedronce, czy jestem gorszym człowiekiem? :confused: