Skocz do zawartości

FIFA 11 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem co się stało ale od 3 dni wszystko się trudniej sprzedaje ;/

• Odpowiedzi 249
  • Wyświetleń 47,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orson
    Gość Orson

Jaka jest kara za ucieczke? Juz wam mówie...     Nie, nie uciekłem wcale, akurat było 0-0 i przeważalem ale serwery pierdo.lneły i mnie akurat wywaliło -ale durnie zaliczyły mi porazke swoja dro

• Ja kupując taniej, sprzedając drożej, zarabiam 60-180k dziennie.   Na początek zacznijcie kupować Kontrakty srebrne do max 350 coins, sprzedawajcie po 450, a złote kupujcie max po 450 coins a po 550

• Nie wiem co się stało ale od 3 dni wszystko się trudniej sprzedaje ;/

Opublikowano

Ja sprzedałem 2 formacje , 2 pozycje i mi zostały 2x 4-3-3 i pozycja Cam>Cm i od wczoraj na razie nic ale mam nadzieję że to przejdzie i się sprzedadzą; )

Opublikowano

Dziś trochę wydałem na 2 zawodników ;/

Są to m.in.

Vidić (89) - 300.000 coins.

Abidal (86) - 185.000 coins.

Mam nadzieje, że nie przepłaciłem i będzie mi się nimi dobrze grało.

Jeszcze tylko 9 zawodników i skład gotowy :D

Tylko kasy na nich nie ma bo w budżecie zostało niespełna 400k ;/

Opublikowano

A czy handlujesz ? Zawodnikami jakimiś konkretnymi masz jakiś wybranych , czy formacjami albo pozycjami ?

Opublikowano

Teraz tylko zawodnikami. Nie mam żadnych wybranych. Szukam okazji :P

Opublikowano

A kupujesz w jakiś szczególnych godzinach ? Np. w nocy ? I czy może z formacją 4-1-2-1-2? Czy po prostu szukasz okazji jakie się trafią bo nie jestem obeznany na rynku jeszcze;)

Opublikowano

Biore co się trafi, nie zależnie od pory. :P

Opublikowano

Eh.

Kupiłem tą specjalną złotą paczke za 50k i dupa blada z tego...

Giggs, Lennon, gervinho w miare dobzi, a tak to same leszcze poniżej 79ovr.

Ze 35k straciłem na tym szajsie ;/ Ale pokusa jest silniejsza ode mnie w tych paczkach :D

Opublikowano

A co tam w nich masz? Wszyscy złoci , czarni ?

Jak sprzedam Sergio Ramosa za 14k to i tak mi brakuje jeszcze 8k...;/ A kusi kusi :D

Edytowane przez krzys500

Opublikowano

Kupowanie paczek się nie opłaca, w 9 przypadkach na 10 nie wylosujemy ani jednej karty z megagwiazdą.

Giggsa z 24 kontraktami kupiłem niedawno za 850 a Lennona za 1200 a tego typu "dobrych ale tanich" zawodników trafia się najwięcej.

Najlepsze karty jakie mi się wylosowały w paczkach to: Silva z Manchester City, Aguero z Atletico i czarny Gyan warte jakieś 8000 od łebka. I to wszystko na jakieś 7-8 paczek.

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

To i tak dobrze...

Ja już około 25 paczek kupiłem w tym z 17 z tymi 24 karty i ani jednej czarnej nie trafiłem, najepsi jakich miałem to Sneider i Ferdinand :(

Opublikowano

O losie jak drastycznie spadł popyt na targu przez te paczki złote ;x Ciężko w super cenie co kolwiek sprzedać ...

Opublikowano

Ciężo coś znaleźć fajnego w dobrej cenie teraz...;/

Opublikowano

Znaleźć jak znaleźć, ale nic nie chcą kupić ;/

Lucio po 22k się sprzedawał tydzień temu a dziś za 19 nie mogę go sprzedać ...

Miejmy nadzieje, że będzie lepiej bo jak nie to ja nie wiem co to będzie ;/ 500k w Trade Pile mam...

Opublikowano

Moze by zorganizowac jakas lige do max 3 gwiazdek albo ekstraklase tylko z jakims wpisowym/ Co Wy na to ?

Opublikowano

No można by można, nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale byłbym chętny, chociaż teraz wyjeżdżam na pare dni...

No mam nadzieję że się uda coś zrobić z kartami, ja tam takich biznesów nie robię. Ale na Puyola 40k się udało zarobić.

A teraz nie mogę sprzedać Pedro 4-1-2-1-2 za 3k... A ostatnio sprzedałem po 4,4.

Opublikowano

Własnie jakimi zawodnikami najlepiej handlowac. Poprosze o konkretne nazwiska. Budzet powiedzmy na starcie 20k. Najlepiej w takiej formie jak podal wczesniej eryk, czyli cena max po jakiej kupic i cena min po jakiej sprzedac.

Opublikowano

Teraz to wgl ciężko nawet doradzić bo ja nie mogę przez 3 dni sprzedać 22 zawodników, a daje cenę o 1,5k lepszą niż się sprzedawały wcześniej ;/

Za 20k to Ty rewolucji nie zrobisz :P

Spróbuj kupić Ramosa do 11k i za 13 sprzedać.

Opublikowano

A co polecasz kupować jak bym miał 40k ? Ja się zastanawiam nad kupowaniem graczy z 4-1-2-1-2 i potem sprzedawaniem ich drożej ; D

Edytowane przez krzys500

Opublikowano

Rób jak chcesz :P Twoja kasa.

Spróbuj Xavi'ego do 40 k kupić CM i za 45k próbuj sprzedać.

Bądź Puyola za 34k kupić i za 39 sprzedać

Opublikowano

Dziś już coś się ruszyło :) Koło 100k zarobku :D

Iniesta za 55k się trafił i za 65 poszedł : )

Opublikowano

No to nieźle :D

Ja teraz Pedro 4-1-2-1-2 próbuje sprzedać za jakieś 3k i Ferdinanda 5-2-2-1 za około 5,5k , może ktoś chętny ?;D

Zobaczymy może uda się sprzedać,bo teraz nie mam mnie w domu, nie mam playa więc tylko handlowanie zostaje ; )

Opublikowano

Ja szukam Pique (89) i Alvesa (88) w dobrej cenie, ale ni ma.

Opublikowano

No widze że coś nie działało tutaj ale widze że już wszystko ok ;DWczoraj zarobiłem prawie 10k z formacji a jak dla mnie to bardzo dużo ; )

Opublikowano

kiedyś to i dla mnie taka kasa to potęga byłą :P

Teraz jak na graczy hajsu potrzebuje (2,2kk) to to juz nie jest tak kolorowo. Mam ok. 880k więc drugie tyle jeszcze -.-