Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Bo trzeba być nieźle zaślepionym by się tym jarać. Halo stara się opowiadać poważną historyjkę, wrzucając przy okazji jako przeciwników coś takiego. To mają być ci źli kosmici, którym nie dali rady Spartanie? :teehee:

lepiej idź pograć w patcha RE5 do ps move

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Bo trzeba być nieźle zaślepionym by się tym jarać. Halo stara się opowiadać poważną historyjkę, wrzucając przy okazji jako przeciwników coś takiego. To mają być ci źli kosmici, którym nie dali rady Spartanie? :teehee:

Stary, zauwazyles ze jestes nudny ? Zebys chociaz cos z sensem pisal, ale robisz tak marne prowokacje, ze az zal sie ciebie robi. Trzeba byc zaslepionym, zeby pisac o Halo takie bzdury.

Opublikowano

Zwyrodnialec: Przestań już pierdolić. Serio, nudny już jesteś.

Szkoda, że nie zwracasz uwagi na takie momenty (SPOILER).

No i co tam jest niezwykłego?

Opublikowano

A nic, ta scenka jest ciekawsza niz caly God of War 3.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zwyrodnialec: Twoja ignorancja ?

SPOILER

Przecież chciałeś wiedzieć komu rady nie dali.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Trzeba byc zaslepionym, zeby pisac o GoW3 takie bzdury.

:teehee:

Opublikowano

A nic, ta scenka jest ciekawsza niz caly God of War 3. Grafika w Dante's Inferno jest ladniejsza niz w God of War 3. Gran Turismo 5 wyglada gorzej od Forzy 3.

Widzisz Zwyrodnialec, tez potrafie pisac takie bzdury.

EDIT: Hmm chcialem edytowac posta wczesniejszego ... cos mi nie wyszlo :P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

wy z tym filmikiem to tak serio? nie mam słów... podobne sceny sa w fear1...

ale spoko.

Opublikowano

wy z tym filmikiem to tak serio? nie mam słów... podobne sceny sa w fear1...

ale spoko.

Serio nie wiesz o co chodzi z tym filmikiem ? Cofnij sie o strone i pomysl zanim cos napiszesz.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zwyrodnialec: Twoja ignorancja ?

SPOILER

Przecież chciałeś wiedzieć komu rady nie dali.

No rewelacja, kurczaki w zbroi zabiły pałer rendżersa. Jeszcze jaka muza, to jest przerost formy nad treścią.

Opublikowano

Właśnie z powodu takich i innych postów lubię odwiedzać ten temat. Ubaw i poprawa humoru gwarantowana.

A co się tyczy samej scenki to nie wiem co w niej takiego nadzwyczajnego. Ot, jest dobrze wyreżyserowana i ma świetną muzyczkę. No i zapomniałbym o oddziale power rangers i świecącym elite...

Opublikowano

Bungie może weźmie się za licencję np Spyro i zrobi do tego scenariusz na miarę Silent Hill 2.

Opublikowano

Plejslejwom tak gula skoczyla (pewnie przez Kinecta), ze zaczely zwyczajnie trollowac. EPIC FAIL XD

Edytowane przez Ins

Opublikowano
Właśnie z powodu takich i innych postów lubię odwiedzać ten temat. Ubaw i poprawa humoru gwarantowana.

xD nie widzisz w jakim kontekście napisał to Ins?

a ty zwyrol jesteś zwyczajnie głupi. Nawet trollować porządnie nie umiesz.

Opublikowano

Plejslejwsom tak gula skoczyla (pewnie przez Kinecta), ze zaczely zwyczajnie trollowac. EPIC FAIL XD

To raczej Covenanci z obozu Xboxa atakują słupkami sprzedaży.

Opublikowano

Nadal nie rozumiesz, ze dzieki wysokim slupkom moze pojawia sie jakies naprawde koszace tytuly ? Czy moze jednak jestes po prostu glupi ?

Opublikowano

Halo jest specjalnie traktowane przez hejterów, nie rozumiem tego, zobaczcie w co strzelacie w innych grach

masseffectbdts01.jpg

resistance_2.jpg

bullsquid_beauty.jpg

taki Half-life to w ogóle same dziwactwa, a Xen pewno projektował jakiś zje.b, ale tylko Halo się dostaje, i to przeważnie od miłośników Sony ;]

Opublikowano

Jasne, pojawią się tytuły w stylu "weźcie te 20 osób, zróbcie grafę a la NES tylko z podbitą rozdzielczością i zróbcie byle jaką grę, aby się kupy trzymało i dało grać za pomocą rewolucyjnej kamery". Jeśli będzie inaczej, to czekam na zastosowanie np w Gearsach 3.

Opublikowano

Ahaha wiadomo, albo Power Rangers (Halo) albo Pudziany (GoW), tak zle i tak zle. Sony dobrze ich wytrenowalo XD

EDIT: Po kiego Kinect w Gearsach ? Nie pograzaj sie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Gearsy podałem jako przykład, chodzi o zastosowanie w normalnych grach, a nie budżetowych gównach.

Opublikowano

To co jest w designje dziwne, jeżeli gra jest świetna i w swoim czasie po prostu rypie czerep - staje się z miejsca klasyką. Tak jest w przypadku Halo, dla dużej części graczy w Resistance, a już na pewno dla wszystkich tu zgromadzonych (przynajmniej mam taką nadzieję) na pewno w Half Life.

Nie rozumiem o czym tu prawicie, zbieranino ludziów przed kompjuterami.

Opublikowano

Naprawdę bawi mnie to, że dla tak wielu osób (nie oszukujmy się.. fanów X360) ważniejsza od faktycznej jakości/przydatności sprzętu czy gry jest jego sprzedaż. Z deka chore podejście...

a mnie bawi że psboty wspominają o liczbach tylko wtedy, kiedy są dla nich wygodne, w innych przypadkach próbują nakierować wszystko na tor jakości/gier :lol:

ehh znowu Halo i krasnale. Classic move, ten temat jest juz tak przewidywalny.

Ale czegos się nauczyłem w ostatnich dniach: jak grałeś w Halo to nie masz prawa krytykować CoDa.

Jakby to Xboty tak nie robiły...:mellow: Zresztą jarajcie się cyferkami i innymi pierdołami ...dla mnie i dla pewnie większości innych użytkowników konsol Sony liczy się ...JAKOŚĆ :ninja:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dla fanbojow Sony liczy sie owszem jakosc ... ale tylko grafiki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.