Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Czyli co Bobby jest na tyle głupi, że chce utopić kupę kasy na inwestycje sieciowe w przekonaniu, że CoD będzie nieśmiertelny :P ?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 273,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Na to wygląda. Zaślepieni są tym CoDem, spokojnie mogliby zainwestować w nową markę, ale po co? Zobaczymy co zrobi Bungie. Jeszcze okaże się failem i też ich wywalą.

Opublikowano

Zaskoczyło mnie dzisiaj jak gdzieś mi jakiś nagłówek śmignął, że Activision w ostatnim kwartale było ponad 200 mln $ w plecy.

Edyta: Wyczytałem, że to kwestia księgowania przychodów i rozchodów: Wydatki z tytułu kampanii marketingowej BO są ujęte w czwartym kwartale, a przychody będą dopiero w pierwszym kwartale zaksięgowane.

PS. Jak CoD przetrwa "Future Warfare" to ciężko będzie sobie wyobrazić coś co mogłoby go zajechać :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Teraz w kinach od zarąbania jest filmów o amerykanach broniących USA przed kosmitami więc Future Warfare pobije Black Ops w sprzedaży. :turned:

Opublikowano

Ja nawet nie wiem co leci w kinach. Parę lat temu olałem amerykański szajs nastawiony na efekty specjalne i zerową treść, którym zalewają sale kinowe i to w cenie 19 zł za bilet ;p Wolę obejrzeć na DVD po raz nasty "Między słowami" albo "Infernal affairs" :)

PS. Kto grał już w zayebiste demko (singla) Killzone 3 palec pod budkę :) Chłopaki z GG chyba wyciągnęły wnioski po KZ2.

Opublikowano

Zakładaj konto PSN na Hong Kong i ściągaj. Myślisz, że ja mam plusa :P

Opublikowano

PS. Kto grał już w zayebiste demko (singla) Killzone 3 palec pod budkę :) Chłopaki z GG chyba wyciągnęły wnioski po KZ2.

Dokladnie. Dla mnie to demko bylo lepsze niz cale KZ2 :rolleyes: Sterowanie w koncu normalne, swietnie zrobionony level, piekna oprawa (poziom troche lepszy od KZ2) ogolnie daje rade. Jestem naprawde milo rozczarowany. No ale jak slysze glos Rico to skreca mnie w srodku (uraz po KZ2), wypieprzyli by tego buraka i nie mialbym zadnych zastrzezen :)

Opublikowano

Dokladnie. Dla mnie to demko bylo lepsze niz cale KZ2 :rolleyes:

Ja w podobnym tonie opisałem dzisiaj swoje wrażenia w temacie o Killzone 3:

Kapitalne demko. Charakter rozgrywki zachowany, ale ładunek zajebistości jest większy niż w całej poprzedniej części :D

:)

Opublikowano

W 20-30 minutach dema KZ3 jest więcej zróżnicowanej akcji niż w całym KZ2. To coś mówi o obu grach. :) Bardzo pozytywne odczucia.

Opublikowano

To muszę to konto na HK założyć. Sony będzie mogło się pochwalić na E3 większą liczbą kont na PSN.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Z innej mańki - Bulletstorm kosztował 20 mln $ :blink:

Cytat z Poly:

"Zgodnie z artykułem "Wiosenny wysyp polskich gier", który znajdziecie w dzisiejszym wydaniu Rzepy, na Bulletstorma wydano ponad 20 milionów dolarów."

Chyba wliczyli w to koszty marketingu bo nie chce mi się wierzyć by gra robiona przez Polaków mogła kosztować 20 mln - Złotych to i owszem, ale nie $.

Opublikowano

a czemu by nie mogła? programiści nie pracują za darmo tak samo graficy 3d oraz wynajęcie pomiesczeń telefony internet ;/ Btw. o wiele mniejszy nakład a jednak o wiele lepsza od calla black opsa

Opublikowano

Technologię mają za darmo bo należą teraz do Epic. Pracują tu w Polsce więc jak dobrzy by nie byli to nie zarabiają tyle co koledzy po fachu ze stajni światowych gigantów developerskich w USA. Giganci tacy jak Epic nie po to inwestują w studia w Polsce i Ukrainie by robiły im gry po takich kosztach jak studia w USA.

Jedyne wytłumaczenie to zaliczenie do tego kosztów marketingu albo być może gra nie jest w całości robiona przez samo PCF.

Opublikowano

a czemu by nie mogła? programiści nie pracują za darmo tak samo graficy 3d oraz wynajęcie pomiesczeń telefony internet ;/ Btw. o wiele mniejszy nakład a jednak o wiele lepsza od calla black opsa

:potter:

sorry nie mogłem się powstrzymać :)

Opublikowano

balon1984: Co Ty chcesz ? Podobno internet i połączenia telefoniczne mamy najdroższe w Europie ;)

Opublikowano

Technologię mają za darmo bo należą teraz do Epic. Jak pracują tu w Polsce to jak by dobrzy nie byli to nie zarabiają tyle co koledzy po fachu ze stajni światowych gigantów developerskich w USA. Giganci tacy jak Epic nie po to inwestują w studia w Polsce i Ukrainie by robiły im gry po takich kosztach jak studia w USA.

Jedyne wytłumaczenie to zaliczenie do tego kosztów marketingu albo być może gra nie jest w całości robiona przez samo PCF.

Dokladnie. Tez nie chce mi sie w to wierzyc. Nie te realia, bo w Polsce nawet najlepsi graficy/programisci nie zarabiaja parunastu tys zl.

Opublikowano

no demko kz3 przyjemne.

kl/s chyba trzymia jakis tam poziom, bo nie odczułem żadnych zwolnień czy szarpania animacji. takie call of duty w 'uniwersum' KZ z tego wyszlo IMO.

Napiszcie mi po premierze czy Rico ginie w okolicach, pierwszych 2h gry, bo to moze zaważyć o tym czy kupie gre jakos tak prędzej, niż teraz planuje ;]

Opublikowano

oj jest jeden fragment, gdzie gra zamulila mi, ale byl tylko 1den, co przy takiej akcji i takiej grafice i tak jest majstersztykiem.

Opublikowano

hmm.. oczywiście to była ironia? ciekawe czy wiesz ile kosztują połączenia ze stanami ? zreszta wynajęcie pomieszczeń na al. jana pawła jest jednym z najdroższych w polsce jak się nie myle.

Opublikowano

Mam konsto PSN na Hongkongu i nie ma tam dema KZ3. Jest tylko beta online :/

Opublikowano

Wczoraj jeszcze bylo, widocznie ktos sie polapal, ze zrobili "plusowcow" w balona i usuneli.

Opublikowano

To kał.. :/ Poczekam tydzień... Swoją drogą to nie pierwszy wybryk tego typu na tamtejszym PS Store.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.